daha demin 20 inç istiyordunuz , ya da ben öyle bir çıkarım yaptım 18 ile body kitler pek hoş durmuyor, üzerindeki 18 ''ler deyim yerindeyse çok efendi duruyorlar
işime yarıyacak dedım yalnıs anlamayın benı 19 lar bızım bu yollarda bıraz fazla hırpalanır bırde araca gereksız yere agırlk yapar dıe dusunyorm
ya abi bir de orta sınıf sedan araçlarda artık Tr ye jant kapağı gelmemesi iyi oldu, o zaman orta sınıfın kompakt sınıftan ne farkı kalırdı? gerçi yine de pek bi farkı kalmadı da, hepsi aynı donanım oldu nerdeyse :S
215-60-16 mı :S :S Allah korusun! Allah'tan TR'ye gelmemiş
Kocaman kasanın altında ufacık jantlar düşünemiyorum
eski ford mondeolara benzerdi, o görüntü gerçekten iğrençti mondeo bundan kalıplıydı ama 17 inç jantı bile yoktu , 2009 un sonlarında x paket le 17 geldi, şimdi selective de 18 jant sunuyor, çok geriden takip ediyor
Hayır, hepsi "INSIGNIA" ya ait jantlar, Ayrıca araç ile verilen tanıtım&kullanım kılavuzu gibi bilgilendirme kitapçıklarında (opel web sayfalarında) sözkonusu jantları görebilirsiniz.
Eğer farklı bir model Insignia'ya sahip olmayı istiyorsanız, tavsiyem 20 inç jantlı Hatchback Insignia getirtmenizdir. O kadar hoş duran bir araç ki. OPC Line takıp takmamanız sizin takdiriniz ama OPC Kit isterseniz, size çok daha fiyatlı olacaktır bunu kaldırabilmeniz gerek. Hangi üniversitedesiniz ve hangi güzergahta araç kullanacaksınız bilmiyorum ama benim kullandığım yollar pek o kadar da kötü değil. 20 inç jant çok sıkıntı yaşatmayabilir o yüzden.
Yorum