Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araçlarımızın maksimum hızları...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Araçlarımızın maksimum hızları...

Arkadaşlar bendede 130 hp cdti var.bende hız yapacak uygun yol ve zaman bulamadım.ankaradan giresuna giderken bi ara bakayım bu araba ne kadar hızlı gidiyor dedim ve biraz bastım.max 190 gördüm ama daha fazla basamadım.yol çok müsait değildi.ama merak ediyorum acaba max hızı kaçtır.garanti süresi dolduktan sonra bende chiplencem inşallah.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
      bende adapazarı sapanca istikametinde 263 km hızı gördüm
      abi senin araç sayılmaz

Yorum

5. viteste 240 km hızı gördüm devir 6500'ü geçti çeşme otobanında, 6'dan beşe çekmiştim, beşten toparladım yani, 120 km gibi bir hızdan, ama hemen yokuş geldi, araba yavaşladı amcamda 407 var psa grubu 1.6 hdi, 215 gördük ama 199 km hızda araç takıldı kaldı 1 dk kadar, sonra hafif bir meyil aşağı 215 km gördük ve klima açıktı, psa grubu klimadan etkilenmiyor çok hoş bişey takdir ediyorum, bizim klima açık aracın motordan çok güç çalıyor...

Yorum

Forumun yüz karası olarak sanırım 190'nı gördüm. ihihi Önceki aracım Vectra C de 130/140 dan sonra yol konforu(Lastik,motor,rüzgar sesi.) artardı.Onun için 130' u pek geçmezdim.İnsignia ile 150/160 ile çok konforlu ve sessiz yol alıyorum.Bu da bana fazlasıyla yetiyor.Yüksek hız artık beni yoruyor.(Yaşlanıyorum galiba.)
          İNSİGNİA COSMO (2010 M.) / 180 HP / DVD800 /PİANO BLACK/OLİMPİK BEYAZ.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: platinum HD
            Forumun yüz karası olarak sanırım 190'nı gördüm. ihihi Önceki aracım Vectra C de 130/140 dan sonra yol konforu(Lastik,motor,rüzgar sesi.) artardı.Onun için 130' u pek geçmezdim.İnsignia ile 150/160 ile çok konforlu ve sessiz yol alıyorum.Bu da bana fazlasıyla yetiyor.Yüksek hız artık beni yoruyor.(Yaşlanıyorum galiba.)
            Fazlasına da gerek yok abi boşver en iyisi seninki hem güvenli hem ekonomik
            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

İşleniyor...
            X