Duyuru

Collapse
No announcement yet.

+2 araç daha dikiz aynasından bakılmıştır

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• +2 araç daha dikiz aynasından bakılmıştır

gece saat 04.00..tuzladan dönüyorum..e5'deyim..kartalı biraz geçtim arkadan 2 adet araç..ben orta şeritte olmama rağmen kör edercesine sellektör..( tamam fark ettim sizi geçin gidin dercesine şöyle bi frene dokundum ) hızımıda sabitlemişim 90'a..bunlar bi hışımla geçtiler biri sağımdan diğeri solumdan..bende dahil olmak üzere araçlar beyazdı..

araçlar :

passat 2.0 Tfis 200 hp

mercedes c200..hp'sini bilmiyorum.

mercedesin 4 çıkışlı egsozları amg oluşu bi an c63 olabilir mi lan bu sorunu getirdi aklıma.Ama c200'müş (:

neyse bunlar biraz geçince bende şöyle bi sellektör yaptım bir kere..artık bunlar ne anladıysa ikisi birden frene bastılar bi anda yavaşladılar..( ikisinde de egsoz var ) ben ne gaza bastım ne bişey yaptım orta şeritten giderken bunların tam ortasına geldim ve bi anda gaza bastılar..sağdan solan afedersiniz resmen kulağımın içine ettiler..ben gaza basmayınca tekrar bi frene bastılar..bende o sıra sunroofu kapattım..vitesi 6dan 3e çektim..tam ortalarına geldim yüklendim..yaklaşık 190a kadar passat kafa uzattı..hemen solumda kapısını görüyordum..mercedes geride kaldı..5 viteste ben passatı geçmiştim..+4 boy fark ile..hızım 220lerdeydi..tabi bunlar deli gibi sellektör yapıyorlar..bunun gibi yaklaşık bi 15 deneme yaptık..yani olaydan sonra zaten 13 tanesinde frene basıp bekleyen ben oldum ..adamlar 4lüleri yaktılar göztepe optimumda durdurdular beni rica edip..yaklaşık 25 dk sohbet ettik..ikiside kafayı yedi resmen..bi ara hızım 240lara çıktı..2.0 zannettiler aracı..1.6 olduğunu söyleyince şok geçirdiler ..ikiside sıfırı 100bin tl + bir araca biniyorlar..hele mercedeste navigasyon var turkiye yok bir daha arkası turbo yazılı opel gördüğümüzde ona göre davranıcaz dediler , tabi benim ego tatmin..arabaya bir binişim var lamborgini sanki her geçen gün tapıyorum bu araca..

opel insignia 1.6 t cosmo full + 19 jant
    Hırs ile azim aynı şey değildir.

Ynt: +2 araç daha dikiz aynasından bakılmıştır

Guzel bir aninizi paylasmissiniz tebrikler.

gecenin bir vakti bu tur macera arayanlarla ilismemek lazim hirlisi var hirsizi var aman dikkat sonucta guzel bitmis sevindirici tarafida bu opel gercekten mukemnel bir arac yapmis parasina gore alinacak en iyi arac bence tebrikler opel.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Sabah sabah egom tatmin oldu. Tebrikler.

Yorum

Yorum

Valla, sanki insignia sahibiymişim gibi sevindim, mutlu oldum..Ne de olsa kardeşiz:-)
            Astra J Cosmo 1.4 Turbo Teknik Gri CD500 2011 Model

Yorum

Maşallah aracınıza. allah kaza bela vermesin.
              E - 5 gibi yolda 220-240 km gayet iddialı hızlar. siz yine de tedbirli olun bence.
              Ev almak için arabamı satmayı düşünüyorum. Bu tarz aksiyon ve yorumları okuduktan sonra hiç satasım gelmiyor aracımı.
              Herkese hayırlı yolculuklar.
              Renault!!!

Yorum

Salih kardeşim öncelikle tebrik ederim arkadaşlara Insignianın güzel bir tanıtımını yapmışsın yolda Ama Fatih abiye kesinlikle katılıyorum gecenin bir saati tenha bir yerde bırakın adamlarla sohbet etmeyi, kafamı çevirip bakmam bile, Sonuçta o adamlar yaralı

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Sabah sabah bunu okuyunca mest oldum vallaa...

Yorum

Boşuna dememişler " Anlatılmaz Yaşanır" diye.İnsignia'da böyle bir şey işte..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alahan33
                      Valla, sanki insignia sahibiymişim gibi sevindim, mutlu oldum..Ne de olsa kardeşiz:-)
                      aynen)
                      F30 Sport+

Yorum

vayyy arkadaş yaaa ne insignia mış bu kesin bu motoru üreten mühendislerin bi kuyruk acısı vardı ben bi motor yapacam görecem sizi dedi heralde ihihi ihihi ihihi
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Av.OCAL
                          E - 5 gibi yolda 220-240 km gayet iddialı hızlar. siz yine de tedbirli olun bence.
                          Ev almak için arabamı satmayı düşünüyorum. Bu tarz aksiyon ve yorumları okuduktan sonra hiç satasım gelmiyor aracımı.
                          Evet sanırım çoğu zaman gündüz saati denk gelmişsiniz e-5'e çünkü gece 3ten sonra arabanın hızını çok rahat sona vurdurabilecek kadar boş oluyor e-5..bir gün denk gelirseniz demek istediğimi anlarsınız bazı yerlerde eyimler var zaten çabuk hızlanmayı sağlıyor.

