araç güzel ve temiz görünüyor, opsiyonlarıda gayet iyi, dvd800, sunroof, 19"jant mevcut, O km almaya kalksan fiyat 68-69 lira civarı, biraz pazarlık edebilirisn, aklımdaki rakam 55-56 gibi alınabilir....
işletmenin adını kötülemek gibi olmasın ama geçen sene oradaki 2.ellere baktım ben, temiz araba nerdeyse yoktu, hepside ya hor kullanılmış yada sağı solu vuruk arabalardı. karar vermeden önce arabayı iyi inceleyin derim.
sanırım Osman bey'le görüşmüştük, iş ciddiyeti sanki bayinin çalışanı değilde oto pazarında araba satıyormuş gibiydi
araç güzel ve temiz görünüyor, opsiyonlarıda gayet iyi, dvd800, sunroof, 19"jant mevcut, O km almaya kalksan fiyat 68-69 lira civarı, biraz pazarlık edebilirisn, aklımdaki rakam 55-56 gibi alınabilir....
Abi açıklarda TV navigasyon demiş, muhtemelen Cyclone, flyaudio... Opsiyon olarak jant ve sunroof var. Bence fiyat normal
Abi açıklarda TV navigasyon demiş, muhtemelen Cyclone, flyaudio... Opsiyon olarak jant ve sunroof var. Bence fiyat normal
araçta gördüğüm kadarıyla turn-push düğmesi var, eğer sonradan eklemediyse dvd800 vardır, tv özelliğini yanlış işaretlemiş olabilir....
araçta gördüğüm kadarıyla turn-push düğmesi var, eğer sonradan eklemediyse dvd800 vardır, tv özelliğini yanlış işaretlemiş olabilir....
Pardon görmemiştim, ama arkadaş özellikle TV olarak elle yazmış demekki oda arayüz yükletenlerden. DVD800+arayüz nerdeyse 5000 lira zaten. Arabanın değeri arttı bi anda
Yorum