Aşağıda ki linkte tartışması olmuş. sizce ne olur?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Polo GTI Vs OPC
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ynt: Polo GTI Vs OPC
çok boş bir muhabbet şöyle ki konuyu acan arkadaşın hiç birşeyden haberi yok bir kere ülkemizde kullanıcıların hiç birinde opc yok kapıştığı komşum dediği kişinin aracı ya 1.6 180 lik yada 2.0 220 liktir kuvvetle muhtemel...
Adamın kırmızı sport toureri opc body kitli muhtemelen ama şu bir gercek polo gt revo yüklü değilse gercek opc ye 0 - 60 ta kafa tutar opc 2. Vitesten sonra uzar...
-
Sanırım bu bahsedilen ST OPC GF 5000 plakalı Kırmızı OPC(veya OPCline'lı).Sınıflar, hacimler, ağırlıklar oldukça farklı.Kesin bir şey konuşmak yersiz olur.Tahminimce kalkışta GTI alsa bile yüksek hızlara çıkıldığında OPC onu aynasında görür muhtemelen..
Yorum
-
Haftasonu Polo GTI ile bolu abant yolculuğum oldu. çok fena gidiyor. Aracın en büyük avantajı TSI motor ve kesintisiz 7 ileri DSG şanzımanı.Bu ikisi süper bir sürüş keyfi yaşatıyor.Bütün yol boyunca şu DSG inginiada olsa diye az hayıflanmadım doğrusu.
Ama Polo GTI ya, gerçek bir insignia opc karşısında şans vermiyorum.2010 1.6 T Cosmo Siyah + DVD800 + Sunroof + FlexRide + OPC Body Kit
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: elessarHaftasonu Polo GTI ile bolu abant yolculuğum oldu. çok fena gidiyor. Aracın en büyük avantajı TSI motor ve kesintisiz 7 ileri DSG şanzımanı.Bu ikisi süper bir sürüş keyfi yaşatıyor.Bütün yol boyunca şu DSG inginiada olsa diye az hayıflanmadım doğrusu.
Ama Polo GTI ya, gerçek bir insignia opc karşısında şans vermiyorum.
Yorum
-
Doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama.Yalan olması büyük ihtimal.Sadece duyum. Opel Volkswagen den DSG teknolojisini satın almak istiyormuş.Saçmalama dedim ama...Bakalım aslı astarı çıkcakmı bu işin. Bir yandanda düşünüyorum, acaba volkswagen dsg üstü bir şanzıman yaptıda elindeki eski teknolojiden para kazanmakmı istiyor.
Benim kaplan hammmm yapamıcak uzun bir süre2010 1.6 T Cosmo Siyah + DVD800 + Sunroof + FlexRide + OPC Body Kit
Yorum
-
polo çok iyi tutunmuş bence.Renault!!!
Yorum
Yorum