Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA BİR RAHATSIZLIK

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İNSİGNİA BİR RAHATSIZLIK

SELAM ARKADAŞLAR;
    valla arabayı aldım alalı bana birşeyler oldu .Arabayı aldığımın ikinci günü İnternetten meguiar's ın kilini , quick wax ve ultimate detailer ını aldım , o gün hayatım değişti))Ben kendinmi bu kadar araba temizliğine adıyacağımı bilmezdim.iki haftada bir araca kil uyguluyorum, üstüne quick wax ardındanda ultimate detailer'ı vurdun mu otur seyret arabayı.Dün akşam 8:30 da kaşındım 12 :30 da zor girdim eve dahada içine el değmedim arabanın.Yanlız şunu belirtmeliyim ki kil olmadan hiçbir cila aynı etkiyi vermiyor.Kil olayın özü .Camlara Kapı kollarına,öndeki krom kaplamalı plastik aksama hepsine iyi geliyor valla.(reklam gibi oldu ama tanıdığım kilci yok merak etmeyin).Bütün bu saydıklarımı yaptıran tek şey güzeller güzeli insignia daki muhteşem kıvrımlar.açıkcası hiçbir kıvrım için bu kadar vakit harcamam.Oturup seyrettiğimdede hiçbir kıvrım bu kadar kendine baktırmıyor.Neyse kıvrım konusu tehlikeli .kendinize iyi bakım başka önerileri olan varsa bekliyorum.

Ynt: İNSİGNİA BİR RAHATSIZLIK

Geçmiş olsun
    2 haftaya bir kil uygulamaya gerek var mı 6 ayda bir kere yeter diyorlardı
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

2 gun once baska bir baslikta yazmistim.

Koca koca adamlar ne hale geldik.
      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

ihihi ihihi haha haha haha muhaha

Yorum

Detaling hastalığı bulaşdımı bırakmaz. Shinearamadan 2 gün önce kil sipariş ettim. Tam 6 x 200 gr =1.2 kg (Bilt hammer), 200 gr Sonüs = 1.5 KG kil. Bir araca en fazla 50 gr gider =1500 / 50 = en az 30 insignia yaparsın. Ama muhteşem bir şey.
          Sanırım Şafak arkadaşımızın en fazla sevdiği nokta uygulamadan sonra pürüzsüz bir yüzey elde etmeniz, kadife gibi oluyor.

Öte yandan arasıra araca kil uygulamanın zararı yoktur. Hatta her yıkamada bile uygulayabilirsiniz ama bir süre sonra el yakaybilir. Kil ler ucuz değiller. Ama polisajın olmazsa olmazı her zaman en az 6 ayda bir polisaj öncesi kildir. Meguiars bayilerinde bile bu kil olayını atlıyorlar kıl oluyorum.
          2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Gökhan abi kil uygulamasından sonra kili atıyor muyuz yoksa bir sonrakine de uygulayabilir miyiz
            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
              Gökhan abi kil uygulamasından sonra kili atıyor muyuz yoksa bir sonrakine de uygulayabilir miyiz
              Kullanılan kil bir daha boya üzerinde uygulanmaz. Ancak çok kirli değilse cam ve jantlarda kullanılabilir.
              Normal koşullarda kullanılmış kil veya yere düşsen kil bir daha kullanılmaz, atılır.
              2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                Biz bu hasatlığa farklı bir şekilde yakalandık.ben de hayatta araca dışarıdan bir şey taktırmam ama insigniada yaptırdıklarım:
                1. FLY AUDİO
                2. Bütün iç aydınlatmalar LED
                3. Gm orjinal spoyler
                4. İrmscher ön panjur
                5. Opel sibop kafaları
                6. Nano koruma
                7.Arka kafalıklara son sürüm FLY ekranlar
                Yakında irmscher ön arka tampon altlıları ve sprint booster ve chip uygulamsı yapılacak.Beni her zaman dediğim gibi erken andropoza soktu bu araç. Ayrıca araç 2 günde bir yıkanıyor....... haha haha haha
                haha haha haha haha haha haha

Benim babamın da artık arabayı kendi sürmek yerine, arabayı ben sürerken izlemek gibi bir hobisi oluştu, buna ne demeli
                2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
                  Biz bu hasatlığa farklı bir şekilde yakalandık.ben de hayatta araca dışarıdan bir şey taktırmam ama insigniada yaptırdıklarım:
                  1. FLY AUDİO
                  3. Gm orjinal spoyler
                  4. İrmscher ön panjur
                  5. Opel sibop kafaları
                  6. Nano koruma
                  Yakında irmscher ön arka tampon altlıları ve sprint booster ve chip uygulamsı yapılacak.Beni her zaman dediğim gibi erken andropoza soktu bu araç. Ayrıca araç 2 günde bir yıkanıyor....... haha haha haha

Benim babamın da artık arabayı kendi sürmek yerine, arabayı ben sürerken izlemek gibi bir hobisi oluştu, buna ne demeli
                  Senden farkım yok oğuz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
                    Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
                    1. FLY AUDİO
                    3. Gm orjinal spoyler
                    4. İrmscher ön panjur
                    5. Opel sibop kafaları
                    6. Nano koruma

Senden farkım yok oğuz
                    Abi demek ki bu rütbeliler hep böyle ya haha haha haha
                    2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

aynen haha

Yorum

İşleniyor...
                      X