Ynt: ÇAĞRI SOHBET KUTUSU AÇANA KADAR GEÇİCİ LAFLAMA YERİMİZ
bilmiyorum, bir iki arabada gördüm ama insigniaya ya yakışmayacağını düşünüyorum. pejo 206 ya falan takılsa neyse de buna basit kaçar gibi geldi ama sadece bir öngörü benimkisi...
sevgili kardeşlerim, ben bugün nöbet durumundayım. o yüzden yüksek müsadelerinizi istiyorum. muhabbet iyiydi ama ekmek parası işte
hepinize iyi geceler...
Smf Shoutbox Tavsiye edilmiyor
Nedenlerden bazıları
1- Sayfalarınızın geç açılmasına sebebiyet veriyor. Nedeni ise db kasılıyor ve okumuyor
2- Er yada geç hostunuza suspend çekilir. Çünkü hostunuzun bulunduğu makina cpu oranında baya bir yükselme oluyor.
3- Hostunuzun bulunduğu makinada db hatalarına yol açıyor ve belkide hesabınız kapatılabiliyor
Bunun en büyük nedeni sitenizin db si host şirketinizin makinesini aşırı derecede kasmasıdır. Böyle bir problem ile karşı karşıya gelmek istemiyorsanız bu modu kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Bizzat host şirketim ile benim aramda bu mod kurulmuş ve test edilmiştir.
inan hiç tavsiye etmiyorum host şirketin ile aran bozulmasin suspend çekerler sonra başını ağrıtır.
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
ancak benim tavsiyem, herkesin kendi konusuyla ilgili başlık açması.
çünkü bu forumu açmamızın sebeplerinden birisi de bu.
herkes alt alta yazdığı için ne yazılanlar takip edilebiliyor, ne de daha sonra aranan birşey bulunabiliyor.
bunun için mesela, Gökhan abi sen cam filmi konusunda bir konu açmıştın,
sen sorularını oradan sorabilirsin, sana önerisi olan oraya yazabilir,
başkası kendi konusunu açar vs.
sonuçta forum sayfasıyız,
sohbet için profilinizde "msn" bölümüne msn adreslerinizi yazarsanız,
benim avatarımın altında gördüğünüz gibi msn logosu çıkar ve oradan birbirimizin msn'ini alabiliriz.
Yorum