Duyuru

Collapse
No announcement yet.

düzeltme ve özür

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: düzeltme ve özür

göle maya çalmam diyorsun ama haberin yok okyanusa maya çalmaya çalışıyorsun bekliyorum bakalım ne zaman yapacaksın 264 ü iyi geceler belki rüyanda görürsün ,olmadı beni görürsün angle angle angle

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Seni hep görüyorum emrenin çektiği senin resimleri bilgisayarın duvar kağıdı yaptım hep seni görüyorum merak etme angle angle angle angle angle angle

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
        Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
        cemil abicim hacivat ile karagöz gibiyiz fatihle .. olmuyacak duaya amin diyor bu sefer
        haha haha sizleri
        bizde seni seviyoruz hep böyle neşeli sağlıklı ve sıhhatli kal benim kilolardan biraz istersende verebilirim
        haha haha isterim, isterim

Yorum

göle maya çalmam diyorsun ama haberin yok okyanusa maya çalmaya çalışıyorsun bekliyorum bakalım ne zaman yapacaksın 264 ü iyi geceler belki rüyanda görürsün ,olmadı beni görürsün angle angle angle
          abi fatih abide yabancımız değil bu kadar üzme onu
          F30 Sport+

Yorum

Gördüğüm kadarıyla herkes aracını çok seviyor..bugüne kadar 240-250 aralığında çokça yol almış biri olarak,çamurluk kısmındaki plastik aşırı ısınmadan dolayı genleşip lastiğe sürtebilir ve ciddi aşınmalara sebep verebilir,yüksek devirde kullanırken devir saati ve gaz takılı kalabilir ve ayağınızı gazdan çeksenizde bu hızda devam edebilirsiniz.Motor kaputundaki plastikleri ve döşemeyi kısa zamanda eskitirsiniz.Bunlardan bahsederken şunu da iyi biliyorum ki,insan aracına alıştıkça limitlerini zorlamak istiyor;keşke imkan olsa da bir honda s 2000 alsam diye çok düşündüm ama eşim -boşanma sebebi- saydığı için maalesef alamıyorum
            Opel-İnsignia 2.0 cdti Edition-Elegance
            Temmuz-2011
            Siyah

Yorum

heee resimlere bakınca volkanım sen baya yakışıklıymışın yaaa yenge bu konuda cok şanslı yani baksana fatih abi bilgisayarının ekranına bile koymuş senin o resimleri artis arkadaşım benim :-)
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                heee resimlere bakınca volkanım sen baya yakışıklıymışın yaaa yenge bu konuda cok şanslı yani baksana fatih abi bilgisayarının ekranına bile koymuş senin o resimleri artis arkadaşım benim :-)
                Elleşmeyin burnunu düzeltiyordum
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                  Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                  Elleşmeyin burnunu düzeltiyordum
                  teşekkür ederim emrecim

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

İşleniyor...
                  X