Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni arac alımı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni arac alımı

Herkeze iyi gunler sımdılk a3 sb stronic 1.6 kullanıcısıyım onumuzdekı gunlerde opc paketlı bır ınsıgnıa 1.6 t almayı dusunyuorum daha onceden opc paketlı alıp bır sorunla karsılasan varmı acaba ?
    birde kalıper kapakları ve opc jantları opc paketıne dahılmı ?

Ynt: Yeni arac alımı

Jantlar ve kaliper dahil değildir. Sitemizde 4 tane OPC kaplan bodykite sahip olan kullancı var diye biliyorum herhangi bir sorunu olan yok sanırım 20 inç opc jantları yaklaşık olarak 5000 lira, brembo kaliper kapaklarınıda 200 lira civarı yaptırabilirsiniz. Ayrıca OPC direksiyon,vites körüğü, paspas, ve dış görünüm için sticker masraflarınız olucak. Onlar hakkında detaylı fiyatları Diadavidoff, OrhunEA, ktn03, ellesar isimli kullanıcılar daha iyi verirler

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

opc kit 8.000 tl dedı reis (ANKARA bayi)direksiyon,vites körüğü, paspas, ve dış görünüm için sticker bunları konusmadık bunlar onemlı konular degılde Volvo R design kit bile 5000 TL daha fazla donanıma sahıp sadece on tampon arka tampon marşpiyerler icin 8.000 tl degermı sızce ?

Yorum

Paranız varsa kesinlikle değer araç tamamen değişiyor.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

benim görüşüm kaplan diş çok ta mükemmel bir görünüme sahip değil, ayrıca haklısınız 8000 tl hatta bazı yerlerde 10000 tl ye çıkıyor, jant ve lastikler de 6000 tl, ayrıca da lastikler daha geniş olduğu için daha fazla aracı zorlayacak ve daha fazla yakacak... bunları düşünmenizi öneririm, şu anda OPC kaplan diş tekelcilik yapıyor bu araca uygun başka güzel body kit yok, fakat opc line body kit, değeri yaklaşık 2000 tl civarında, +19 jant 1000 tl çok daha ii duruyor... ayrıca Tr trafiğinde ve yollarında 20 inç jantlara yazık, çizilir bozulur, konfor çok düşük onu da belirteyim... bence buna özel kalıp çıkarttırın, abartısız temiz bir modifiye yapın ya da opc line body kit alın. daha güzel olur...

Yorum

ötv indirimi alacgım ıcın işime yarıyacak her paketı ekletıyorm tek can sıkan 1.6 t nın otomatıgı yok :S

Yorum

gerçekten de pahalı bu bir gerçek... 4000 euro mercedes c serisi amg paket, jantlar dahil, ayrıca standarta ek olarak; f1 vites, spor vites topuzu ve direksiyon, 18 jant, ve metal pedallar, iyi düşünün...

Yorum

ben size söyleyeyim, flexride alın infinity ses sistemi alın, sunroof alın, opc lin e body kit alın, 19'' jant alın, naviyi fly audio alın, kendi orjinali bir işe yaramaz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                  ben size söyleyeyim, flexride alın infinity ses sistemi alın, sunroof alın, opc lin e body kit alın, 19'' jant alın, naviyi fly audio alın, kendi orjinali bir işe yaramaz...
                  19" lastık bıraz sakıncalı bu yollarda

Yorum

daha demin 20 inç istiyordunuz , ya da ben öyle bir çıkarım yaptım 18 ile body kitler pek hoş durmuyor, üzerindeki 18 ''ler deyim yerindeyse çok efendi duruyorlar

Yorum

Kaplan dış güzel de gereksiz pahalı opc line hiç beğenmiyorum bunun yerine irmscher düşünülebilir tabi illa bodykit yapacaksanız.opc jantlar da bana degerinden daha pahalı geliyor 19 jant cok güzel.flexiride kullanmadım hiç,yorum yapamicam ama bı sprintbooster da ısınızı görebilir ihihi
                      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

daha demin 20 inç istiyordunuz , ya da ben öyle bir çıkarım yaptım 18 ile body kitler pek hoş durmuyor, üzerindeki 18 ''ler deyim yerindeyse çok efendi duruyorlar
                        işime yarıyacak dedım yalnıs anlamayın benı 19 lar bızım bu yollarda bıraz fazla hırpalanır bırde araca gereksız yere agırlk yapar dıe dusunyorm

Yorum

Aracımı bende reisden aldım.Siz cosmo Full+Full alın.OPC kit yerine lansman jantı alın şahane.Bu dediğimi bi değerlendirin derim

Yorum

OPC body alacaksanız 20" de alın 18 ler görüntü olarak uyuşmuyor. Bence değer ama gerçekten de pahalı
                            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Birde kendinizi Tanışma bölümünde tanıtırmısınız...

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Yorum

İşleniyor...
                              X