Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ARACIMIN TAVAN BOYASI SOYULDU.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ARACIMIN TAVAN BOYASI SOYULDU.

1 YILLIK OLAN ARACIMI AMERİKAYA GİTTİĞİMDE EVİN ÖNÜNE PARK ETTİM. DÖNDÜĞÜMDE ARACIN TAVANINDA REÇİNEYE BENZER MADDELER VARDI. DÜN YIKATTIM VE GÖZLERİME İNANAMADIM. REÇİNELERİN OLDUĞU YERLERDE BOYA YERİNDEN KALKMIŞ VE HASARLANMIŞ. AMAN ALLAHIM NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM. BU İŞ GARANTİ KAPSAMINA GİRERMİ ? GERÇİ GARANTİDEN ANCAK BOYARLAR. VE ARACIMIN TAVANI BOYALI OLUR. ANLAMADIM NE OLACAK. YADA BURALARA RÖTUŞ MU YAPILSA ACABA. ÇÜNKÜ HER YIKAMADA O ÇATLAKLADAN BOYANIN KALKMASI OLACAK. ÇOK CANIM SIKKIN ARAKDAŞLAR..
    Doctor

Ynt: ARACIMIN TAVAN BOYASI SOYULDU.

Aracınızı çam ağacı vb. bir ağacın altında kalmıştır muhtemelen.tabi oda boyayı bozmuştur.Kaskodan yaptırıp siyah film uygulaması yapılabilir..

Yorum

YAPTIRMAK BOYATMAK ŞEKLİNDE Mİ YOKSA RÖTUŞ MU OLACAK ACABA
      Doctor

Yorum

Bir başka seçenek de boya yapıldıktan sonra hemen folyo kaplama yapılır.böylece bir daha yurt dışı yapacak olursanız aracın üstü korunmuş olur. Bu arada ankara organizasyonlarında aramızda görmek isteriz sizleri.saygılar sevgiler....

Yorum

pm den numaramı verdim görüşelim...

Yorum

büyük gecmiş olsun tavanın boyasının kalkması cok can sıkıcı bi iş lokal boya yani rutuş yaptırsanız tazzikli su onu kaldırır diye düşünüyorum zımparalanıp astarlanıp boyanması lazım diye düşünüyorum
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Çok büyük geçmiş olsun , araclarımızın boyasının düşmanı olan reçine ve kuş pisliği hemen müdahale olmadığı zaman içlerinde ki kşmyasaldan ötürü boyayı hemen deforme etmeleri söz konusu oluyor özellikle kuş pisliği içerisinde ki asit boyayı 2 günden kısa bir sürede yakmaya başlıyor bile.
              Şimdi bu konuda tecrübelerime dayanaraktan aracınıaı ücretsiz yaptırabiliriz lokal boya mı yoksa komple tavan mı boyanacak onun kararını bu konuda uzman servis boya kaporta bölümü ustalarına danışacaz bu boya ve kaporta işlemlerinde tavsiye edebileceğim en profesyonel servis ostimde Opak opel .
              Sahibi Yunus kardeşimiz aracınızla bire bir ilgilenir kendi arabası gibi sitemizden bir çok arkadaşımızds Opak opeli tercih ediyor olmassa beraberde gidebiliriz onlar size maddi ve aracın değeri düşmemesi bakımından ellerinden ne geliyorsa yaparlar haberleşelim olmassa cep numaram 0507 989 90 49
              tekrar büyük geçmiş olsun...

Yorum

Geçmiş olsun. Böcek, zift, reçine gibi maddeler uzun süre temizlenmeden kalınca boyaya kimyasal olarak yapışıyorlar.
                Çok güçlü makinalar ile çok yakından yıkama yapınca boya sökülebiliyor. Garantiden bile yapılsa artık olan olmuş.
                Zımpara yapılarak üstüne lokal olarak boyatmak en mantıklısı. Tavan olduğu için, usta birisi boyarsa farkedilmez.
                Sonra Davidoff arkadaşımız gibi tavan kaplaması yaparak korumaya alabilirsiniz.

Genelde böcek, zift, reçine, kuş pisliği gibi maddelerin araç üzerinde kurumasına izin vermeden temizlemek gerekir.
                Kuruduysa IPA veya bu tür kirlenmelere karşın özel üretilmiş malzemeleri sıkarak boyaz yüzeyinden kimyasal olarak ayırıp sonra
                yıkama yapmakda fayda var.
                2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

GÜNAY DIN HERKESE

ARKADAŞLAR ARACIMI DÜN SABAH TEKRAR İNCELEDİM. VE GÖZLERİME İNANAMADIM. ARACAIN ÖN KAPUTUNDA KOMPLE FİLM VAR. VE FİLM ALTINDA DA ARA ARA BU LEKELER ORTAYA ÇIKMIŞ. YANI KABARIKLIK OLUŞMUŞ. BEN ÖNCE REÇİNE ZANNETTİM AMA REÇİNE OLSA KAPUT FİLMİNİN ALTINDAKİ BOYA NASIL KABARIR. ANLAMIŞ DEĞİLİM. BU İŞLERDEN AZ DA OLSA ANLAYAN BİR ARAKADAŞIMA ARACI GÖSTERDİĞİMDE VERNİK KABARMIŞ GÜBÜ DURUYOR DEDİ

EĞER VERNİK BAKABMIŞSA VE BUNA BAĞLI BOYA DA HASAR VARSA NE YAPACAĞIM BİLMİYORUM. BU GÜN SERVİSE GİDECEĞİM. EĞER BU ARACIN BOYASINDA HATA VARSA MAHKEMEYE VERECEĞİM. VE SANIRIM HATA VAR.. ANLAMIŞ DEĞİLİM.
                  Doctor

Yorum

Enteresan bir olay iki ihtimal var

1-Gerçekten Boyada sorun var
                    2-Siz filim yaptırmadan önce daha önceden aldığı bir darbe Çakıl taşı vs.. oluşan gözle görülmeyen bir tahribat zaman içinde filimin altında bahsetmiş olduğunuz kabarmalara sebebiyet verdi

ne olursa olsun siz güvendiğiniz sizi dinleyen ve anlayan bir yetkili servisle görüşün zaten kendi hataları ise telafi ederler.

Geçmiş olsun.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Leke ve kabarıklıklar sadece kaputta mı (Film altında) var yoksa aracın diğer yerlerinde de var mı?
                      Sadece kaputta var ise film ile kaput arasına su veya başka bir kimyasal girmiş uzun süre orada kaldığı için zarar vermiş olabilir.
                      Ama aracın film olmayan yüzeylerinde de olmuş ise %99 boya hatası olabilir veya daha önce dediğim gibi küçük bir ihtimal yıkama ve boya koruma veya bakım sırasında boyayı etkileyen solvent veya kimyasala maruz kalmış olabilir.
                      Bir kaç fotoğraf koyarsanız daha çok yardımcı olabiliriz.
                      2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

geçmiş olsun, ne olduğunu çok merak ettim....

Yorum

FKAPUT FİLMİNİ ARACI İLK ALDIĞIM GÜN YAPTIRDIM. YANİ. ÖNCEDEN DARBE FİLAN OLAMAZ. BU LEKELER VE SOYULMALAR ARACIN BAŞKA YERLERİNDE DE VAR. BENDE BOYADA HATA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. VE AZ SONRA BU İŞ İÇİN SERVİSE GİDİYORUM.
                          Doctor

Yorum

Hangi servise gidiyorsunuz?

Yorum

opise gideceğim. aracımı ordan aldım ve boya korumalarını orda yaptırdım.
                              Doctor

Yorum

İşleniyor...
                              X