Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracımı teslim alışım ve Ankara-İstanbul yolculugum...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Aracımı teslim alışım ve Ankara-İstanbul yolculugum...

Arkadaslar aracımı nihayet 8 Temmuz aksamı İstanbul Martur'dan teslim aldım. Çok ilgilendiler sagolsunlar. Ardından hemen Ankara'ya doğru yola çıktım. Lastik havalarının fazla olması (49 ön-46 arka) nedeniyle ilk 100 km sorun oldu ama aksaklığı giderdikten sonra tam bir keyif oldu arabam benim için.. İyiki almisim dedim yoldaki performansıyla... Yeni olduğu için çok fazla zorlamamama rağmen tatmin ediciydi... Yakıt konusunda ilk depoyla su an itibariyle ortalama 7.5lt olarak gözüküyor. Ertesi gün park sensörü sorunu ile karşılaştım hemen Ankara Opal'a gittim ve sadece 2 dakika icinde halledip (tampona silikonla yapistirdilar) beni yolladılar. Daha sonra ki izlenimlerimi aktarcam.. Hepimize kazasiz belasiz sürüşler...

Ynt: Aracımı teslim alışım ve Ankara-İstanbul yolculugum...

Allah kaza bela vermesin tekrar hayırlı uğurlu olsun Valla arabayı alır almaz uzun yol deneyimi çok keyifli olmalı en azından aracı hem kullanıp hem tepki tecrübesi edinilebiliyor en yakın zamanda ki buluşmamızda sizi aramızda görmekten çok mutlu oluruz

Yorum

Aracınızı güle güle kullanın, kazasız belasız ve keyifli sürüşler...

Yorum

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

Yorum

Hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın.İlk buluşmada görüşmek dileğiyle

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.

Lastik havaları benımde ılk aldıgımda öyleydı farkettıkten sonra asıl konfor gerı geldı 49 havayı basmış vermısler nıye oyle yaptılar anlamadım
            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Eeeee burak bey bu hafta sonu katilimlarinizi bekleriz artik. Ayrica allah kazasix brlasiz kullanmayi nasip etsin.siz de aldiniz artik zehiri bakalim ne olacak..... haha haha haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.

Lastik havaları benımde ılk aldıgımda öyleydı farkettıkten sonra asıl konfor gerı geldı 49 havayı basmış vermısler nıye oyle yaptılar anlamadım
                Bu hava basıncını Gemide seyahat ve Tır üstünde yolculuk yapacağı için basıyorlar Servise indiğinde araç normal de basınç normale getirilmeli ama unutuyorlar sanırın tıra gemiye trene bindiriken depoda boşaltılır lastiklerede üst düzey hava basılır...

Yorum

Aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah keyifle binmeyi nasip eylesin.

Yorum

Aracınız hayırlı ve uğurlu olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı olsun...
                      7.5 yakıt çok iyi...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: AvBurak
                        Hepinize çok teşekkür ederim... Lastiklere fazla ava basılmasının sebebi jantlarin lastiklere oturmasıymıs yani servis öyle söyledi... En yakın zamanda buluşmak görüşmek dileğiyle... Herkese kazarız belasiz sürüşler..
                        Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff

Bu hava basıncını Gemide seyahat ve Tır üstünde yolculuk yapacağı için basıyorlar Servise indiğinde araç normal de basınç normale getirilmeli ama unutuyorlar sanırın tıra gemiye trene bindiriken depoda boşaltılır lastiklerede üst düzey hava basılır...
                        Bana Emre'nin dediği daha inandırıcı geliyor nedense Emre sen tekstil işini bırak valla bir opel servisi aç en iyisi
                        2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
                          Hepinize çok teşekkür ederim... Lastiklere fazla ava basılmasının sebebi jantlarin lastiklere oturmasıymıs yani servis öyle söyledi... En yakın zamanda buluşmak görüşmek dileğiyle... Herkese kazarız belasiz sürüşler..
                          Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff

Bana Emre'nin dediği daha inandırıcı geliyor nedense Emre sen tekstil işini bırak valla bir opel servisi aç en iyisi
                          İnandırıcılıktan ziyade Gemilerde Tırlarda ve trenlerde MEtal aksamdan dolayı sürtmelerde kaza halinde aracların depolarında ceyreğin yarısı sadece hareket amaçlı kısa mesafe için benzin bulundurulur olası felaketlere karşı tedbir amaçlı ,lastik basıncının nedeni ise aracın gümrükte bekleme süresi belirsizleştiği durumlarda mevcut hava koşullarına karşın tedbir ve hava belli oranlarda inse dahi ulaşıma kadar janta oturmaması dikkate alınarak bu şekilde hava basılıyor diye biliyorum,
                          servis konusuna gelince kardeşim ilerde öyle bi yatırım düşünüyoruz bi kardeşimle şimdi yüklü bi yatırıma girdik Allahın izni ile onun altından kalktıktan sonra bunada bi göz atarız

Yorum

Aslında bende Emre ile aynı şeyi söylemeye çalışmıştım ama aktarmada bi sorun oldu gün boyu dilekçe yazmaktan foruma bisey yazamaz olduk... Teşekkür ederim Emre tekrardan...
                            Ne demek kardeşim Güle güle kullan arabanı

Yorum

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
                              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                              [center]

Yorum

İşleniyor...
                              X