evet arkadaşlar fatihlen uzun zamandır iddialaşıyorduk 5 viteste 250 yapar yapmaz diye ben yapmıyor diyordum .. arabamı aldıgım ilk zamanlarda test etmiştim 5. viteste 237 yi geçmemişti hatta altıya attığımdada geçmemişti buna istinaden 5. viteste 250 yapmaz diye iddialaşmıştım . bu sabah adapazarından gelirken denedim 5. viteste 248 yaptı ilk aldığım zaman arabayı yapmamıştı ama motorda açılınca üstünede çhip yapınca yapıyormuş.. gerçi çhip sadece daha çabuk 248 e çıkmamı sağladı 6 .vitestede 257 geçemiştim busefer yalnızdım çoluk çoçuk yoktu 263 km yi gördüm düz yolda devir 7000 devirede gelmemişti 6.vites oranları baya bir uzunmuş ... fatihçim sen haklı çıktın kusura bakma ,, ama yolda yakalarsam sagda öperim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
düzeltme ve özür
Collapse
X
-
Ynt: düzeltme ve özür
Volkan abi sana dün söyledim 5 viteste 244 civarı gidiyordum ve Fatih abi önümde gidiyordu ve Ankara dönüşüde düz yolda yaptım 5 vites 250 gecmiyor 6 atıncada 253 yaptım daha fazla gidemedim ama şöyle bişeyde var vitesleri bitirmezsen bu süratlere cıkmıyor araba her vitesin hakkını verce özellikle 3 vites 4 vites 210 kadar cıkıyor cıkmadan vites degiştirirsen gitmiyor2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yorum
-
gider gider ufukcum boşalt katalizörleri egzozları yüklet bi yazılım bak hiç kasmadan çıkarsın o hızlara
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Volkan Bey,
İddianızı kanıtlamanıza sevindim ancak yasal hız sınırının maksimum 120 olduğu ülkemizde bu denemeyi umarım trafiğe kapalı bir alanda yapmışsınızdır. Bu forumdaki tüm üyelerin trafikte sorumluluk konusunda aynı bilinç ve hassasiyette olduğundan eminim.
Saygılarımla
Yorum
-
hayır murat bey trafiğe kapalı bir alan değildi yol boştu bastım.. ülkemizde kimse 120 km hızda sabit hızda gitmiyor tahminim sizde gitmiyorsunuzdur dediğiniz gibi trafik kurallarına uymak iyidir ama arada bir gazlamakta iyidir yol müsaitse, tavsiye ederim
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Bu tarz araçlarda gösterge ile gerçek hız arasında %5 ile %10 arası bir fark çıkar;250 km/s diye gördüğünüz hız aslında 225 ile 237 km/s arasındadır.Son vitesler genellikle ekonomi vitesleridir.Bence 1.6 motor turbolu bir aracı,2.0 lt ve üzeriymiş gibi yüksek hızlarda uzun süre kullanmak pek doğru gelmiyor nedenseOpel-İnsignia 2.0 cdti Edition-Elegance
Temmuz-2011
Siyah
Yorum
-
Çevreyi tehdit etmediğiniz sürece sorun yok elbette. Can sizin, mal sizin. Bize birşey demek düşmez. Insignia her ne kadar "çok iyi" bir araba olsa da ülkemiz yollarında 250km hız yapmak kumar oynamaktan farksız.
Sadece ailenizi ve yoldaki diğer insaları da düşünmenizi rica ederim.
Amacım sizi kırmak ya da uyarmak değil. Samimiyetten yazılmış birkaç satır sadece.
InsigniaTeam Forumuna üye olan biri olarak da bu kadar nazımız geçer diye düşünüyorum.
Saygılarımla
Yorum
-
aracımızda gps de var uydudan gerçek hızınızıda gösteriyor aradaki fark öyle okadar çok değil .1.6 yada 2.0 litre üzeri olması önemli değil önemli olan aldığın ğüç ben 1.6 dan 234 bg aldım önümüzdeki yıl formuladakiler motorlarını 1.6 litre yapıyorlar 700 bg güç alıp o motorlarlarla yarışacaklar aracınız insigniaysa confıg tuşuna 20 sn basılı tutun ekrana çıkan menüden uydudaki hızınısı gösteriyor ne kadar fark var kendiniz test edin
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kozanBu tarz araçlarda gösterge ile gerçek hız arasında %5 ile %10 arası bir fark çıkar;250 km/s diye gördüğünüz hız aslında 225 ile 237 km/s arasındadır.Son vitesler genellikle ekonomi vitesleridir.Bence 1.6 motor turbolu bir aracı,2.0 lt ve üzeriymiş gibi yüksek hızlarda uzun süre kullanmak pek doğru gelmiyor nedense
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: WasabiÇevreyi tehdit etmediğiniz sürece sorun yok elbette. Can sizin, mal sizin. Bize birşey demek düşmez. Insignia her ne kadar "çok iyi" bir araba olsa da ülkemiz yollarında 250km hız yapmak kumar oynamaktan farksız.
Sadece ailenizi ve yoldaki diğer insaları da düşünmenizi rica ederim.
Amacım sizi kırmak ya da uyarmak değil. Samimiyetten yazılmış birkaç satır sadece.
InsigniaTeam Forumuna üye olan biri olarak da bu kadar nazımız geçer diye düşünüyorum.
Saygılarımla
Yorum
Yorum