Merhaba beyler, birkaç gündür İstanbul'dayım, bugün Florya sosyal tesislerinde denk geldim, belediye başkanının koruma arabalarıymış ihihi arka arkaya görünce bir buluşma vardı da ben mi denk geldim diye meraklandım ama değilmiş
Bu arada cuma günü ayrılıyorum bu süreçte buluşma varsa katılmaya çalışırım
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Merhaba beyler, birkaç gündür İstanbul'dayım, bugün Florya sosyal tesislerinde denk geldim, belediye başkanının koruma arabalarıymış ihihi arka arkaya görünce bir buluşma vardı da ben mi denk geldim diye meraklandım ama değilmiş
Bu arada cuma günü ayrılıyorum bu süreçte buluşma varsa katılmaya çalışırım
hasanım istanbulun neresindesin? perşembe buluşmalarımız oluyor madem cuma ya kadar buralardasın inş. katılabilirsin...
2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
Ayın 14 ünde Mıhlı Şelalesini gezmeye gitmiştik. Orda arka camında "İnsigniaTeam" işareti bulunan bi insignıa'ya rastladım Geri geri yokuşa park etmeye çalışırken bayağı bi balata kokutmuştu ortalığı Araç 1.6T Edition Elegance. Plaka 34 AGT **
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum