arkadaşlar demin eve geldim, insigniamla ava çıkmıştım, malum haftasonu çeşmede çeşit çeşit dehşetül vahşet arabalar var (birisi sls amg!!!) scirocco, rx-8, tt, camaro, bmw (nerdeyse bütün serileri), mercedes c, ml ve bilimum araçları sıkıştırdım ama hiçbirisi bana karşılık vermedi!!!, sonra önümde bir fare edasıyla giden, caterham 7 gördüm, aracı sıkıştırıyorum, uzuyor, kalkışlarda neredeyse yakalamak imkansızlaşıyor, virajlarda, araç savrulmuyor, ben drift yapıyorum , ama ismimizi kirletmeyerek, önde yaptığım kalkışta geçmesine izin vermedim , bir viraja çok sert girdim, neredeyse dış tekerin jantı yere değdi, fakat caterhamı korkuttum , tabi burda saydığım diğer arabalarda beni çok rahat geçebilirlerdi, fakat, tipsiz kılıksız şekilsiz bir arabaya ekilmek kötü bi duygu...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
caterham seven!! sakın bulaşmayın :))
Collapse
X
-
Ynt: caterham seven!! sakın bulaşmayın )
Araçların Tipinden ziyade motoru ve sürücüsü önemlidir bu arada insignianın adı için kendinizi ve aracınızı tehlikeye sokmayın bizi bilen biliyor bilmeyende vaarsın bilmesin keyifli ve huzurlu sürüşler.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Yorum
-
bu kardeşimin dediğinün aksine Ankarda ki çoğu araçta sürekli beni tahrik ediyor bende her zaman buna sebebiyet vermek için misal konya yolunda orta şeritte yavaş yavaş normal süratte seyir ediyorum beni geriden gören hemen kaptırıp geliyor ondan sonra başlıyoz kapışmaya çoğunu yiyorum zaten trafikte arabanın gücüde önemli olmayınca iş sürücüye kalıyor gectiklerimin tek tesellisi eminim ki benim aracı 2.8 gercek opc sanıyorlardır
"eee gecer tabi borumu 2.8 cc 325 ps bizi gecmesi normal !!! "
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffbu kardeşimin dediğinün aksine Ankarda ki çoğu araçta sürekli beni tahrik ediyor bende her zaman buna sebebiyet vermek için misal konya yolunda orta şeritte yavaş yavaş normal süratte seyir ediyorum beni geriden gören hemen kaptırıp geliyor ondan sonra başlıyoz kapışmaya çoğunu yiyorum zaten trafikte arabanın gücüde önemli olmayınca iş sürücüye kalıyor gectiklerimin tek tesellisi eminim ki benim aracı 2.8 gercek opc sanıyorlardır
"eee gecer tabi borumu 2.8 cc 325 ps bizi gecmesi normal !!! "
tabii ki abi senin arabanın iddialı görüntüsü buna teşvik bizim araçlar standart, dikkat çekmiyor pek abi ben de çok aracı bu tiple ekiyorum ya, bana da geçilenler çok acı çekiyordur aynı benim caterhamda çektiğim acı gibi kuzu postundaki kurt...
Yorum
-
sizi zorlayan caterham ın kapısı varmıydı çünkü 2 kapı ise 106 hp veya 232 hp olma ihtimali var iki kapı olanların motor seçeneği bu.106 hp 0-100 hızlanması 6.7 sn 232 hp nin 0-100 hızlanması 3.4 sn.insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
Yorum