Arkadaşlar geçen hafta Salı günü Ankara'dan aracımı teslim aldım, Cuma günüde geri döndüm
Dönüşte yeğenim ve ablamda benimle beraber geldiler
Ankara-Oltu arası yaklaşık 1000 km. ortalama 8,2 yakıt tükettim
Yolun yarısında yeğenim diğer yarısında ben kullandım ve inanılmaz bişey hiç yorulmadım ( Oltu-Erzurum arası 105 km. ve Vectrayla yoruluyordum )
Genelde Tour modunda geldik ve bu kadar zevkli bir yolculuk daha önce yapmamıştım. Önce Ankara'dan bu kadar yol bana uzun gibi gelmişti ama İnsignia ile hiç bir yer uzak değilmiş
Ortalama hızımız 120-130 arasıydı arada bir kaç araca ders gerekti ve verildi ihihi
Navigasyon Cd si verildi bana, gayet güzel ama yeni yoların hepsini tanımıyor eski yollarda sıkıntı yok
Yollar bir kaç yer hariç gayet güzeldi, bu da yolculuğun sebeplerinden olabilir
En kısa zamanda fotoğrafları çekip yayınlayacağım
Dönüşte yeğenim ve ablamda benimle beraber geldiler
Ankara-Oltu arası yaklaşık 1000 km. ortalama 8,2 yakıt tükettim
Yolun yarısında yeğenim diğer yarısında ben kullandım ve inanılmaz bişey hiç yorulmadım ( Oltu-Erzurum arası 105 km. ve Vectrayla yoruluyordum )
Genelde Tour modunda geldik ve bu kadar zevkli bir yolculuk daha önce yapmamıştım. Önce Ankara'dan bu kadar yol bana uzun gibi gelmişti ama İnsignia ile hiç bir yer uzak değilmiş
Ortalama hızımız 120-130 arasıydı arada bir kaç araca ders gerekti ve verildi ihihi
Navigasyon Cd si verildi bana, gayet güzel ama yeni yoların hepsini tanımıyor eski yollarda sıkıntı yok
Yollar bir kaç yer hariç gayet güzeldi, bu da yolculuğun sebeplerinden olabilir
En kısa zamanda fotoğrafları çekip yayınlayacağım
Yorum