Ynt: Otomatik Insignia'da Durunca Sanki Vites Boşa Çekiyor
Dün aksam iPhone Dan yazmaya çalıştım ama becerememisim. Tatilde olduğumdan sadece iPhone üzerinden girebiliyorum. Çağrının bazı sorularının cevapları:
Araç dururken n konumuna almakta problem yok çünkü aktarma organlarında hareket yok. Sadece hareket ederken n konumuma almamak lazım çünkü motor tarafından tork konvertorune gelen yaglama kesiliyor ve sisteme zarar veriyor.
Ayrıca çağrının dediği gibi sanziman yağı farklı. Motordan gelen yaglama tork konvertoru ile sanziman arasındaki basıncı dengelemek için kullanılıyor.
P konumuna alındığında ise n konumuna ilave olarak sanziman mekanıki olarak kilitleniyor.
ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH
murat bey başlıkla uyumsuz ama sizin katkınız olacağını düşünüyorum. diğer başlıklarda 2.0 tfsi(200 hp) aracı 1.6 turbo ile geçtiğinden bahsetmiş bir arkadaş . sizin yorumunuz nedir bu konuda?
Orjinal yazı sahibi: floyd1601
murat bey başlıkla uyumsuz ama sizin katkınız olacağını düşünüyorum. diğer başlıklarda 2.0 tfsi(200 hp) aracı 1.6 turbo ile geçtiğinden bahsetmiş bir arkadaş . sizin yorumunuz nedir bu konuda?
Yorum