Ynt: 1.16i vs Opel İnsignia 1.6 Turbo İst. Park!!!
İnsignia'dan kuyruk acısı neymiş,söylesin de bilelim.O pisten sapasağlam çıkacak aracın en az 150.000 euroluk araç olması lazım.Bmw 1.16 ile olacak iş değil.Pist kendine hakaret sayar 1.16'yı.Eski honda cup pilotu olması durumu daha da vahim kılıyor.Kısaca ben gülmek için Cem Yılmaz'ı tercih ediyorum. muhaha
İNSİGNİA COSMO (2010 M.) / 180 HP / DVD800 /PİANO BLACK/OLİMPİK BEYAZ.
bir deli kuyuya bir taş atar 40 akıllı çıkaramaz derler atasözlerimiz çok doğru hakikatten niye bu kadar gaza geliyoruz arkadaşlar kaldıkı benim gibi iddiayı çok seven varken
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Orjinal yazı sahibi: platinum HD
İnsignia'dan kuyruk acısı neymiş,söylesin de bilelim.O pisten sapasağlam çıkacak aracın en az 150.000 euroluk araç olması lazım.Bmw 1.16 ile olacak iş değil.Pist kendine hakaret sayar 1.16'yı.Eski honda cup pilotu olması durumu daha da vahim kılıyor.Kısaca ben gülmek için Cem Yılmaz'ı tercih ediyorum. muhaha
ATTRACTION denen arkadaş hep bir şeylerin peşinde, her şeyi aşağılayan, biraz burnu havada bir kişi zaten. Onun gazına gelmemek, o tip bir kişiyle bir olmamak gerek.
Orjinal yazı sahibi: volkan
bir deli kuyuya bir taş atar 40 akıllı çıkaramaz derler atasözlerimiz çok doğru hakikatten niye bu kadar gaza geliyoruz arkadaşlar kaldıkı benim gibi iddiayı çok seven varken
Volkan sen benden çok yaşıyacaksın ben diyecektim şimdi "Delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış" her neyse bu iddayı ortaya atan arkadaş bir gün gelir buluşmalarımıza sohbet ederiz konuşuruz gerekirse turlarız ama biri başkasının borozonunu öttürerek bu işler olmuyor her nekadar denildiği gibi istanbul park zor bir pist yarış için tasarlanmamış araçlar için sorun çıkarabilir burda önemli olan şu bir turun kaç dakikada bitirilmesi isteniyor ? vs... belirsizlikler var bir arkadaşımızın dediği gibi istanbul düzce düzce istanbul yapalım dönüşte akşam trafiği olsun ve dip gazda gelinsin görelim bakalım sonuca ne çıkacak insiğnianın istanbul piste zorlanacağı fren ler çok ısınınca sorun yaşayabilir onun haricinde motorunda baskı balatasında birşey olmaz adam gibi sürülürse neyse bu konu geyiğe sarar gerçek idda sahibi arkadaşada keyifli sürüşler macera arıyorsada bizim platformumuzda aramasın kendisine oynayacak kuş serisini seçsin.
Sayın Mindfreak bu tür iddaları bu platforma taşımayın
Konuyu kitliyorum
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum