Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Sahipleri Ne İşle Meşgulsünüz ve Eğitim Durumunuz Nedir?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia Sahipleri Ne İşle Meşgulsünüz ve Eğitim Durumunuz Nedir?

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü Mezunuyum.
    Özel bir şirkette Finansman Şefiyim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: okkes
      Orjinal yazı sahibi: eeyore
      bu araca sahip olmayan yazamıyomu hıh.
      ruhsat fotokopisi mi istiyorlar
      ikematgah,sabıka kaydı ,nufus cuzdan örneği (noterden) .. birkaç bişi daha istiyolardı da unuttum :P
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
        Orjinal yazı sahibi: okkes
        Orjinal yazı sahibi: eeyore
        bu araca sahip olmayan yazamıyomu hıh.
        ruhsat fotokopisi mi istiyorlar
        ikematgah,sabıka kaydı ,nufus cuzdan örneği (noterden) .. birkaç bişi daha istiyolardı da unuttum :P

Yorum

ileride belki oda olur angry
          2015 leon fr

Yorum

BİRAZ GEÇ OLDU AMA
            Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Planlaması Mezunuyum
            Tekstil metal aksesuarı üretim ve kaplamasıyla ilgili şirketim var.

Yorum

daha önce de yazmıştım ama güncelleme olsun:

Babam: asıl mesleği mermercilik,basamak,tezgah,ağırlıklı olarak kabir mermeri işleri yapmakta,Allah gecinden versin cenazeniz olduğunda her türlü bilgiyi,yapmanız gerekenleri,gitmeniz gereken yerleri,(ruhsat,tapu,gidilmesi gereken müdürlük,adresleri ve aklınıza takılan bir konu hakkında bilgi alabilirsiniz)(istanbul ve çevresi),biliyorum biraz soğuk bir meslek ama,her insanın başına gelecek olan ve yapması gerekecek işlemlerdir.Bilgi almak isteyenlere pmden numarayı gönderebilirim,bunun dışında,taşımacılıkla ugraştı,müteahhitlik yaptı,belki devam da edecek,oto kiralama işi yaptı,ve önümüzdeki yaz inşallah tarım işine giriyor,muz yetiştirecek anamurda (kısacası tecrübeli bir serbest meslek erbabı ve esnaf)

ben, dandik bir düz liseyi bitirdim,viyanaya geldim,almanca ögreniyorum 7 aydır viyanadayım,martta üniversiteye başlıyacagım,siyaset bilimleri okuyacagım,belki değiştirebilirim bilmiyorum,hafta sonları düğün salonlarında garsonluk yapıyorum.
              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation

Babam: asıl mesleği mermercilik,basamak,tezgah,ağırlıklı olarak kabir mermeri işleri yapmakta,Allah gecinden versin cenazeniz olduğunda her türlü bilgiyi,yapmanız gerekenleri,gitmeniz gereken yerleri,(ruhsat,tapu,gidilmesi gereken müdürlük,adresleri ve aklınıza takılan bir konu hakkında bilgi alabilirsiniz)(istanbul ve çevresi),biliyorum biraz soğuk bir meslek ama,her insanın başına gelecek olan ve yapması gerekecek işlemlerdir.Bilgi almak isteyenlere pmden numarayı gönderebilirim,bunun dışında,taşımacılıkla ugraştı,müteahhitlik yaptı,belki devam da edecek,oto kiralama işi yaptı,ve önümüzdeki yaz inşallah tarım işine giriyor,muz yetiştirecek anamurda (kısacası tecrübeli bir serbest meslek erbabı ve esnaf)

ben, dandik bir düz liseyi bitirdim,viyanaya geldim,almanca ögreniyorum 7 aydır viyanadayım,martta üniversiteye başlıyacagım,siyaset bilimleri okuyacagım,belki değiştirebilirim bilmiyorum,hafta sonları düğün salonlarında garsonluk yapıyorum.
                Uğur kardeşim babanın şuan ki icra ettiği işi hayatın en büyük ve en acı gerceği ile alakalı hem müşterisi hem iş sahibi acısından karşılıklı zor zamanların ticareti Allah hem babana hemde müşterilerine yar ve yardımcıları olsun diyerekten senide ayrıca tebrik ederim gurbette hem çalışıp hemde okumaya çalışman gercekten takdir edilecek bir durum.
                Tanışmasakta bir abin olarak seninle gurur duydum kardeşim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                  Orjinal yazı sahibi: Sensation

Uğur kardeşim babanın şuan ki icra ettiği işi hayatın en büyük ve en acı gerceği ile alakalı hem müşterisi hem iş sahibi acısından karşılıklı zor zamanların ticareti Allah hem babana hemde müşterilerine yar ve yardımcıları olsun diyerekten senide ayrıca tebrik ederim gurbette hem çalışıp hemde okumaya çalışman gercekten takdir edilecek bir durum.
                  Tanışmasakta bir abin olarak seninle gurur duydum kardeşim...
                  eyvallah abi sağolasın

Yorum

Seneye bizim oralardasınız demek Tarlayı falan aldı mı bari baban? Muz öyle her toprakta randıman vermez ha ona göre
                    2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

eğitim fak. mezunuyum.öğretmenim...
                      2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
                        Seneye bizim oralardasınız demek Tarlayı falan aldı mı bari baban? Muz öyle her toprakta randıman vermez ha ona göre
                        evet inşallah ordayız seneye,ben de gelicem,tarlayı aldı babam Ören tarafında,amcam orada emlakcı bilirsin,Anamur Emlak Ofisinin sahibi,Apollonun karşısında

Yorum

st michel özel fransız lisesi istanbuldan mezun olup şu an hacettepe üni de fransızca mütercim tercümanlık okuyorum tercümanlıkla işim olmayacak ileride (min 2 sene sonra) renault da çalışmaya başlayacağım
                          ~~MuGi~~

Yorum

Insignia'mızı satmadan önce, bizde bir insignia sahibiydik ancak, saolsun Emre abim kendi aracımızdan eksik göstermedi

Bilişim Teknolojileri | Web Tasarım & Programlama, Ağ Temelleri, Çizim işleri ile uğraşmakta ve TRTUNING' Dergisinde yazarlık yapmaktayım. Şu an ise TRT Genel Müdürlüğün'de Stajyer olarak çalışmaktayım.

Yarışmada herkese başarılar diliyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ryoichi
                              Insignia'mızı satmadan önce, bizde bir insignia sahibiydik ancak, saolsun Emre abim kendi aracımızdan eksik göstermedi

Bilişim Teknolojileri | Web Tasarım & Programlama, Ağ Temelleri, Çizim işleri ile uğraşmakta ve TRTUNING' Dergisinde yazarlık yapmaktayım. Şu an ise TRT Genel Müdürlüğün'de Stajyer olarak çalışmaktayım.

Yarışmada herkese başarılar diliyorum
                              ne zmndır yazı veriyorsunuz trtuning e?
                              ~~MuGi~~

Yorum

Tanıtımda yazmıştım ama bu başlıkta da yazalım adet yerini bulsun

Makine müh. 3. sınıf/AÖF İşletme 4. sınıf öğrencisiyim.Çok hırslı bir öğrenci olmakla birlikte hani okullarda "sevilmeyen öğrenciler" vardır.İşte onların bizim okuldaki temsilcisiyim Mesleğime en az İnsignia'ya olduğum kadar aşığım...
                                2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

İşleniyor...
                                X