Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Otomatik Insignia'da Durunca Sanki Vites Boşa Çekiyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: OTOMATİK İNSİGNİADA DURUNCA SANKİ FİTES BOŞA ÇEKİYOR

Çağrı sana zahmet şu konu başlığındaki fitesi vites yapabilirmisin çok gözüme takılıyor

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Ynt: Otomatik Insignia'da Durunca Sanki Vites Boşa Çekiyor

Dün aksam iPhone Dan yazmaya çalıştım ama becerememisim. Tatilde olduğumdan sadece iPhone üzerinden girebiliyorum. Çağrının bazı sorularının cevapları:
      Araç dururken n konumuna almakta problem yok çünkü aktarma organlarında hareket yok. Sadece hareket ederken n konumuma almamak lazım çünkü motor tarafından tork konvertorune gelen yaglama kesiliyor ve sisteme zarar veriyor.
      Ayrıca çağrının dediği gibi sanziman yağı farklı. Motordan gelen yaglama tork konvertoru ile sanziman arasındaki basıncı dengelemek için kullanılıyor.
      P konumuna alındığında ise n konumuna ilave olarak sanziman mekanıki olarak kilitleniyor.
      ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
      ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

teşekkür ederim
        InsigniaTEAM

Yorum

Zaten aracı park ettiğimizde P ye alıyoruz, hareket ederken D o zaman N yi ne zaman kullanacağız ki ışıklarda vs. dururken kullanmayacaksak
          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

napalım kardeşim yazma özürlülüğü var bende ondan fites yazdım kusura bakma

Yorum

D
              Orjinal yazı sahibi: Hasan
              Zaten aracı park ettiğimizde P ye alıyoruz, hareket ederken D o zaman N yi ne zaman kullanacağız ki ışıklarda vs. dururken kullanmayacaksak
              Işıkta dururken kullanılabilir dedik zaten

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                teşekkür ederim
                Ne demek çağrı kardesim böyle böyle birbirimizin bilgilerini payylasiyoruz. Bu forumun güzelliği burada. Katkısı olan herkese ben teşekkür ederim

Yorum

murat bey başlıkla uyumsuz ama sizin katkınız olacağını düşünüyorum. diğer başlıklarda 2.0 tfsi(200 hp) aracı 1.6 turbo ile geçtiğinden bahsetmiş bir arkadaş . sizin yorumunuz nedir bu konuda?
                  Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

Orjinal yazı sahibi: floyd1601
                    murat bey başlıkla uyumsuz ama sizin katkınız olacağını düşünüyorum. diğer başlıklarda 2.0 tfsi(200 hp) aracı 1.6 turbo ile geçtiğinden bahsetmiş bir arkadaş . sizin yorumunuz nedir bu konuda?
                    Stock muymuş bu arkadaşın arabası ?

Yorum

İşleniyor...
                    X