Ynt: Insignia Sahipleri Ne İşle Meşgulsünüz ve Eğitim Durumunuz Nedir?
Herkese selamlar, Antalya'da Akdeniz Üniversitesi'nde okuyorum. Forum'dan uzun süredir uzağım. Temmuz ayında aracımla büyük bir kaza geçirdim. Allah'a şükür ki sadece araçta hasar vardı. Salı günü aracımı tekrar çıkartıyorum. Videolar ve Fotoğrafları paylaşıma açacağım. Umarım beğenirsiniz. Teşekkürler.
Orjinal yazı sahibi: 07aog10
Herkese selamlar, Antalya'da Akdeniz Üniversitesi'nde okuyorum. Forum'dan uzun süredir uzağım. Temmuz ayında aracımla büyük bir kaza geçirdim. Allah'a şükür ki sadece araçta hasar vardı. Salı günü aracımı tekrar çıkartıyorum. Videolar ve Fotoğrafları paylaşıma açacağım. Umarım beğenirsiniz. Teşekkürler.
Büyük Geçmiş olsun
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Orjinal yazı sahibi: mhmt
Anadolu Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu bir POLİS MEMURUyum emniyet müdürünün arabasından daha havalı arabam var
arabayı istemesin müdür sonra haha haha haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Orjinal yazı sahibi: 07aog10
Yorum