Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Polo GTI Vs OPC

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Polo GTI Vs OPC

abi birden ikiye atışı o kadar iyi ki bence 5 sn'de 100'e çıkan polo'ya 1 boy fark atıyor kalkışta, bence adam opc'nin hakkını veriyor, belli ki opc'de modifiye'de var, ama 2 tonu geçen ağırlığı nerdeyse poloya maskara edecekmiş kendini, ama farkta azımsanacak gibi değil, bir palio kadar kilo farkı var aralarında opc kafa atmış ve yarışı bitirmişler, 4 vites bile bitmemiş, yalnız dikkatinizi çektiyse adam 2. vitesin sonunda attığı farkı kaçırdığı 3. vitesle ödüyor, işte dsg vites kaçırmayan şanzıman ve manuel farkı, 2. vitesle 3. vites arası çok uzak hakkatende, ben bazen vitesi geçiremediğim bile oluyor, dsg şanzıman opc'de olsa polonun yetişme ihtimali sıfır en az 2 boy fark olurdu diyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
      video çekilmiş daha yeni gördüm ya ihihi görüldüğü ve techturkey'de de yazıldığı gibi sapına kadar OPC işte daha önce Odak demiştim ama Ataköy'e gidiyormuş anlaşılan.
      yanlız OPC'ci abinin 1'den 2'ye atışına hasta oldum, Active Select olsa anca bu kadar hızlı atabilir az bi dişli sesi de geliyor sanki ama olur o kadar ihihi
      http://www.youtube.com/watch?v=apjK1hEmJb0&feature=related............ bu videodaki opc kadran zaten 300 km ama adamların yaptığı yorum üzerine yok serviste görmüştüm svvsv diyor yani varlığı net belli olmayan bir opc muhabbeti var

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
        abi birden ikiye atışı o kadar iyi ki bence 5 sn'de 100'e çıkan polo'ya 1 boy fark atıyor kalkışta, bence adam opc'nin hakkını veriyor, belli ki opc'de modifiye'de var, ama 2 tonu geçen ağırlığı nerdeyse poloya maskara edecekmiş kendini, ama farkta azımsanacak gibi değil, bir palio kadar kilo farkı var aralarında opc kafa atmış ve yarışı bitirmişler, 4 vites bile bitmemiş, yalnız dikkatinizi çektiyse adam 2. vitesin sonunda attığı farkı kaçırdığı 3. vitesle ödüyor, işte dsg vites kaçırmayan şanzıman ve manuel farkı, 2. vitesle 3. vites arası çok uzak hakkatende, ben bazen vitesi geçiremediğim bile oluyor, dsg şanzıman opc'de olsa polonun yetişme ihtimali sıfır en az 2 boy fark olurdu diyorum...
        opc'de mod olduğunu nerden çıkardın

Orjinal yazı sahibi: dragon_10
        http://www.youtube.com/watch?v=apjK1...eature=related............ bu videodaki opc kadran zaten 300 km ama adamların yaptığı yorum üzerine yok serviste görmüştüm svvsv diyor yani varlığı net belli olmayan bir opc muhabbeti var
        bu videonun gf5000 ile alakası yokki abi? Polo'cu da yazmış zaten OPC diye
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: floyd1601
          Orjinal yazı sahibi: Onat89
          beyler bu sadece vw aşığı insanların fake videolarından 1. polo gti yırtınsa 5 sn de 5.5 sn de 0-100 yapamaz. teknik veri 6.9 ki buna en ideal şartlarda anca erişirsin. videoyu koyan kişi ya yokuş aşağı çekmiş yada videoyu hızlandırma tekniği uygulamış. 2. o araç opc değil 2.8 v6 insignia. 3. polo 180hp/1.269=141.85hp/ton oranına sahip.260hp/1.878=138.44hp/ ton oranına sahip..... yani bu başlık komple yalan bilgi ile kıyaslanmış.(link ile bağlı site)

bu bilgiler tamamen vw ve opelin kendi sitesindeki bilgiler adamlar orada 6.9 yazmışlar ki sizin bunun altına inmeniz mümkün değil.( modifiye yada yokuş aşağı olmadan) tsi motor da öyle aman aman bişey değil. şuan en verimli motor ferraride ve verimi 21% kime ne anlatıcaksınız....
          Emin konusma bence..

