Duyuru

Collapse
No announcement yet.

5 temmuzda aracı teslim aldım :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 5 temmuzda aracı teslim aldım

Orjinal yazı sahibi: MoLecH
    Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
    Orjinal yazı sahibi: MoLecH
    Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
    abi hayırlı uğurlu olsun Allah ağız tadıyla binmeyi nasip eysin hem donanım olarak he yakıt olarak çok güzel bir tercih yapmışsın
    infinity konusunada katılıyorum bende infinity var gercekten iyi ki üzerine eklenip gelmiş ben arabayı alırken siparişi kendim vermemiştim

tekrar hayırlı uğurlu olsun hafta sonu ordu bulancak giresun yapacam
    Emre hocam beklerim trabzondayım burayada geliceksen haber vermen yeter
    Valla Hocam Ben bulancakta olacam düğün felan olayları olduğu için pek uzaklaşamam ama ;

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Buyrun Beklerim
    bende az önce bu konuyu gördüm söz verememekle birlikte gelmeye çalışıcam iş güç malum bırakamıyoruz kolay kolay ama gelip tanışmak için fırsat yaratmaya çalışıcam
    Valla Bulancağa doğru kısa bir uzun yolda iyi gelir söyleyim ayartmak gibi olmasında
    Bu arada müsayit olabileceğin günü diğer konuda belirtirsen belki bize eşlik edecek arkadaşlarda kendilerini o güne ayarlarlar

Yorum

Ynt: 5 temmuzda aracı teslim aldım

hayırlı uğurlu olsun,ALLAH kaza bela vermeden,güle güle binmeyi nasip etsin.

Yorum

İşleniyor...
      X