Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Polo GTI Vs OPC

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Polo GTI Vs OPC

Orjinal yazı sahibi: Sensation
    Polo gti projesi yapsın biri,insignialar agir kaliyor,chipiydi eksozuydu filtresiydi derken 0-100 4.5 sn Felan olur heralde ahh dsg ah mükemmelsin ben bu konudan sunu çıkarıyorum araban isterse 325 bg olsun fazla kiloları varsa 1.4 bı arabaya madara olabilir
    uğur bey zaten motor hacmini karşılaştırmak gereksiz hız sizin kinetic enerjinizdir. bu kıyaslamada spesifik güç (hp/ton) önemli lütfen yanlış kıyaslama yapmayalım zaten polo gti a rakip corsa opc karşılaştıracaksanız insignia opc yi passat r36 ile karşılaştırın...

Yorum

arabalar birbirine denk gibiler 230 bg ve 325 bg, arada 700 kiloyu geçik bir fark var, çok mantıklı bir karşılaşma olmuş işin açıkçası, bir de yine söylüyorum dsg opc'de olsaydı, fark en az iki boy

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
        ''aykut abı lutfen dogruları yazalım,daha ılk kalkısta senı aldım 145 e kadar basa bas,ve o gazla 251 gordum,ve yan yana gelıp hadı bır daha deneyelım dedıgımde sen benım arac sımdıden sıstı bıle dedın.10 dk bekledık sıgara molası falan...sonra 4 veya 5 kalkıs daha yaptık hepsınde aldım senı,ıstedın vakıt butun arkadasları davet edelım,kararı onlar versın,hem sen kamerayla falan ugrasmazsın'' siteden alıntı opc yemiş bitirmiş
        ömer tamamını okuduysan aracın şişmesi ile ilgili konu da tartışılmış. tsi ların intercooler ları çok yetersiz, adamın dediği gibi kısa zamanda araç şişiyor. bu adamınkinde ekstradan yazılımda da problem olabileceğini soyluyorlar hatta dikkat ettiysen aracın ecu su korumaya alıyor diye yorum yapanlar var. adam da tam emin değil bu durumdan, aracının doğru set upda olup olmadıgından.
        bize gösterilen video polonun en başarılı oldugu video imiş doğru, ama sonuçta araç soğukken opc ile gidebiliyor. 3ncü vitesi kaçırıyor diyosun, özellikle dikkatli bir şekilde dinlemeye çalıştım. 28inci saniyede 3 e atıyo ve bana sıfır hatalı gibi geldi. araba sol şeride doğru açılırken sanki geri kalmış gibi bir izlenim oluyor acaba ondan mı şüphelendin sen?
        ayrıca adam yorumlarda orda vites kaçırdım filan demiyor. sadece sürekli sigara molası verip polonun soğumasını beklemekten yakınıyor.
        Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

doğru abi küçük motorun sıkıntısı bu şişmesi, gm motorun özelliği ise ısındıkça coşması yani tabii ki aracı chiplerken çok dikkat etmek gerekir abi, sonuçta fabrika optimum ayar veriyor, sen onla oynarsan fabrikadan iyisini yapamazsın hiçbir zaman... ben karşılaşmayı çok mantıklı buldum zaten abi onu ekliyeyim, polo gerçekten güzel bir makine, vw'e karşı soğukluğum hep doğuş otomotivdendir, yoksa vw sevilmeyecek araba değil... sonuç olarak polo gti yanına yaklaşamaz, revolu polo ancak zorlar, bunu öğrendik vites kaçırma olayına gelince, vites değiştirmesi biraz uzun sürdü gibi geldi, bir de opc'nin sol şeride çıkması sebebiyle yaşadığı bir zaman kaybı var, çok küçük olsa da bir zaman kaybıdır, belki adam ayağını gazdan çekmiş bile olabilir... sesi yok mu sesi bitiriyor ama

Yorum

Meslektaşım insignia sedanın cd 0.27 ön alan 0.69 m2 hesabı yaparsın artık
            Orjinal yazı sahibi: Onat89
            Orjinal yazı sahibi: dragon_10
            opc stoc garanti vsvs muhabbetlerinden dolayı oynama olacağını sanmam polo doludur ve insignia sw olmasa daha atak olur sw lar daha ağır sanırsam..
            opc 1865 kg+80 kilo söför olduğunda 100km/h den 120km/h ye çıkması için 1.3534 s gerekli, +320kg 4 kişi binse 1.5216s gerekli hesapladım. buradan görüldüğü gibi kişi baya etkiliyor. daha araçların Cd ve alan hesapları elimde olsa rüzgar vs de katar sana söylerdim ama cidden bilinçli olalım kişi+ kütle çooook öncemli normalde 0.2 sn önemli olmaz ama burada drag da önemi çok ( normal sürtünmesiz hava direnci ihmal haldeki notlar)

