Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Polo GTI Vs OPC

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Polo GTI Vs OPC

onat ,
    öncelikle sakin olmak lazım, sanki biraz gergin gibisin.
    emin konuşma derken dostane bir telkindi, yoksa sen bu işlerden anlamazsın demek istemedim. burası turkiye, burda her cins adam var, her cins de araba olabilir. adamın biri almıştır opc veya adamın biri de almıştır polo gti chiplemiştir 6 sn ye düşürmüştür vs vs. emin konuşma derken o anlamda soylemiştim. bu başlık altında emre en başta yazmış "o araç opc değil, polocu arkadaş bundan bile haberdar değil" diye. o vatandaş burda yazılanları okuyup cavabı techturkeyde yazmış. o adam boş biri değil. bu işlerden anlayan birine benziyo, istersen ordaki başlığı da oku. sen boyle emin konuşup yazarsan, mahcup olursun diye bende emin konuşma demiştim.
    gelelim diger konuya,
    öncelikle stok polo derken stok "polo gti" demek istemiştim. yoksa 80 pslik polonun 260 lık insignia ile ne işi olabilirki zaten
    öte yandan insigniaların hızlanmalarını az once indirdim opelin sitesinden. 325 pslik sport tourer 6.3 sn de 0-100 yapabiliyor. 260 lıkların ise manueli yok galiba ve otomatikleri 7.3 sn de 100 yapabiliyor. sen daha ayrıntılı incelersin siteyi.
    bahsi gecen araç revo stage 1 li polo gti. yani tahminen 225 ps civarında. aracın 180liği 6.9 sn de 100 yapıyorsa, 225 liği de 6 sn nin altında 100 yapar heralde. dolayısıyla normalde opc yi gecmesi bile gerekirdi. ancak opc de bazı modlar oldugunu soyluyorlar. en azından düz boru garanti, ondan dolayıdırki beraber gidiyorlar. görüntü 150 civarlarına kadar. o süratlerden sonra zaten tartışılmaz şekilde opc gececektir.

Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dragon_10
      opc stoc garanti vsvs muhabbetlerinden dolayı oynama olacağını sanmam polo doludur ve insignia sw olmasa daha atak olur sw lar daha ağır sanırsam..
      opc 1865 kg+80 kilo söför olduğunda 100km/h den 120km/h ye çıkması için 1.3534 s gerekli, +320kg 4 kişi binse 1.5216s gerekli hesapladım. buradan görüldüğü gibi kişi baya etkiliyor. daha araçların Cd ve alan hesapları elimde olsa rüzgar vs de katar sana söylerdim ama cidden bilinçli olalım kişi+ kütle çooook öncemli normalde 0.2 sn önemli olmaz ama burada drag da önemi çok ( normal sürtünmesiz hava direnci ihmal haldeki notlar)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: floyd1601
        onat ,
        öncelikle sakin olmak lazım, sanki biraz gergin gibisin.
        emin konuşma derken dostane bir telkindi, yoksa sen bu işlerden anlamazsın demek istemedim. burası turkiye, burda her cins adam var, her cins de araba olabilir. adamın biri almıştır opc veya adamın biri de almıştır polo gti chiplemiştir 6 sn ye düşürmüştür vs vs. emin konuşma derken o anlamda soylemiştim. bu başlık altında emre en başta yazmış "o araç opc değil, polocu arkadaş bundan bile haberdar değil" diye. o vatandaş burda yazılanları okuyup cavabı techturkeyde yazmış. o adam boş biri değil. bu işlerden anlayan birine benziyo, istersen ordaki başlığı da oku. sen boyle emin konuşup yazarsan, mahcup olursun diye bende emin konuşma demiştim.
        gelelim diger konuya,
        öncelikle stok polo derken stok "polo gti" demek istemiştim. yoksa 80 pslik polonun 260 lık insignia ile ne işi olabilirki zaten
        öte yandan insigniaların hızlanmalarını az once indirdim opelin sitesinden. 325 pslik sport tourer 6.3 sn de 0-100 yapabiliyor. 260 lıkların ise manueli yok galiba ve otomatikleri 7.3 sn de 100 yapabiliyor. sen daha ayrıntılı incelersin siteyi.
        bahsi gecen araç revo stage 1 li polo gti. yani tahminen 225 ps civarında. aracın 180liği 6.9 sn de 100 yapıyorsa, 225 liği de 6 sn nin altında 100 yapar heralde. dolayısıyla normalde opc yi gecmesi bile gerekirdi. ancak opc de bazı modlar oldugunu soyluyorlar. en azından düz boru garanti, ondan dolayıdırki beraber gidiyorlar. görüntü 150 civarlarına kadar. o süratlerden sonra zaten tartışılmaz şekilde opc gececektir.

usta cidden bu vw sahipleri kanıma dokunmaya başladı araca 1 sene bekle derler, servise git umursamazlar, donanımları sanki bmw gibi para isterler autobild gibi vw hastası derginin incelemesini ortaya koyarlar bide böyle ezmeye kalkarlar..... sakin olucamda emin misin felan ne iş ben mühendisim burada araştırmadan bir bilgi yazmadım eski mesajlarımı okurlarsa airbag felan teknik detaylarını yazmak için buraya üye oldum. cidden sırf bu forum olayları gerdiğinden üyem olmak istemiyorum ama insanlar çok yanlı davranıyor..

