Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araçlarımızın maksimum hızları...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araçlarımızın maksimum hızları...

Arkadaslar daha henüz aracım çok yeni oldugundan ve ayrıca yoğunluktan fırsat bulamadığımdan aracımın maksimum hızını bilmiyorum(fabrika verisi disinda)... Yani bu araçlarda kaç km/h gördünüz..?
    Benim bir arkadasım 2007 Ford Focus 1.6 tdci 115 hp ile hafif yokuş aşağı olan yerde aracını zorlamış ve 235 km yapmış... Olur mu olmaz mı bilemem ama Araçlarımız çok daha üstün performans özelliklerine sahip çok daha iyi sonuclar alınabileceğine inanıyorum... Herkes tecrubelerini aktarırsa sevinirim tabi bu arada güvenliği elden bırakmamak gerekir bunu unutmayalım sonuçta hepimiz bilincli insignia sürücüleriyiz...

Ynt: Araçlarımızın maksimum hızları...

ben 2006 model doblo 1.9 multijet 105 hp ile 195 gördüm

Yorum

ben 255 gördüm ancak 267 görüldüğünü biliyorum....

Yorum

180 hp ler icin cok rahat 240 km cikiyor.maksimumda 257 km abi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: colemerik34
          ben 2006 model doblo 1.9 multijet 105 hp ile 195 gördüm
          Sirkettede var doblo kullaniyorum surekli 2008 120 gecmiyorum nasil guvendin ona ya

Yorum

yeni çorlu yolu dümdüz bi aptallık (gerçekten aptallık) anıma geldi ama milyar verseler bir daha yapmam daha öncede mercedes e 230 comp. ile 240 bastım aynı yolda Q7 ile 210u geçemedim daha sıra onda

Yorum

Ya onu arkasi ayri gidio onun.hadi onuda gectim frene bastimida durmuo melet

Yorum

Q7 leri geçersiniz 3.0 Tdi ları Aynı şekilde A6 ları da

1 Vites Bilmiyorum

2 Vites 95 km/h

3 vites 145 km/h

4 vites 211 km/h

5 vites 250 km/h

6 Vites 260 km/h ve yukarısı

Siz siz olun fazla basmayın araçlarımız gidiyor dışarıdan inanmasalar da

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ben 5. viteste 249 6. viteste 258 gördüm az daha düz yolum olsa idi 260 üstü görürdüm,
                  bu arada son uzun yol maceramde motorunu bilmediğim bir A6'yı Ve Q7'yi Q7 3.0 çok rahatlıkla geciyorum,dönüştede mercedes yeni kasa S serisini gectim roolingte kaç motordu arkasında ki yazılar sökülüydü...

Yorum

ben henüz 250 yi deviremedim yani uygun bi yol bulamadım, max.246 gördüm.... 1.vites max.hız ise 55 km/h

bugune kadar en yüksek hıza 2005 clk ile ulaştım, 265i dolu dolu gördüm....

Yorum

Bmw 525 ile 260
                      Megane ile 207
                      İnsignia ile 254 km tarafimdan yapilmistir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: AvBurak
                        Arkadaslar 1.6 turbo araçların performansı ve durumu ortada... Acaba 2.0 cdti 160 hp ile en fazla kaç gördünüz..?
                        Tek elle kullanım devir 4000 i az bişi devirdi.... 242 arkası yarın (devamı vardı tek elle zor)
                        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                        [center]

Yorum

Benim bir arkadasım 2007 Ford Focus 1.6 tdci 115 hp ile hafif yokuş aşağı olan yerde aracını zorlamış ve 235 km yapmış...
                          focuslardaki psa motorlarda 1.6tdci 109 hp 240 nm tork, 115hp ve 270 nm olanlar yeni kasalarda çıktı, şahsi kanaatim o araçla 235 km yapılamayacağı yönünde 200den sonra ciddi anlamda tıkanıyorlar milim milim 210u anca görebilir.
                          kendim meg3dci coupe'de (105 hp 240 nm) yokuş aşağı 214 gördüm, 130luk insignia da geçtiğimiz haftasonu kocaeline giderken 215 yaptım devir henüz 3500 civarındaydı ancak malum sol şerit takıntısı olan arkadaşlar sağolsunlar sağlıklı bir deneme yapmama imkan tanımadı.

Yorum

Ford focus tdci model ve motorunu bilmiyorum.Yokuş yukarı hafif bi takılmamız oldu.130bg benim araç hiç kasmadan rahat rahat geçtik onu.Işıklarda yanımıza geldi.Kalkışta bastık tekrar yine biz aldık.

Yorum

bende 241 yapan videoyu izledim ve galiba bizim takımdan biriydi daha basılabileceğini yazmıştı.. bu arada sufy senin arac 160 hp'mi???
                              Evet Sufyan Abinin Aracı 160 lık.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X