şimdi aklıma geldi Opan'a gitmeden önce telefon açtığımda o anda 1.000 TL sildi 3 gün sonra gittik ama o zamanda araba yoktu. araç başında 1.500-2000 pazarlık yapar heralde
bu arada Insignia'dan sonra 207 SW almıştınız sanırım, ondan sonra da Latitute mu aldınız? bu ne hız böyle ihihi
şimdi aklıma geldi Opan'a gitmeden önce telefon açtığımda o anda 1.000 TL sildi 3 gün sonra gittik ama o zamanda araba yoktu. araç başında 1.500-2000 pazarlık yapar heralde
bu arada Insignia'dan sonra 207 SW almıştınız sanırım, ondan sonra da Latitute mu aldınız? bu ne hız böyle ihihi
Evet inanılmaz hızlı para kaybedebiliyorum
2009 nisanda 2005 vectra c 1.6 mı sattıktan sonra bir daha düzen tutamadım
2009 mayısda golf 6 1.6 tdi 90 ps trendline aldım..vectradan sonra çok ufak geldi, donanım inanılmaz fakir geldi. motor da alt devirlerde çok kötüydü(şirket arabası olarak kullandığım ford focus 90 ps e göre çok başarısız bir motor).
Daha sonra 2010 passat 1.6 trendline geldi. Performansı ve donanım eksiklerine rağmen oldukça iyi bir arabaydı ama insignia aşkıma daha fazla dayanamayıp 2010 temmuzda beyaz insignia mı aldım.
Tam olarak niye olduğunu hatırlamadığım sebeplerle ve ciddi zarar ederek onu da satıp, 207 outdoor dizel aldım.....
off çok uzun oldu
o gitti latitude geldi
insignia aşkım bitmedi
herşeye rağmen geri gelmeli...
Eski araç 2010 BEYAZ COSMO Yeni araç 2011 Renault Latitude
Yorum