Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Polo GTI Vs OPC

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Polo GTI Vs OPC

Aşağıda ki linkte tartışması olmuş. sizce ne olur?

Renault!!!

Ynt: Polo GTI Vs OPC

çok boş bir muhabbet şöyle ki konuyu acan arkadaşın hiç birşeyden haberi yok bir kere ülkemizde kullanıcıların hiç birinde opc yok kapıştığı komşum dediği kişinin aracı ya 1.6 180 lik yada 2.0 220 liktir kuvvetle muhtemel...
    Adamın kırmızı sport toureri opc body kitli muhtemelen ama şu bir gercek polo gt revo yüklü değilse gercek opc ye 0 - 60 ta kafa tutar opc 2. Vitesten sonra uzar...

Yorum

Sanırım bu bahsedilen ST OPC GF 5000 plakalı Kırmızı OPC(veya OPCline'lı).Sınıflar, hacimler, ağırlıklar oldukça farklı.Kesin bir şey konuşmak yersiz olur.Tahminimce kalkışta GTI alsa bile yüksek hızlara çıkıldığında OPC onu aynasında görür muhtemelen..

Yorum

Haftasonu Polo GTI ile bolu abant yolculuğum oldu. çok fena gidiyor. Aracın en büyük avantajı TSI motor ve kesintisiz 7 ileri DSG şanzımanı.Bu ikisi süper bir sürüş keyfi yaşatıyor.Bütün yol boyunca şu DSG inginiada olsa diye az hayıflanmadım doğrusu.

Ama Polo GTI ya, gerçek bir insignia opc karşısında şans vermiyorum.
        2010 1.6 T Cosmo Siyah + DVD800 + Sunroof + FlexRide + OPC Body Kit

Yorum

Orjinal yazı sahibi: elessar
          Haftasonu Polo GTI ile bolu abant yolculuğum oldu. çok fena gidiyor. Aracın en büyük avantajı TSI motor ve kesintisiz 7 ileri DSG şanzımanı.Bu ikisi süper bir sürüş keyfi yaşatıyor.Bütün yol boyunca şu DSG inginiada olsa diye az hayıflanmadım doğrusu.

Ama Polo GTI ya, gerçek bir insignia opc karşısında şans vermiyorum.
          seni siyah kaplan hamm yapamadı mı küçücük arabayı Enginnn

Yorum

Bu opelde bir garip. Koskoca firmasın doğru dürüst bir tane otomatik şanzımanın yok. olacak iş mi bu yani?
            Renault!!!

Yorum

Doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama.Yalan olması büyük ihtimal.Sadece duyum. Opel Volkswagen den DSG teknolojisini satın almak istiyormuş.Saçmalama dedim ama...Bakalım aslı astarı çıkcakmı bu işin. Bir yandanda düşünüyorum, acaba volkswagen dsg üstü bir şanzıman yaptıda elindeki eski teknolojiden para kazanmakmı istiyor.

Benim kaplan hammmm yapamıcak uzun bir süre
              2010 1.6 T Cosmo Siyah + DVD800 + Sunroof + FlexRide + OPC Body Kit

Yorum

Gf5000 çakma mı gercek opc mı? alala
                Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

gerçek opc büyük ihtimalle, çünkü OPC'nin Recaro koltuklarını sonradan alıp takmak çok masraflı olur. (OPC'ye özgü olan tasarımlı koltukları)
                  InsigniaTEAM

Yorum

Bu araç sahibini foruma kazandırmak lazım
                    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

polo çok iyi tutunmuş bence.
                      Renault!!!

Yorum

Trafikte olmalarına rağmen güzel gitmişler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                          Trafikte olmalarına rağmen güzel gitmişler
                          aynen ama bu polo çok tehlikeli alet bence. hiç yanına yanaşmamak gerek. rahat rahat 320 d ile yürür gibi.
                          Renault!!!

Yorum

Abi ne 3.20d'sinden bahsediyorsun baksana 3. Vitese kadar Opcyi geçti neredeyse

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

adamın 0 - 100 dekı vıdeosu var esp kapalı vıdeosunda revolumus arabası 220 hp mıs sanırım araba 5 snde 100 yapıyor ya bı anlık patı cekıyor sonra patı hıc yok super gıdıyor dogrusu adam haklı opc ye bıle kafa tutarım dıyor 0 - 200 e kadar

Yorum

İşleniyor...
                              X