Duyuru

Collapse
No announcement yet.

CAN - AM BOMBARDİER SPYDER ROADSTER Ne dersiniz ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• CAN - AM BOMBARDİER SPYDER ROADSTER Ne dersiniz ?

Uzun zamandır Motor arayışım esnasında dikkatimi çeken Can - am Spider oldu tam seyahat makinası valla gecen gün tesadüf iş yerimin önünde durdu yakından inceleme fırsatı buldum , sahibide uzaktan tanıdık çıkınca baya detaylı bilgi aldım 55 bin liraya almış ama tabi servis felan yok Ankarada Sadece İstanbulda servisi varmış
    55 bin tl ile 80 bin tl arasında değişen fiyatı var bi motora bu akdar para verilir mi bilmiyorum ama benim çok hoşuma gitti

Bunlarda Benim çektiklerim ;

Ynt: CAN - AM BOMBARDİER SPYDER ROADSTER Ne dersiniz ?

Bir motosiklet tutkunu olarak bu aleti beğeniyorum ancak motosiklet diyemiyorum.Araç 1000cc otomatik vites ve 3 tekerlekli.Bu yüzden daha önce tecrübesi olmayan birisi kullanabilir ancak çok dikkat etmesi gerekir.Yanlış hatırlamıyorsam 4sn civarında 0-100 km/s hızlanmaya sahip.Viraj kabiliyeti belki 250cc motosiklet kadar bile yoktur çünki motosiklet üzerinde viraja yatarak girersiniz ancak bu aletin öyle bir yeteneği yok.

Emre abi kabul edersen benim tavsiyem eğer motosiklet ruhunu yaşamak istiyorsan hiç alma tatmin etmez satmak istersin 2.el piyasası insisgniadan da düşük ama farklı olmak istiyorum biraz dikkat çekeyim dersen tam makinası bu...Bir eksiği de 2 silindirli.Benim gibi 4 silindir sesine hayran iseniz beklediğiniz o güzel sesi alamazsınız.
    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Racing niye düşünmüyorsun abi ?
      2016 w205 AMG

Yorum

kardeşlerim yorumlarınız için sağolun ben zaten kesinlikle bi racing tutkunumuyum hatta gecen gün emrexr emre abimin yardım ve ilgisiyle honda 600 rr 2009 sahibi oluyordum son anda aramızda ki mantık çercevesi içinde gercekleşen konuşma sonrasında son anda vazgectik başka bir kaç konuda racing olayına neden yaklaşamadığımın gerekceleri var ama her an her şey olabilir diyorum

Yorum

Çok sevimli bir şey ama baya da pahalıymış, o fiyatlara cüsseli cruiser motorlara da binilir hemde nelere binilir yani

Racing motor konusundaki mantıklı gerekçelerinde haklısın kardeş ya, çünkü racing zevki mantığın bittiği yerden başlıyor
          2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

bende mantığın bittiği yerde eşim Dilara başlıyor ben onun deli deli kullanmasından korkuyorum

Yorum

Abi çok sürat merakın yoksa Suzuki Burgman'lar var ben onları çok beğeniyorum, yüksek cc scooter çok keyifli ve rahat gözüküyor.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                Abi çok sürat merakın yoksa Suzuki Burgman'lar var ben onları çok beğeniyorum, yüksek cc scooter çok keyifli ve rahat gözüküyor.
                malesef kardeşim çok yüksek sürar merakım var benim ben Emre abi ile araştırırken ilk tercihim binlik bir racing idi

Yorum

Kesinlikle unutulmaması gereken birşey var motosikletler otomobiller gibi değildir.Hiçbir zaman şakaya gelmez ve hata affetmez.En ufak bir yanlış gaz açmanızda aynı atın üzerinden attığı gibi sizi atabilir.Özellikle supersport motosikletleri kullanmak ciddi eğitim ve tecrübe gerektirir.Emre abi daha önce ne kadar ve ne tarz motosiklet kullandın bilmiyorum ama eğer kullanm0adıysan kendini demiyorum eşini,aileni düşün ve bu işe en düşük hacimli ve hakim olabileceğin motosikleti alarak yavaş yavaş cc büyütmeni tavsiye ederim.

Yorum

benim motor geçmişim iyi Eymen kardeşim eşiminde iyi sayılır ama işte işin ici e bi supersport girince kendim için güven duygum sabit olsada eşim için ne olursa olsun endişe duyarım çok iyi biliyorum ki ne olursa olsun alacağım atı şahlandırmak isteyecektir

Yorum

Anladım abi tabi şimdi 2 kişilik düşünmek zorundasın.İnşallah gönlüne göre bir alet alırsın ve kazasız belasız kullanırsınız.Ülkemizde motosiklet kullanmak gerçekten zor.Trafikte saygınlık çok az.En azından Bombardier görünürlük açısından daha cüsseli ve dikkat çekiçi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                        Anladım abi tabi şimdi 2 kişilik düşünmek zorundasın.İnşallah gönlüne göre bir alet alırsın ve kazasız belasız kullanırsınız.Ülkemizde motosiklet kullanmak gerçekten zor.Trafikte saygınlık çok az.En azından Bombardier görünürlük açısından daha cüsseli ve dikkat çekiçi.
                        Bakalım kardeşim işte bol kararsızlık içeren bir konu oldu valla bakalım hayırlısı diyelim...

Yorum

İşleniyor...
                        X