Yorum

opc dışında revo gti la kalkabilecek bir aracı var mı insignianın? 260 lıklar bile bence stok polo ile ancak kalkar. çok ağır araba sizinkiler..
            ayrıca opc awd olması nedeniyle teker dönmeye başladıktan itibaren dezavantaj yaşıyor. ilk kalkıştada polo çok sarmasına rağmen 2 tona yakın ağırlığı ile awd bir aracın açması gereken ilk farkı açamıyor.
            polonun fabrika verisi 6.9 sn. şu an 6.0 sn olsa, bu bile anormal bir değer.
            ustelik polonun şanzıman 7 ileri, yani launch kontrol yok. 6 ileri dsg olsa ve launch kontrolle kalksa sonuç daha da farklı olabilirdi. adam rolantide kalkıyor çünkü.

Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

ayrıcada gelip youtube da ki videolarla hız kıyaslaması yapmak anca amatörce iş bir makina mühendisi olarak ortamın rüzgara karşı mı rüzgarla aynı yöndemi, yolun eğimi, lastiklerle yol arasındaki iletişimi hesaplamadan bunu geçer diyemezsin. hızlanma öyle ha diyince buluncak bir iş değil.

Yorum

neyse sonuç olarak bir yere varalım bu polo gti gerçek opcyi yermi yemezmhttp://www.youtube.com/watch?v=gd2m0DrgjDs&feature=relatedi ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: floyd1601
                  opc dışında revo gti la kalkabilecek bir aracı var mı insignianın? 260 lıklar bile bence stok polo ile ancak kalkar. çok ağır araba sizinkiler..
                  ayrıca opc awd olması nedeniyle teker dönmeye başladıktan itibaren dezavantaj yaşıyor. ilk kalkıştada polo çok sarmasına rağmen 2 tona yakın ağırlığı ile awd bir aracın açması gereken ilk farkı açamıyor.
                  polonun fabrika verisi 6.9 sn. şu an 6.0 sn olsa, bu bile anormal bir değer.
                  ustelik polonun şanzıman 7 ileri, yani launch kontrol yok. 6 ileri dsg olsa ve launch kontrolle kalksa sonuç daha da farklı olabilirdi. adam rolantide kalkıyor çünkü.

stok polo ile insignia 260 aynı anda mı kalkar? stok poloda kaç lt motor var 1.4lt turbosuz biri 10 sn de anca kalkar 260 insignia 7 snden kısa sürüyo tam hatırlamasamda bu iki aracı kıyaslıyorsan sende biraz taraf var demektir. ayrıca opc bir sokak aracı değil onu anca istanbul park gibi yerlerde kullanabilirsin şanzıman oranları yüksek hızlar için.... tıpkı vw R serisi gibi....

Yorum

neyse sonuç olarak bir yere varalım bu polo gti gerçek opcyi yermi yemezmi ?http://www.youtube.com/watch?v=gd2m0...eature=related
                    sıkışık trafikte aralardan kaçarsa yer değilse anca insignia opc nin hava koridorunu kullanır

Yorum

neyse sonuç olarak bir yere varalım bu polo gti gerçek opcyi yermi yemezmi ?http://www.youtube.com/watch?v=gd2m0...eature=related

gerçek opc, gerçek sonuç adamlar denedi işte
                      InsigniaTEAM

Yorum

Polo GTI on race with other Polo GTI and Porsche. 250km/h by 198ps / 300NM - Oettinger. Garry & JM near Fulda 22.09.2007 on german highway.

Yorum

şimdi oldu sonuç başabaşmı ?

Yorum

teşekkürler bu arada opc sw 0.5 sn daha ağır kanlı sedan gelse ne olurdu.

Yorum

buradan biraz rüzgar direncinin ne kadar etkili olduğuna bakın.... aynı ortamda olmayan 2 araç KIYASLANAMAZ...

Yorum

opc stoc garanti vsvs muhabbetlerinden dolayı oynama olacağını sanmam polo doludur ve insignia sw olmasa daha atak olur sw lar daha ağır sanırsam..

Yorum

İşleniyor...
                                X