Arkadaşlar bulunduğumuz illeride profile eklersek o illere gelme durumunda gelmeden önce buluşmak adına görüşmeler yapabiliriz...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Eksik Profil Bilgileri
Collapse
X
-
Eksik Profil Bilgileri
zaten zorunlu abi, hatta forumun en üstünde duyuru olarakta ekledim, ama herkes eklemiyor, bilgilerin tamamlanması herkes için iyi olur
ama zorunlu derken,
o bilgileri girmeden foruma girememe gibi bir zorunluluk getiremiyoruz.
bilgilerini düzenlemeyenlere sadece arada sırada uyarı yapabiliriz.InsigniaTEAM
Yorum
-
Eksik Profil Bilgileri
Forum Kuralları:
1) Foruma kayıt olmak için mutlaka gerçek bir e-mail adresinizin olması gerekmektedir. Üye olan herkes üyelik bilgilerini eksiksiz olarak doldurmak zorundadır. Eksik bilgileri olan üyeler uyarılacak, eksik bilgilerini tamamlamadıkları takdirde üyelikleri askıya alınacakdır.
kurallar fazla okunmuyor sanırımInsigniaTEAM
Yorum
-
Eksik Profil Bilgileri
aslında nick olayı çok önemli değil.zaten zamanla herkez nicki ne olursa olsun isimlerle hitap ediyor.çünkü öğreniyoruz birbirimizin isimlerini.ayrıca bu tür forumlarda kimlik,ikamet bilgilerinin detaylı paylaşılmamalı.çünkü internet aracılığıyla işlenen suçların bir çoğu forumlardan elde edilen kişiye özel bilgilerle oluyor.sizleri özellikle facebook konusunda uyarayım yeri gelmişken.polis sorduğunda çoğumuzun paylaşmak istemeyeceği özel bilgileri orada gayet aleni bir şekilde yayınlayanlar var.aslında bu olayla polise baya yardımcı oluyor vatandaş ama art niyetli kişilerde buradan nasıl bilgi edinilebileceğini,faydalanacağını biliyor.hatırlarsanız geçenlerde antalyada yapılan bir polis operasyonunda yabancılara ait bilgilerle kredi kartı sahteciliği yapan çete çökertilmişti.çete bilgilerin bir kısmını facebooktan almış haberiniz olsun.
Yorum
-
Eksik Profil Bilgileri
işte isimle hitap etmek için önce isimleri öğrenmek lazım ihihi
mesela alperen77 abimin ismi Alperen değil diye biliyorum.
"Profil > Kimlik Bilgisi > Görünen adınız" bölümünü herkes doldursa birbirimizin ismini de öğrenirizInsigniaTEAM
Yorum
-
Eksik Profil Bilgileri
Orjinal yazı sahibi: cagriişte isimle hitap etmek için önce isimleri öğrenmek lazım ihihi
mesela alperen77 abimin ismi Alperen değil diye biliyorum.
"Profil > Kimlik Bilgisi > Görünen adınız" bölümünü herkes doldursa birbirimizin ismini de öğreniriz
Yorum
-
Eksik Profil Bilgileri
taş felan değil abi yanlış anlama ihihi
sadece aklıma ilk senin nickin geldi.
ayarladım abi, artık "görünen adınız" bölümüne yazabilirsin.
ayrıca haber verdiğin için teşekkür ederim, ben herkese açık sanıyordum.
buraya yazdığınız zaman nickinizin hemen altında gerçek adınız gözükecek.
yanlız bu konu çok dağıldı, bu mesajları başka konuya taşıyorum.InsigniaTEAM
Yorum
Yorum