Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Sahipleri Ne İşle Meşgulsünüz ve Eğitim Durumunuz Nedir?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia Sahipleri Ne İşle Meşgulsünüz ve Eğitim Durumunuz Nedir?

Selçuk Üniversitesi Arap Dili ve Edebiyatı'nda okuyorum, aslında bu sene okul bitmesi gerekiyordu fakat uzattık , öğrenciyim, maalesef daha...

Yorum

emekli emekli oturuyorum )
      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
        bu yaşta abi ??

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
          Orjinal yazı sahibi: ulas79
          bu yaşta abi ??
          malulen emekli oldum
          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

anladım abi

Yorum

aile hekimiyim..37 yaşındayım..insignianız yoksa insignianız yoktur diyorum başka da birşey demiyorum..

Yorum

Yeni üniversite mezunuyum bölümüm güverte kısmetse 8 ay sonra uzak yol kaptanıyım..
                Astra j sport 1.3 ecoflex (navigasyon)
                [IMG height=150]http://i1238.photobucket.com/albums/ff489/brssss/Img_32941-1.jpg[/img]

Yorum

inönü makine mühdisliğindeyim daha bitmeye çok var ama iyi bir iş bulabilir miyim die hergün düşünüyorm

Yorum

Makine Mühendisiyim (YTÜ)
                    Uluslararası bir şirkette proje mühendisi olarak çalışıyorum.

Ayrıca Dalış Eğitmeni ve Sanayi Dalgıcıyım
                    Profesyonel hobi olarak dalış eğitimleri veriyorum , denize uzak milletimize deniz sevgisini aşılamaya gayret ediyorum.
                    Sualtı Fotografçısıyım aynı zamanda yurtiçi ve yurtdışı yarışmalara katılıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alpercan
                      Makine Mühendisiyim (YTÜ)
                      Uluslararası bir şirkette proje mühendisi olarak çalışıyorum.

Ayrıca Dalış Eğitmeni ve Sanayi Dalgıcıyım
                      Profesyonel hobi olarak dalış eğitimleri veriyorum , denize uzak milletimize deniz sevgisini aşılamaya gayret ediyorum.
                      Sualtı Fotografçısıyım aynı zamanda yurtiçi ve yurtdışı yarışmalara katılıyorum
                      Maşallah ;

Bir iki su altı resim paylaşırsanız sevinirim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                        daha önce bahsettiğim konuyu açıyım artık

Hedef Kitle

30'lu ila 40'lı yaş ortalarındaki erkek alıcılar

Yeni Opel Insignia'nın başlıca hedef kitlesi; özgür düşünceli, yenilikçi ve yüksek başarıları hedefleyen bireyler.
                        İletişim çalışmalarının, 30 ila 45 yaş arasındaki gruba yoğunlaşması planlanıyor. Bu gruba dahil olanlar; genellikle şehirli, çoğunlukla evli ve çocuklu aile babaları.

Insignia diğer markaların orta segmentteki otomobillerini kullanan sürücülerin yanı sıra; Vectra, Signum veya Omega kullanmakta olan Opel müşterilerini de hedefliyor. Bu hedef grup içerisinde, VW Passat veya Ford Mondeo sürücüleri, Insignia'nın daha çekici ve yenilikçi bir araç olmasına dayanarak marka değişimi yapma konusunda en büyük potansiyeli taşıyan sürücüler.

Bu sürücüler, hırslı ve kendilerini kariyerlerinde veya mesleklerinde başarılı olmaya adamış, finansal başarı hedefleyen kişiler. Güvenli, açık fikirli, yeni deneyimlere açık, iyimser bir hayat görüşüne sahipler.Ayrıca yeni teknolojiler ve yeniliklerle yakından ilgileniyorlar. Onlar; stil ve kaliteye kuvvetli bir eğilim duyan, aktif ve sportmen bir yaşam biçimini benimsemiş otomobil heveslileri. Otomobilleri, adeta hayat tarzlarının bir ifadesi.

Çok doğru bir tespit bana aynen uyuyor, hatta bir önceki 2007 Vectra C aracımı bile spor kasa detayı hariç bilmişler.. Tebrikler..
                        Bu arada
                        Ben ;
                        evli 2 çocuk babası
                        Bilgisayar Programcısı

Yorum

Elk. müh. Ticaretle uğraşıyorum. Hayatı out' a atmadan yaşanması gerektiğini düşünen biriyim.
                          SEÇİLEBİLEN TERCİHLER, İNSANIN AYNASIDIR.

Yorum

Çevre Mühendisliği mezunuyum,Türkiyedeki Çevre Mühendislerinin % 90 ının yaptığı gibi alakasız bir işte çalışıyorum.

Sorumlu Uçuş Operasyon Uzmanıyım (Dispatch).
                            '11 Symbol Dci, '08 Passat Comfortline

Yorum

BODRUMDA RESTAURANT İŞLETMECİSİYİM
                              Dünya Geçirdiğin Fırtınaların Büyüklüğü İle Değil Gemiyi Limana Getirip Getirmediğin İle İlğilenir.

Yorum

Dokuz Eylül üni. ingilizce işletme ve Anadolu üni. işletme mezunuyum
                                Kendi işim olan
                                Otomatik kapı ve kepenk sistemleri üretim,bayi satış ve montaj
                                Sarnıç Gaziemir İZMİR

Yorum

İşleniyor...
                                X