Yorum

diğer forumdaki mesajları tekrar tekrar okudumda kimse OPC'de şu var bu var dememiş ki? sadece bir kişi "açıklık getirirsen araca ve speclerine soru işaretleri silinmiş olur" demiş. OPC'de herhangi birşey olsaydı zaten onu da yazar ona göre değerlendirirlerdi. bildiğimiz stock OPC bu
          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            diğer forumdaki mesajları tekrar tekrar okudumda kimse OPC'de şu var bu var dememiş ki? sadece bir kişi "açıklık getirirsen araca ve speclerine soru işaretleri silinmiş olur" demiş. OPC'de herhangi birşey olsaydı zaten onu da yazar ona göre değerlendirirlerdi. bildiğimiz stock OPC bu
            bencede çünki 1.6 t araçlarına bile zarar dokunur diye kimse chip yaptırmıyor garanti bitsin vsvs diye bu adam opc ye kaç para vermiştir birde garanti vsvs diye chip vsvs oynama yapmamıştır diyorum bende bir de şu var opc almış sw heyy allahım ya

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

sanırım nurburgring i hepiniz bilir bura daha profesyonel bir yer buradan lap time lara bakın. gerçi her araç yok sanırım...

örnek astra h opc nin tur videosu
              Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

Yorum

yanlı davranacak bir durum yok. zaten adamlar tanışıp kanka olmuşlar.sen o forumdaki başlığı okudunmu bilmiyorum ama polo sahibi opc yi öve öve bitiremiyor. rs4 den bile daha güzel diyo. arabaya hasta olmuş. zaten sahibini de çok sevmiş.
                neyse sen araçların performans değerlerini araştırdım diyosan ok.
                Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                  çağrı,
                  adam aracın stok olup olmadıgına dair soruya cevap vermemiş ancak elemanın biri atakoy servisteki arkadaşımla konuştum diyor. hatta 6 sn nin altında 0-100 yapıyormus diye devam ediyor...

gerçi onlar da kesin bilgi değil. ama bence araçta sadece düz boru vardır. yazıkım yaptırmak istese bile kim yapacak o araca yazılım. yetkili servis yapmaz, e o araca ozel yazılım var mı ki dışarda yapanlarda. zaten garanti vs. cabası.
                  Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

konusu geçmişken oranın linkini ekleyim;
                    efe_ Nickli Üyeden Alıntı Farklı yazılım olayı değil şahsimce , 1.4 motor turbo ve kompresörle besleniyor , kaput altınında çok havadar olduğunu sanmı
                    InsigniaTEAM

Yorum

Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

sesi yeter be^^

Yorum

GTI sahibi adam zaten boş bir adam değil göründüğü kadarı ile. Zaten dediğiniz gibi siteden alıntıda yapmış. Aracın OPC olduğunu açıkça söylemiş. Adamlar araca OPC dedikleri halde ısrarla araç OPC değil yaklaşımıda biraz fanatiklik bence. Yani OPC'ye Polo GTI ile kafa kafaya kalkmayı yakıştıramama mantığı olsa gerek
                        2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
                        2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

adminim bende yorumlara bakınca hani opc'de düz boru, yok yazılım filan deyince opc yüklü sandım, yani araştırmadan söyledim benim hatam opc şöförü çok iyi sürmüş gerçekten, ama 3. vitesi kaçırmasa polo arkadan arkadan gelicekmiş

Yorum

Polo gti projesi yapsın biri,insignialar agir kaliyor,chipiydi eksozuydu filtresiydi derken 0-100 4.5 sn Felan olur heralde ahh dsg ah mükemmelsin ben bu konudan sunu çıkarıyorum araban isterse 325 bg olsun fazla kiloları varsa 1.4 bı arabaya madara olabilir
                            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

ewet arkadaslar araba opc mıs gercektende! 1 tane daha varmıs beyaz opc oyle dıyorlar demekkı alan olmus turkıyede bu arabaları helal olsun valla o paraya bunları almıslar yanı! gercı hazıran ayında kampanya vardı 130.000 tl ye verıyorlardı arabayı!

Yorum

''aykut abı lutfen dogruları yazalım,daha ılk kalkısta senı aldım 145 e kadar basa bas,ve o gazla 251 gordum,ve yan yana gelıp hadı bır daha deneyelım dedıgımde sen benım arac sımdıden sıstı bıle dedın.10 dk bekledık sıgara molası falan...sonra 4 veya 5 kalkıs daha yaptık hepsınde aldım senı,ıstedın vakıt butun arkadasları davet edelım,kararı onlar versın,hem sen kamerayla falan ugrasmazsın'' siteden alıntı opc yemiş bitirmiş

Yorum

İşleniyor...
                                X