Fatih bey yazınız için teşekkürler..hırsızlık olayı hiç aklıma gelmedi.çünkü 2 araçta lükstü ve iki araçtada sadece 1er kişi vardı..yani şöförlerdi..zaten optimumda shellin orda durduk diye durdum..yoksa bende durmazdım..hatta şuana kadar bu durumda durduğum 2.olaydır..( önceki aracımda 1 kez durmuştum gündüz vakti ).
                          Yinede uyarınız için çok teşekkür ederim
                          Hırs ile azim aynı şey değildir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Darxoul
                            gece saat 04.00..tuzladan dönüyorum..e5'deyim..kartalı biraz geçtim arkadan 2 adet araç..ben orta şeritte olmama rağmen kör edercesine sellektör..( tamam fark ettim sizi geçin gidin dercesine şöyle bi frene dokundum ) hızımıda sabitlemişim 90'a..bunlar bi hışımla geçtiler biri sağımdan diğeri solumdan..bende dahil olmak üzere araçlar beyazdı..

araçlar :

passat 2.0 Tfis 200 hp

mercedes c200..hp'sini bilmiyorum.

mercedesin 4 çıkışlı egsozları amg oluşu bi an c63 olabilir mi lan bu sorunu getirdi aklıma.Ama c200'müş (:

neyse bunlar biraz geçince bende şöyle bi sellektör yaptım bir kere..artık bunlar ne anladıysa ikisi birden frene bastılar bi anda yavaşladılar..( ikisinde de egsoz var ) ben ne gaza bastım ne bişey yaptım orta şeritten giderken bunların tam ortasına geldim ve bi anda gaza bastılar..sağdan solan afedersiniz resmen kulağımın içine ettiler..ben gaza basmayınca tekrar bi frene bastılar..bende o sıra sunroofu kapattım..vitesi 6dan 3e çektim..tam ortalarına geldim yüklendim..yaklaşık 190a kadar passat kafa uzattı..hemen solumda kapısını görüyordum..mercedes geride kaldı..5 viteste ben passatı geçmiştim..+4 boy fark ile..hızım 220lerdeydi..tabi bunlar deli gibi sellektör yapıyorlar..bunun gibi yaklaşık bi 15 deneme yaptık..yani olaydan sonra zaten 13 tanesinde frene basıp bekleyen ben oldum ..adamlar 4lüleri yaktılar göztepe optimumda durdurdular beni rica edip..yaklaşık 25 dk sohbet ettik..ikiside kafayı yedi resmen..bi ara hızım 240lara çıktı..2.0 zannettiler aracı..1.6 olduğunu söyleyince şok geçirdiler ..ikiside sıfırı 100bin tl + bir araca biniyorlar..hele mercedeste navigasyon var turkiye yok bir daha arkası turbo yazılı opel gördüğümüzde ona göre davranıcaz dediler , tabi benim ego tatmin..arabaya bir binişim var lamborgini sanki her geçen gün tapıyorum bu araca..

opel insignia 1.6 t cosmo full + 19 jant

bravo, insignianın hakkını vermişşiniz....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Darxoul
                              Orjinal yazı sahibi: Av.OCAL
                              Evet sanırım çoğu zaman gündüz saati denk gelmişsiniz e-5'e çünkü gece 3ten sonra arabanın hızını çok rahat sona vurdurabilecek kadar boş oluyor e-5..bir gün denk gelirseniz demek istediğimi anlarsınız bazı yerlerde eyimler var zaten çabuk hızlanmayı sağlıyor.

Fatih bey yazınız için teşekkürler..hırsızlık olayı hiç aklıma gelmedi.çünkü 2 araçta lükstü ve iki araçtada sadece 1er kişi vardı..yani şöförlerdi..zaten optimumda shellin orda durduk diye durdum..yoksa bende durmazdım..hatta şuana kadar bu durumda durduğum 2.olaydır..( önceki aracımda 1 kez durmuştum gündüz vakti ).
                              Yinede uyarınız için çok teşekkür ederim
                              yanlış anlamanızı istemem kesinlikle. sizinle ilgili bir durum değil.
                              E-5 dediğimiz yol adam akıllı bir yol değil. neresinden ne çıkacağı belli değil. yol yol değil, sürücüler sürücü değil obakımdan söyledim.
                              ayrıca söz konusu araçlara gerekli işlemi yapmanız ve daha sonra araç sahiplerinin tepkileride ayrıca bizi gururlandırdı.
                              herkese hayırlı yolculuklar. saygılar...
                              Renault!!!

Yorum

İşleniyor...
                              X