Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Her otomobil sorun çıkarabilir :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Her otomobil sorun çıkarabilir :)

James May'in yazısından alıntı;

....
    Bu konu hakkında çok konuşmak istemiyorum ama bir buçuk saatin sonunda komşumun köpeğinden Manarello'da çalışan herkese kadar karşıma çıkanı fırçalayabilirdim.
    ....
    Radyosu birkaç kez servise gitmeme rağmen hâlâ düzgün çalışmamakta ısrarlı olsa da Ferrari'yi yine de seviyorum.
    ....
    Tavanı akıyor olsa da o harika bir otomobil. Hafif yağmurda, yan aynanın olduğu yerden içeriye kapı içi hoparlörünü mahvedebilecek damlalar süzülüyor. Ben ve eşim, Ferrari'mizin içinde havalı görünmeye çalışırken o, elinde küçük bir peçeteyle içeri süzülen damlaları siliyor. Böyle şeyler Panda'nın içinde olmaz.
    İşin garibi garaja inip F430'un içine oturup onu kokluyorum. Kötü kokuyor ama kasten böyle olduğunu hissedebiliyorum ve bunu çok seviyorum. Jeremy bu otomobilden altı ay sonra sıkılacağımı söylemişti ama bir buçuk yıl sonra bile onunla bir yere gittiğimde heyecanlanabiliyorum. Elbette yağmur yağmadığı zamanlarda.
    ....

yazıyı internette bulamadığım için dergiden sadece gereken yerleri alıntı yaparak yazdım.
    görüldüğü gibi ne araçlar sorun çıkarabiliyor ki orta sınıf markaların çözümü olan sorunlar çıkarmasına çok takılmamak lazım
    InsigniaTEAM

Ynt: Her otomobil sorun çıkarabilir

katılıyorm

Yorum

Bi arkadasimla babasi gallardo almak icin minubus caddesinde bir galeriye gidiyorlar cocuk direksiyona babasida yan koltuguna oturuyor.. Arabanin ici tabikide inanilmaz alcantralar falan yikiliyor arkadasim arabadan babasindan once iniyor ve kapiyi kapadigi sirada arabanin torpidosu babasinin kucagina aciliyor.. Sonuc babasi ben bu arabayami 300 bin avro vericem diyip bide cocuga kiziyor... Tamamen gercek ve yasanmis bir olaydir tii ye alinmasina tii ye alinmaya yol acicaktir

Yorum

Bu makaleyi okurken benim de aklıma geldi araçlarımız için söylediklerimiz ve söylenmelerimiz ve açıkçası vicdanım sızladı..Ama onlar birer astra ya da insignia olsalar bile gönlümüzün ferrarileridirler..
        Astra J Cosmo 1.4 Turbo Teknik Gri CD500 2011 Model

Yorum

bence bu adam ferrari severlerinde tepkisini çekmemek icin ne şiş yansın ne kebap inceden inceden giydiriyor ferrariye valla ben onu bunu bilmem ferrari camurdan dahi olsa bu marka otomobil dünyasının idolüdür ve her zaman otomobil dünyası içinde kültler arasında olacaktır...

Yorum

İşleniyor...
          X