Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Polo GTI Vs OPC

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Polo GTI Vs OPC

Orjinal yazı sahibi: floyd1601
    Bence opc den)
    yalnız abi polonun 0-100 videosunu izlerseniz, orda polo 0'dan kalkıp 5 sn gibi bir sürede 100 yapıyor, fakat bence o videoyu yokuş aşağı çekmiş de olabilir, onda da bir saniye kadar bir pati atıyordu, tabi opc'de atabilir ama 4 çeker araç çok zor patiye kalır, bir de 2 ton yani...

Yorum

Omer, adamin biri diger sitede bahsetmisti. Serviste gormus opc yi, 4 tekeri sardirarak kalkti diye anlatiyordu. 325 ps azmi 8 tekeri sardirir
      Gerci polo da sarmistir. 0-100 videosunda yaklasik 5.5-6 sn arasinda 100 yapiyor bu arada. Ayrica kadran hatasini filanda var tabi..
      Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

Seyrettiğiniz video drag.Benim 4 sonuma kadar yani 150-160 kadar.Benim 0-100 videomdaki kalkışımla pek alakası olmadı bu denemenin heralde baya şişti benim ufaklık.Ali nin vites atışları bukadar hızlı olmasa önde olurdum ve soğuk motor ile.Roll denememizde kalabalık trafik yüzünden adam gibi deneyemedik,ben hem video çekim hem gazlayayım diyincede çok konsantre olamadım,160-170 gibi yanıma geliyor ve sonrası malum Ama daha iyi bir denemede 200 kadar çok yakın gideriz,deneyeceğiz havalar düzelsin,diğer siteye koyarım gene videoyu.

Yorum

opc nın resımlerının oldugu lınkı atarmısınız rıca etsek?
          bırde sızın arabanızda ne gıbı ıslemler var moturunuzda ogrenebılırmıyız? bu kadar ıddaalı olmus kapısmanız? hard core nedemek?

Yorum

Maşallah kırmızı ayrı bir hava + station ..aynı paketin sedan versiyonu beyazı vardı bizdede..

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
            bırde sızın arabanızda ne gıbı ıslemler var moturunuzda ogrenebılırmıyız? bu kadar ıddaalı olmus kapısmanız? hard core nedemek?
            Benim aracımda sadece Revo yazılım var,210-220 hp olduğumu farz eder isek,kg-hp hesaplamasında zaten sonuç ortaya çıkıyor ve işin içine birde dsg girinceZaten 200 ve üstü süratlerde opc şaka gibi polonun yanında..

Yorum

hakkatende cok guzel arabası kazasız belasız kullanmak nasıp etsın! almanya modıfıye fuarından sonra mınumum 390 bg yapıcakmıs arabasını ekımın sonunda fuara gıdıcek demek keske bızde gıdebılsek :d paylasımın ıcın tsk ederız!
              sızın arabanızın kalkısı gercektende cok ıyı stock stılarla bıle kalkabılırsınız! dsg yerıne manuel olsaydı daha ıyı kalkılırmıydı bılemıyorum dogrusu doldurup yada kalkmak!
              sızın arabanızın hakkınıda yememek lazım bırazda oynasanız emınımm cok ıyı degerler elde edersenız kazasız belasız kullanmak nasıp etsın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                hakkatende cok guzel arabası kazasız belasız kullanmak nasıp etsın! almanya modıfıye fuarından sonra mınumum 390 bg yapıcakmıs arabasını ekımın sonunda fuara gıdıcek demek keske bızde gıdebılsek :d paylasımın ıcın tsk ederız!
                sızın arabanızın kalkısı gercektende cok ıyı stock stılarla bıle kalkabılırsınız! dsg yerıne manuel olsaydı daha ıyı kalkılırmıydı bılemıyorum dogrusu doldurup yada kalkmak!
                sızın arabanızın hakkınıda yememek lazım bırazda oynasanız emınımm cok ıyı degerler elde edersenız kazasız belasız kullanmak nasıp etsın
                Teşekkür ederim iyi dileklerin için.Belki bazı arkadaşlar benim boş muhabbet yapmadığım kanısına varırlar bu resimler ile)
                Komple egzost ve cooler ile 250 hp olabiliyor aracım ama şu aşamada yapmayı düşünmüyorum sanki.

Yorum

valla gaza getırırlerse arkadasların yaptırabılırsın stage 2 yuklersen arabana emınım cok ıyı gıder ama moturuda elımıze almamak lazım

Yorum

Aykut abi hoşgeldin, kurallar gereği kendini tanıtırsan ve "diyeceğini deyip kaçan"lardan değilde forumun gerçek üyelerinden olursan sevinirim
                    Ali abiyi de aramızda görmekten memnun oluruz

InsigniaTEAM

Yorum

• Ynt: Polo GTI Vs OPC

Çağrı teşekkür ederim.Ama çok yoğun çalışıyorum fırsat buldukça girmeye çalışacağım tabi,en azından Ali nin 1.6 opelinin yeni videoları ile girerim haha kısmet ise oda yükleyecek arabasını gün geçtikçe..

Yorum

• Ynt: Polo GTI Vs OPC

Arkadaslar kapak tencere muhabbetini kapayalim keyfimize bakalim

keyifli forumlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                        X