Arkadaşlar ben insignia almayı planlıyorum ama bu arabayı lpgli kullananlar varmı fikirleri nerlerdir turbo için 2500 tl fiyat veriyor BRC sizin kullandığınız kit hangi marka nerde taktırdınız memmunmusunuz ne kadara mal oldu. ve en önemlisi aracı nasıl etkiledi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
LPGli Insignia Kullanıcıları Varmı?
Collapse
X
-
Ynt: LPGli Insignia Kullanıcıları Varmı?
Ben ikinci el aldım. 50000 km de. 35000 de takılmış. Pek kullanmamis lpgde eski sahibi. Ben biraz ayarları ile ugrastim. Şimdi sorunsuz sayılabilecek sekilde çalışıyor. Ama sibop hasarı meydana gelmekte lpgde. Onu göze alıyor ve kullanırsan performaansta pek farkı yok. Ama zaten lpgde fazla zorlamıyorum. Bazen 1 hafta hep benzinde kullanıyorum. Açıkcası bu siteden bu konuda çeşitli yorumlar var teknik destek bölümünde okuyabilirsin. LPG bir risk meselesi. Bazıları bir şey olmadı dese de cogu kullanıcı da LPG de sibop sorunu yaratıyor ve 1500-2000 tlllik bir masrafa yolacabiliyor.
Saygılar.Aslen galatasaraylıyım.
Siyah 2009 Opel insignia 1.6 turbo cosmo DVD 800
-
Ynt: LPGli Insignia Kullanıcıları Varmı?
Ben bir gün siteyi actıgımda fatih abinin şöyle bi konu açmış olmasını hayal ediyorum'LPG Mİ İSTEYEN TAKTIRSIN' ihihi .... orj navigasyona nasıl aparat takıldı halledildi,lpg haberide fatih abiyle gelecek diye bekliyorum.anca o zaman bi insignia sahibi olurum
Yorum
Yorum