Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Polo GTI Vs OPC

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Polo GTI Vs OPC

Revo yazılım var ondan öyle o araç 230hp'e yakın olması gerek opc St zaten 2000Kg'a yakın iki araç arasında zaten sitede değinilmiş 800kg'ya yakın fark var.
    Orjinal yazı sahibi: speed_emre
    adamın 0 - 100 dekı vıdeosu var esp kapalı vıdeosunda revolumus arabası 220 hp mıs sanırım araba 5 snde 100 yapıyor ya bı anlık patı cekıyor sonra patı hıc yok super gıdıyor dogrusu adam haklı opc ye bıle kafa tutarım dıyor 0 - 200 e kadar
    Aynen zaten adam Opc'nin üstünlüğünü kabul etmiş beklediğimden çok iyidi 200den sonra Opc karşısında şansım yok yazmış.Birşey daha var o gece çekilen videolar arasında polonun en iyi tutunduğu video buymuş
    2016 w205 AMG

Yorum

bildiğim kadarıyla opc de yazılım var deniliyordu. ağırlık farkı çok fazla ama hacim tam 2 katı opc de. bence opc nin daha belirgin bir üstünlüğü olmalıydı. tabi birde dsg faktörü var. oraya hiç girmek istemiyorum.
      Renault!!!

Yorum

muhabbeti baya kaynatmışar

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

bırısı ordan yazmıs gercek opc degıl dıye! dogrumu sızce bu ?emre abı opc degıl dedı! cagrı koltukları soyluyor opc dıyor hangısı acaba? gercek opc olsa 100 den sonra yerdı sanırım o arabayı!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
            bırısı ordan yazmıs gercek opc degıl dıye! dogrumu sızce bu ?emre abı opc degıl dedı! cagrı koltukları soyluyor opc dıyor hangısı acaba? gercek opc olsa 100 den sonra yerdı sanırım o arabayı!
            emre sen bari deme opc piyasaya ne zaman çıktıki bu adam opceyle kapışacak ..

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

yanı bende yok dıyorum cagrı opc dıyor yok ya deıl 2.0 tl o araba 220 bg artı chıp varmıs arabada egzos fln ahh bızım araba cok patıye dusuyor cok canımı sıkıyor yaa bugun tc kapalı hafıf gaza dokundum patılerle anca hızlanıyor

Yorum

OPC koltuklarına dünyanın parasını verip sonradan alıp takmayı düşünecek kadar kendimden başka manyak birisini daha bilmiyorum ihihi yani tabiki alıp taktığımdan demiyorum, mesela Erhan abinin arabası bende olsa ona ne yapar eder OPC'nin Recaro koltuklarını almaya çalışırdım.
                bu tür donanım parçalarını fabrikasyon değilde servisten temin etmek çok çok pahalıya patlıyor. buna en iyi cevabı Corsa OPC'si olan Emre verebilir, o araştırmıştı fiyatını hatta 2.el olmasına rağmen çok paraydı diye hatırlıyorum.
                zaten techturkey'de yazıyordu kırmızı ST'nin Odak'tan çıkışını görmüşler, Odak'tan da net bilgi alınabilir.
                ayrıca OPC olduğuna bir kanıt daha, GF 5500'ün kırmızı rengi sadece OPC'de var, normal Insignia'larda bordoya yakın bir kırmızı var sadece
                InsigniaTEAM

Yorum

ağırlık farkının ne kadar avantaj kazandırdığını gördünüzmü geçenlerde benim opc len iddiamda opc ye ekstradan 5 kişi ekliyecek ve yarış yapıcaktık ben o ağırlıkla geçemez beni demiştim buna yakın bir örneği burda yaşanmış ağır ve güçlü hafif ve daha az güçlüye karşı sonuç kafa kafa ya gitmişler bende yarışsaydım hazerfanda sonuç buna benzer olucaktı .. opc boy boy geçer diyen arkadaşlar a ne derdi daha sonra merak ediyorum

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

valla cagrı aslında en guzel saglıklı kaynak dedıgın gıbı olur opc mı dıye? ayrıca yarısan arkadasada sorabılırız techturkeye uye olan bırısı sorabılır o kısıye konusmustur kesınlıkle opc mı deılmı dıye?

Yorum

bu arada artık power kırmızı opc has rengı deılmıs opcnın has rengı arden mavısımıs ben power kırmızı gordum hatta satılık suanda egemde! dızel 130 luk! arden mavısı dısında butun renklerı alabılıyormusuz

Yorum

Sanırım bu videodaki ST "34GF5000" Daha önce sitemiz objektiflerine yakalanmıştı trafikte..

Yorum

aynen ugur o araba

Yorum

abi araç gerçek opc gibi duruyor, bizim araçların polo gti revo'ya kafa tutma şansı yok, çünkü aracın 0-100'ü dudak uçuklatacak cinsten, ve ''yazılımlı'' opc olması da büyük bir ihtimal, çünkü kalkışta nerdeyse poloyu indiriyordu, ağırlık çok çok önemli bir avantaj... araba opc değilse hiç yoksa 2.8 v6 260 bg yazılımlı yoksa gti a kafa tutulacak cinsten değil ya, şanzıman farkı da cabası, adam 0'dan 50'ye nerdeyse 1 saniyede çıktı

Yorum

alala bu opc nın resımlerı yollardan ınsıgnıa manzaraları bolumunde yokmuydu
                              2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Vardı vardı hatta bir arkadaş kendi arabasının içinden çekmişti trafiklerde

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

İşleniyor...
                                X