2 kişi ile pozantı niğde otobanında 245 km hızı gördük. yol müsait olsa sanırım +10 km daha gider. arabada titreme çok fazla yoktu. gayet iyiydi. bu kadar basmak çok tehlikeli... napcaz bilmiyom.
bas bas nereye kadar bir kere hevesini al yeter be abiler kardeşler allah hepinize uzun ömürler versin hız hiç iyi birşey değil yaptığım tüm hızları çocuğum olmadan önce yapıyordum şimdi 150 son ötesi yok allah korusun ufacık bir dalgınlık neye mal olur düşünsenize
Ankara'dan İstanbula dönerken araçta 3 kişi 254 gördük. Dahada hız denemesi fırsatım hiç olmadı. Ama 1.6 ' dan farklı olarak bizim 1. viteste son hız 75 birtek onu biliyorum
ben bizimkini normal karşılıyordum ama Insignia'dan beklemezdim açıkçası, 6 vites sonuçta blink
Vectra otm. 1.viteste 70, redline'a kadar zorlarsan 80 yapıyor ama oran çok uzun olduğu için çıkana kadar da sürünüyor (Hezarfen'de yavaş kalktığımı düşünenler bunu bilmiyor tabi ihihi )
Çok iyi ya bence Veyron 16.4 ün 105 falandı TDU dan hatırladığım karadıyla
Vaay kardesim sende TDU cusun 2 yi benim pc kaldirmadi ps dede 3 olmasi lazimmis bende 2 var oynayamadim
Biz nigde pozanti yolunda klima acik arabada 5 kisi vardik babam kullaniyordu 240-245 arasi belki daha fazla bir hiz yaptik 240 da telefonumu cikardim kilidi actim videoyu actim cekmeye basladim derken 243 lere dusmustu ama kaca kadar cikti bilmiyorum.. Sasirtici olan hic titreme yoktu MASAALLAH ya
Vaay kardesim sende TDU cusun 2 yi benim pc kaldirmadi ps dede 3 olmasi lazimmis bende 2 var oynayamadim
Biz nigde pozanti yolunda klima acik arabada 5 kisi vardik babam kullaniyordu 240-245 arasi belki daha fazla bir hiz yaptik 240 da telefonumu cikardim kilidi actim videoyu actim cekmeye basladim derken 243 lere dusmustu ama kaca kadar cikti bilmiyorum.. Sasirtici olan hic titreme yoktu MASAALLAH ya
Bende var canın istediği zaman oynatayım Ama kaliteli bir oyun kolu-direksiyon lazım bendeki şu an tüm zevki sıfırlayan cinsten
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Bende var canın istediği zaman oynatayım Ama kaliteli bir oyun kolu-direksiyon lazım bendeki şu an tüm zevki sıfırlayan cinsten
Yok yok oynansin yeter ya oyunun ozellikleri neler hicbirsey bilmiyorum 1 in herseyini ogrenmistim bunda birde SUV sinifi varmis tam benlik yeni arabalar flan var onlari gorebileyim yeter ama pc kaldirmadi varya cok istiyorum sirf TDU2 ve GTA IV icin 3 almayi dusunuyorum
Yorum