Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia ilk servis ziyaretine gitti...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia ilk servis ziyaretine gitti...

Evet arkadaşlar bugün yolcu indirmek için youn sağına yanaşmayı beceremeyip yolun ortasında duran bir taksici arkadaş ve benim herzamanki gibi trafikte sakin kalamayıp sinir yaparak bir an önce yoluma devam etme isteğim sonucunda sol lastiği kaldırıma çıkartıp yarılmasına sebep oldum. yaklaşık 20-25 km gibi bir süratle olmasına rağmen 3-4 cm.'lik bir yarık oluştu, neyse bu sıcakta yedek lastiği (daha doğrusu kendini lastik zanneden bisiklet tekerini) takarak Opel reis'de yeni bir lastik almak zorunda kaldım, Allahtan jantta veya alt takımda bir hasar oluşmadı. Ben 225/55/17 lastiği yarmayı başarıyorsam Allah 19-20 inch jant kullanan arkadaşlara sabır versin
    Bu arada hazır gitmişken aksesuar bölümünde gözüme çarpan OPC Line yazısını da aldım ve bagaj kapağında CDTI yazan yerin hemen üzerine yapıştırdım

Ynt: İnsignia ilk servis ziyaretine gitti...

Kadir abim çok geçmiş olsun.Olsun buda nazarı olsun

Yorum

Kadir abim nazardır nazarrr
      Ama aracın kaskolu ise kasko bozulmadan kısa bir beyanlada işini, çözebilirlerdi servisin iyi niyeti ile bunu sana belitmeleri lazımdı aslında cebinden para cıktıysa üzüldüm...
      Valla ben 20" lik jant lastik kullanan biri olarak çukurdan kaçmaca oynamaya alıştım sanada Allah kolaylık versin inşallah ilk ve son olur bu arada aracına aldığın ilk aksesuvarda hayırlı uğurlu olsun

Yorum

e nazar diyelim Nuri ve Emre kardeşlerim teşekkürler...
        servis kasko bozulmadan beyanla hallederiz vb. birşey söylemedi Emre, sadece kaskodan yaptırmak istermisiniz diye sordular, aldığım hasarsızlık indirimiyle lastik fiyatı hemen hemen aynı olunca kendim ödemeyi tercih ettim...aslında bugün irmscher ön panjur alma niyetiyle evden çıkmıştım ama kısmet değilmiş panjur parasını lastiğe verip paşa paşa döndüm eve, bu arada bizim beyaz kedinin, kaplana yaklaşma şansı yok elbette ama "OPC LINE" yazısını görünce dayanamadım ne yalan söyleyeyim...

Yorum

lastiğin değişmesi bir yana, panjura da mani olması kötü olmuş ya ihihi geçmiş olsun olacağı varmış, daha büyük sonuçlara sebep olmadan atlattığınıza şükretmek lazım artık.
          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deeper_inside
            e nazar diyelim Nuri ve Emre kardeşlerim teşekkürler...
            servis kasko bozulmadan beyanla hallederiz vb. birşey söylemedi Emre, sadece kaskodan yaptırmak istermisiniz diye sordular, aldığım hasarsızlık indirimiyle lastik fiyatı hemen hemen aynı olunca kendim ödemeyi tercih ettim...aslında bugün irmscher ön panjur alma niyetiyle evden çıkmıştım ama kısmet değilmiş panjur parasını lastiğe verip paşa paşa döndüm eve, bu arada bizim beyaz kedinin, kaplana yaklaşma şansı yok elbette ama "OPC LINE" yazısını görünce dayanamadım ne yalan söyleyeyim...
            Abi bütün bunlar servisin elinde keşke beni bi arasaydın deseydin Emre böyle böyle Ben senin ne kaskonu bozdurturdum ne cebinden beş kuruş çıkartırdım amaaa ne demişler çıkacak para cepte durmaz hayırlısı olsun abi, her şerdede vardır bi hayır...

Yorum

Tabi Çağrı kardeşim buna da şükür lastik yırtıldı geçtik gittik aracın altını da vurabilirdim sağlık olsun....
              Valla Emre dediğin gibi çıkacak para rahat durmuyor, sağlık olsun tecrübe oluyor bunlar işte,
              Ben bir süre irmscher bodykit falan bakmayacağım internetten panjurda böyle olduysa bodykit ile jantlara niyetlensek araba perte çıkacak demekki...

Yorum

Geçmiş olsun.
                (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Bununla geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Evet arkadaşlar bugün yolcu indirmek için youn sağına yanaşmayı beceremeyip yolun ortasında duran bir taksici arkadaş ve benim herzamanki gibi trafikte sakin kalamayıp sinir yaparak bir an önce yoluma devam etme isteğim sonucunda sol lastiği kaldırıma çıkartıp yarılmasına sebep oldum. yaklaşık 20-25 km gibi bir süratle olmasına rağmen 3-4 cm.'lik bir yarık oluştu, neyse bu sıcakta yedek lastiği (daha doğrusu kendini lastik zanneden bisiklet tekerini) takarak Opel reis'de yeni bir lastik almak zorunda kaldım, Allahtan jantta veya alt takımda bir hasar oluşmadı. Ben 225/55/17 lastiği yarmayı başarıyorsam Allah 19-20 inch jant kullanan arkadaşlara sabır versin
                    Bu arada hazır gitmişken aksesuar bölümünde gözüme çarpan OPC Line yazısını da aldım ve bagaj kapağında CDTI yazan yerin hemen üzerine yapıştırdım

geçmiş olsun, çok güzel anlatmışsınız, bu tarz durumlarla günlük hayatta oldukça fazla karşılaşabiliyoruz....

Yorum

Murat bey ve Fatih bey teşekkürler Allah daha beterlerinden korusun
                      Hasan bey kesinlikle haklısınız günlük hayatta ne yazıkki bu tür olaylarla sıklıkla karşılaşabiliyoruz, klavye başında hepimiz sakin olalım gereksiz hareket yapmaya gerek yok, bulaşmayalım desek te direksiyon başında işler bir anda değişebiliyor, şimdi düşündüğümde bekleyeceğim en fazla 20-30 sn. ama insan her zaman makul mantıklı olamıyor

Yorum

Murat bey ve Fatih bey teşekkürler Allah daha beterlerinden korusun
                        Hasan bey kesinlikle haklısınız günlük hayatta ne yazıkki bu tür olaylarla sıklıkla karşılaşabiliyoruz, klavye başında hepimiz sakin olalım gereksiz hareket yapmaya gerek yok, bulaşmayalım desek te direksiyon başında işler bir anda değişebiliyor, şimdi düşündüğümde bekleyeceğim en fazla 20-30 sn. ama insan her zaman makul mantıklı olamıyor

aynen öle, trafikte araç kullanmak, o direksiyonun başına oturmak herşeyi değiştiriyo, 3-5 saniye bile tahammül edemiyoruz, özellikle büyük şehirlerde, ardında keşkeler keşkeler, bu durum çoğumuz için bu şekilde maalesef....

Yorum

Allah beterinden saklasın. Canınız saolsun ne diyelim..

Yorum

İşleniyor...
                          X