Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA RENK

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İNSİGNİA RENK

Arkadaşlar siyah insigniamı satıp beyaz insignia almayı düşünüyorum.siyah aşırı kirlenior toz oluyor yıkamacıyla kanka olduk

Ynt: İNSİGNİA RENK

Orjinal yazı sahibi: swettyboyemre
    Arkadaşlar siyah insigniamı satıp beyaz insignia almayı düşünüyorum.siyah aşırı kirlenior toz oluyor yıkamacıyla kanka olduk
    doğru verilmiş bi karara ne denir
    hayırlı uğurlu olur inşallah...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
      Orjinal yazı sahibi: swettyboyemre
      doğru verilmiş bi karara ne denir
      hayırlı uğurlu olur inşallah...
      +1000000000

Yorum

siyah renk temizken, parlakken çok asil durmakta, beyaz biraz daha spor, siyah bineceksen temiz tutmak zorundasın, bence aracı satıp beyaz alıcağina arcını beyaza kaplama yaptır derim....

Yorum

almayı düşündüğünüz araçla ilgili de ayrıntılı bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalılışırız beyazlar ordusuna bir nefer daha katmak için elimizden geleni yaparız hiho hiho hiho
          *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

önce siyah insigniamı satayım arkadaşlar 2.el araç dahamı avantajlı 2011 7binde 10binde falan araç alsam ? şuan kullandıgım araçta 2.el olarak thy müdüründen aldım 10 binde çok ucuza aldım hatta karım bile olabilir

Yorum

aracınızın özellikleri nelerdir, ilan linkini falan paylaşırsanız belki aracınızda forum içinde birinde kalabilir
              *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

2010 7 ayında tarfik çıktı 20 binde 1.6 180hp edition elagance 18 çelik jant navigasyon gerigörüş kamera siyah

Yorum

link hazırlamadım daha

Yorum

vallahi siyahın asilliğğ özellikle nano koruma ve temiz oldugunda hiçbir arabada yok bence.....

Yorum

çok kirlenior beyazda asil bi renk arkadaşlar tavan karbon yprsn süper

Yorum

Fırtınada duvar dibine parkedin
                        Ama pert olsun
                        2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                          vallahi siyahın asilliğğ özellikle nano koruma ve temiz oldugunda hiçbir arabada yok bence.....

İster çamur, ister kar, ister yoğmur olsun ama yine de siyah olsun
                          Beyaz melekler de bizim ailemizden ama siyah başka bir asil.
                          (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Siyah olsun bırakın yaa,kir göstermediği için beyaz renk temiz olmuyor sonuçta Siyah olsun yıkatır tertemiz binerim
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Ben ilerleyen zamanlarda metalik beyaz çıkacağını düşünüyorum.Biraz bekle derim.

Yorum

İşleniyor...
                              X