Duyuru

Collapse
No announcement yet.

+2 araç daha dikiz aynasından bakılmıştır

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: +2 araç daha dikiz aynasından bakılmıştır

Orjinal yazı sahibi: Av.OCAL
    Orjinal yazı sahibi: Darxoul
    Orjinal yazı sahibi: Av.OCAL
    Maşallah aracınıza. allah kaza bela vermesin.
    E - 5 gibi yolda 220-240 km gayet iddialı hızlar. siz yine de tedbirli olun bence.
    Ev almak için arabamı satmayı düşünüyorum. Bu tarz aksiyon ve yorumları okuduktan sonra hiç satasım gelmiyor aracımı.
    Herkese hayırlı yolculuklar.
    Evet sanırım çoğu zaman gündüz saati denk gelmişsiniz e-5'e çünkü gece 3ten sonra arabanın hızını çok rahat sona vurdurabilecek kadar boş oluyor e-5..bir gün denk gelirseniz demek istediğimi anlarsınız bazı yerlerde eyimler var zaten çabuk hızlanmayı sağlıyor.

Fatih bey yazınız için teşekkürler..hırsızlık olayı hiç aklıma gelmedi.çünkü 2 araçta lükstü ve iki araçtada sadece 1er kişi vardı..yani şöförlerdi..zaten optimumda shellin orda durduk diye durdum..yoksa bende durmazdım..hatta şuana kadar bu durumda durduğum 2.olaydır..( önceki aracımda 1 kez durmuştum gündüz vakti ).
    Yinede uyarınız için çok teşekkür ederim
    yanlış anlamanızı istemem kesinlikle. sizinle ilgili bir durum değil.
    E-5 dediğimiz yol adam akıllı bir yol değil. neresinden ne çıkacağı belli değil. yol yol değil, sürücüler sürücü değil obakımdan söyledim.
    ayrıca söz konusu araçlara gerekli işlemi yapmanız ve daha sonra araç sahiplerinin tepkileride ayrıca bizi gururlandırdı.
    herkese hayırlı yolculuklar. saygılar...
    yazdığınız not için teşekkür ediyorum..açıklamanızda daha iyi anladım şuan..evet haklısınız bir tem kadar güven verici olmadığı kesin..aslında hiç gaza gelip basıp eden bir insan değilim..o güç ayağımın altında ve ben bunu biliyorum , bu durum bana fazlası ile iyi hisettiriyor..ama işte tahrik söz konusunu olunca birde sonucu iyi olunca insan sabaha kadar o tabloyu düşünmekten uyuyamıyor
    Hırs ile azim aynı şey değildir.

Yorum

Yazını okurken ağzımın suları aktı valla Helal olsun

Yorum

bunu okurken sanki ben geçmişim gibi hissettim

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
          Yazını okurken ağzımın suları aktı valla Helal olsun
          aynen

Yorum

Yorum

İlk defa zıplamak isteyen birisine denk geldik bugün.Audi A5 2.0T.Geldi yan şeride bi gaz veriyor bi yavaşlıyor.Bizimde o yoldan ayrılmamız gerekiyordu.Nasip olmadı denemek.Ama Yiyeceğini düşünüyorum.Hem 2.0 hem Benzinli bir araç..

Yorum

Salih hocam.. anladığım kadarı ile siz daha olayın stage 1 'indesiniz, yani önce kapışma, gerekli dersin verilmesi sonra muhabbet

Benim yaşadığım yer küçük ve herkesin tanıdık olmasının da etkisiyle stage 2 ye çabuk geçtim; yani kapışıp ders vermeye gerek yok, direk muhabbet insigniaya bir saygı bir itaat falan v.s. :P :P :P

Şaka bir yana, araçlarımız ani kalkışlar konusunda çok iddialı olmamasına rağmen üst devirlerde inanılmaz kabiliyetli oluyorlar...

Bu kabiliyetin hakkını verdiğiniz için bilmem tebrik etmeme gerek var mı

2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Kesinlikle çok hoş bir enstantane olmuş. Elinize ayağınıza sağlık. Allah kazadan uzak tutsun.
                  Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
                    Kesinlikle çok hoş bir enstantane olmuş. Elinize ayağınıza sağlık. Allah kazadan uzak tutsun.
                    amin , Allah kimseye kaza bela vermesin ve teşekkür ediyorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
                    Salih hocam.. anladığım kadarı ile siz daha olayın stage 1 'indesiniz, yani önce kapışma, gerekli dersin verilmesi sonra muhabbet

Benim yaşadığım yer küçük ve herkesin tanıdık olmasının da etkisiyle stage 2 ye çabuk geçtim; yani kapışıp ders vermeye gerek yok, direk muhabbet insigniaya bir saygı bir itaat falan v.s. :P :P :P

Şaka bir yana, araçlarımız ani kalkışlar konusunda çok iddialı olmamasına rağmen üst devirlerde inanılmaz kabiliyetli oluyorlar...

Bu kabiliyetin hakkını verdiğiniz için bilmem tebrik etmeme gerek var mı

teşekkür ediyorum aslında şu zamana kadar kapıştığım araç sayısı belki bir elin 5 parmağını geçmez..normalde gaza gelen basıyım geçiyim dediğim bir insan değilimdir..kapışmak tabirinden çok araba hakkında konuşmayı ve sizinde dediğiniz gibi muhabbeti daha çok seven bir insanım..fakat ortada şöyle bir olay var kaşındılar bende kaşımış oldum Allah aracımdan bin kere razı olsun mahcup etmedi beni.
                    Hırs ile azim aynı şey değildir.

Yorum

benimde böyle bir anım mondeo 2.0tcdi ile olmuştu. ancak bende 1.4t astra j var

Yorum

güzel bir anı olmuş sevindik

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

İşleniyor...
                        X