Ynt: Yollardan Insignia Manzaraları
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yollardan Insignia Manzaraları
Collapse
X
-
bugun işe gelirken adana plakalı bi insignia gördüm, fotosunu çekicektim ama adam rahat durmuyodu, arkasına ne zaman yanaşsam rahat durmadı, yarışmak istedi sanırım benimle araç beyaz renk, dızel, jantlar 18 edition jantı, opc paket, arkada bide 4*4 anlamına gelen X işareti var, gerçekmi bilemiyorum
Yorum
-
Bende serviste mat gri opc görünümlü bı tane foto çektim ama yüklemeyi beceremedim.
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Bende serviste mat gri opc görünümlü bı tane foto çektim ama yüklemeyi beceremedim.
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Resim ekleme hususunda bu bölümü size önerebilirim.
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
19" jantlar inşallah boya değil kaplamadır maad
bu arabaya mat siyah yada mat füme gibi renkler gitmiyor, güzel olmamış benceInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagribu arabaya mat siyah yada mat füme gibi renkler gitmiyor, güzel olmamış bence
Yorum
Yorum