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
            17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
            35GB5825  A Rh+

Yorum

burda da karşılaştırmalı testi var. 160 km sürate ulaşmalarındaki fark 0.6 sn. ve bu stok polo gti için geçerli..
              Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

doğru abi küçük motorun sıkıntısı bu şişmesi, gm motorun özelliği ise ısındıkça coşması yani tabii ki aracı chiplerken çok dikkat etmek gerekir abi, sonuçta fabrika optimum ayar veriyor, sen onla oynarsan fabrikadan iyisini yapamazsın hiçbir zaman... ben karşılaşmayı çok mantıklı buldum zaten abi onu ekliyeyim, polo gerçekten güzel bir makine, vw'e karşı soğukluğum hep doğuş otomotivdendir, yoksa vw sevilmeyecek araba değil... sonuç olarak polo gti yanına yaklaşamaz, revolu polo ancak zorlar, bunu öğrendik vites kaçırma olayına gelince, vites değiştirmesi biraz uzun sürdü gibi geldi, bir de opc'nin sol şeride çıkması sebebiyle yaşadığı bir zaman kaybı var, çok küçük olsa da bir zaman kaybıdır, belki adam ayağını gazdan çekmiş bile olabilir... sesi yok mu sesi bitiriyor ama
                inş üye olurda şu başabaş gitmenin hesabını soralım bizi buralarda yerlere düşürüyor aracını doldursun modlasın chiplesin vsvvsvsv

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: floyd1601
                  3ncü vitesi kaçırıyor diyosun, özellikle dikkatli bir şekilde dinlemeye çalıştım. 28inci saniyede 3 e atıyo ve bana sıfır hatalı gibi geldi. araba sol şeride doğru açılırken sanki geri kalmış gibi bir izlenim oluyor acaba ondan mı şüphelendin sen?
                  ayrıca adam yorumlarda orda vites kaçırdım filan demiyor. sadece sürekli sigara molası verip polonun soğumasını beklemekten yakınıyor.
                  bencede şerit değişimi sanki arabayı geride kalmış gibi gösteriyor. 3'e attıktan sonra şerit değiştirmeden önce OPC biraz geriliyor ama sola geçtikten sonra uzamaya başlıyor. hatta kameranın açısından tam sol değil biraz ileriyi çektiği belli oluyor. tam sol çektiğinde de OPC'nin arkası gözükmeye başlıyor zaten.
                  açıkçası ben ilk kalkışta Polo biraz arayı açar diye düşünüyordum ama başabaş gittiler, beklemediğim bir sonuç
                  InsigniaTEAM

Yorum

doğru,
                    işin aslı opc ayrı bi dunya polo gti ayrı,
                    3 tane polo gti eder opc. allah korusun opc nin lastiği çıksa yerinden gitse poloya çarpsa o 20'', polo'nun parasını alırsın sigortadan pert oldu diye. 0 dan kalkılacak, polo soğuk olacak, polo dsg olacak vs vs vs tum şartlar oturunca beraber gidecekler.
                    e otobanda gidiyosun 130-140'da denk geldin adamla, ne diyeceksin sağa çek 0'dan basalım, bana daha uygun mu diyeceksin
                    Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

tek şöför ile 50km/h rüzgara karşı 1.3830s, 320kg 4 kişi ile 1.5502 s

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                        Orjinal yazı sahibi: floyd1601
                        3ncü vitesi kaçırıyor diyosun, özellikle dikkatli bir şekilde dinlemeye çalıştım. 28inci saniyede 3 e atıyo ve bana sıfır hatalı gibi geldi. araba sol şeride doğru açılırken sanki geri kalmış gibi bir izlenim oluyor acaba ondan mı şüphelendin sen?
                        bencede şerit değişimi sanki arabayı geride kalmış gibi gösteriyor. 3'e attıktan sonra şerit değiştirmeden önce OPC biraz geriliyor ama sola geçtikten sonra uzamaya başlıyor. hatta kameranın açısından tam sol değil biraz ileriyi çektiği belli oluyor. tam sol çektiğinde de OPC'nin arkası gözükmeye başlıyor zaten.
                        açıkçası ben ilk kalkışta Polo biraz arayı açar diye düşünüyordum ama başabaş gittiler, beklemediğim bir sonuç
                        ben de aynen oyle dusunuyordum. ama sonra düşündüm hem opc awd hem de polo rolantide kalkıyor. halbuki opc muhtemelen tam doldurup kalkıyordur.
                        Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

bir pati sesi geliyor ama kimden

Yorum

bir pati sesi geliyor ama kimden
                            Bence opc den)
                            Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

Kütle farkı küçümsenecek bir rakam değil, Modlu Astra J ile durumu ne olur acaba ?

Yorum

bence astra alamaz gıbıme gelıyor opc dersen olabılır :d astra opc yada corsa opc ıyı gıderler

Yorum

İşleniyor...
                                X