Ynt: Insignia Sahipleri Ne İşle Meşgulsünüz ve Eğitim Durumunuz Nedir?
Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
oleyy Komik olan ne.......... ihihi vallaa var
Söyleme şekli çok esprili.
Büyük bir esnaf olduğunuzu düşünüyorum. Esprili yaklaşımınız hoşuma gitti.
O yüzden güldüm. Yanlış anlamayın lütfen.
Saygılar.
Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011 Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Herkese Merhaba,
2012 OLİMPİK BEYAZ 16.T EDİTİON+ELEGANCE İNSİGNİA ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Yat Kaptanıyım. Ancak şu anda kaptanlık yapmıyorum. Havacılık sektöründeyim. insansız hava araçları üretimi yapmaktayım.
Orjinal yazı sahibi: SEZGİN DÜNDAR
Herkese Merhaba,
2012 OLİMPİK BEYAZ 16.T EDİTİON+ELEGANCE İNSİGNİA ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Yat Kaptanıyım. Ancak şu anda kaptanlık yapmıyorum. Havacılık sektöründeyim. insansız hava araçları üretimi yapmaktayım.
Hoşgeldiniz aramıza ((: İzmirde bir toplantı yapmaya calısıyoruz Katılırsanız sewinirim ((:
35 AE 5050 Vizyondayız iyi SeyiiirLer (; 35 DAN 94 2012 Ford fiesta ((: 35 NLP 06 2009 audi Q7 3.0 s-sline quatRo ((:
Mimarlık okuyorum yani okumaya çalışıyorum İş hazır , diploma yok ihihi
Ayrıca mimarlık ofisimizde bilgisayar toz alıcısı ve eşek kadar printer lara kağıt yukleme Genel müdürüyüm. Ayrıca zaman zaman boş işler müdürlüğüde yapmaktayım
Memnun olduğum Erdoğan Kaptan. Denizin hasretini çektiğimiz su günlerde göstermeyin ne olur şu tekneleri ve denizi... Benim yeterlilik yat kaptanlığı İstanbuldaydım askerden önce. NUMARİNE DENİZCİLİK firmasında test kaptanı olarak görev yapıyordum lakin askerden sonra havacılık sektörünü tercih ettik. Ancak yat satış ve yat inşa faaliyetlerimiz devam ediyor. Bi ayagımız hala denizde.
Forumun ağabeyine selamlar... Kaptanlar çoğalıyor demiş Fatih abimiz sağolsunlar... Biz her zaman yaza hazırız bilginize...
Yorum