Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Sahipleri Ne İşle Meşgulsünüz ve Eğitim Durumunuz Nedir?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia Sahipleri Ne İşle Meşgulsünüz ve Eğitim Durumunuz Nedir?

fatih abi bu yazılım işi 10 parmak la hızlı yazma işimi haha saka saka fatih abi birde insignia teknik sorumlusudur sitemizde saolsun yol yardımı hiç aramam hemen fatih abi sen olmasan biz ler ne yapardık
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Emre 10 parmak yazamıyorum 2 parmak yetiyor bana haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Emre 10 parmak yazamıyorum 2 parmak yetiyor bana haha
        nasıl yazılımcısın sen yaaa yuhhh sen klavyeden duman cıkartman lazım haha
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İyi aksamlar saygideger abilerim.araniza istanbuldan katilmakla beraber is dolayisi ile ufak gezintilere cikabiliyorum. Ozel bir firmada plan proje mudurlugu vasfi ile harita muhendisligi yapiyorum sekil itibariyle.pratikte ne oldugunun kimse farkinda degil

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
            Orjinal yazı sahibi: smg05
            Arkadaslar bende bilişim sistemleri mühendisliği okuyorum yani öğrenciyim....
            Nerede okuyorsunuz?
            İstanbul doğuş üniversitesinde burslu.... Sizin meslek nedir hocam....
            Özel Bir Şirkette Bt Mdr. aslen Yazılımcıyım
            Çok memnun oldum abi izindeyim....
            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Elektrik teknikeriyim.Bu aralar elden yiyoruz.

Yorum

Makina Mühendisiyim, Ekmek fırınları ve hamur işleme makinaları üretiyoruz.
                İhracat Müdürüyüm.
                2014 BMW 320d

Yorum

BEN SINIF ÖĞRETMENİYİM. İNŞÂALLÂH EN KISA SÜREDE BİR İSİGNİA SAHİBİ OLMAYI PLANLIYORUM. BU SİTEDE YAZAN ARKADAŞLARIN TESTLERİ VE GÖRÜŞLERİ BANA ÇOK YOL GÖSTERİCİ OLDU. TEŞEKKÜRLER...
                  MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

lise mezunuyum,inşaat ve ith.ihr işlerinde uğraş vermekteyim.inşaatlarımız uşak ve istanbul ilinde,ith.ihr işlerimiz ise türkmenistan ve kazakistanda devam etmektedir.kısmetse yakında et ve balık işinede girmeyi düşünüyorum

Yorum

Biyoloji mezunuyum,açık öğretim işletme 3.sınıf öğrencisiyim.İthalatla uğraiıyorum.
                      2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                      2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                      2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

yüksek okul mezunuyum kamu kuruluşunda sağlık memuruyum.
                        2011 1.6 t edition elegance+sunroof+navi+carbon siyah SATILDI
                        2014 1,6 ecoboost 182  ford kuga selective +panoramik cam tavan+tekno paket+navigasyon paketi

Yorum

Bilgisayar öğretmeniyim. K.maraşta görev yapmaktayım.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                          Navigasyon DVD
                          46KT880

Yorum

Yüksek okul Dış Ticaret mezunu olamadan okulu bıraktım

Kömür işletmeciliği yapıyorum.
                            2010 Opel İnsignia 2.0 CDTI Cosmo 160 hp - DVD800 Navigasyon Paketi
                            2011 Opel Astra Cosmo 1.4T 140 hp

Yorum

teknik lise elektronik bölüm mezunuyum
                              bir fransız firmada teknik bölüm sorumlusuyum.
                              2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: meto
                                teknik lise elektronik bölüm mezunuyum
                                bir fransız firmada teknik bölüm sorumlusuyum.
                                Bende Teknik lise elektronik mezunuyum.Sizin hangi okul? Ben Kocaeli Teknik lisesinde okudum.
                                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                                X