Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nihayet 3 gün önce arabamı teslim aldım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Nihayet 3 gün önce arabamı teslim aldım

Orjinal yazı sahibi: kozan
    Izgara dahil komple irmscher body kit'li karbon siyah 2.0 cdti 130 hp aracımı cuma akşamı saat 19:00'da teslim aldım.Forumda okuduğum yazılardan cd400 olan müzik sisteminin yetersiz kalacağı korkusu,tıkırtı diye tabir edilen seslerin ne düzeyde olacağı düşüncesi ve direksiyon yumşaklığının hakikat mi değil mi merakıyla aracıma bindim..İlk önce Kavuklar oto'ya yakın ilgi,detaylı bilgi ve müşteri odaklı anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum,ve Kavuklar'ı sizlere de tavsiye ederim,her konuda yardımcı oluyorlar ve hala dürüst-esnaflık yapılarını devam ettiriyorlar.Müzik sistemi gayet güzel ve yerli yerinde bir sistem,ses kalitesi iyi sayılır,şu ana kadar herhangi bir yerden gelen herhangi bir ses duymadım çok şükür,araç virajlar dahil gayet stabil ve düzgün bir yol tutuşa sahip fakat direksiyon biraz hissiz ve yumuşak kalıyor.sessiz olduğunu söyleyebiliriz ilk 200 km'e göre yakıt oranı yüksek fakat her km'de bu oran düşüyor.Ön konsol dizaynı mükemmel'e yakın,koltuklar rahat ve konforlu,motor ilk sürüş anından bir müddet sonra gayet sessiz bir şekilde çalışıyor,Body-kit sebebiyle çokça ilgi çeken bir araç ki,bulunduğum semt itibariyle çok lüks araçlar olduğu halde dikkat çekiyor ve segment'inin üzerinde bir irligi gösteriliyor,henüz daha performans'la ilgili bir merakım olmadığından ve aracımı yormak istemediğimden dolayı bu konuda yorum yapamayacağım ama yokuşlarda tork'un faydasını hissettim,vites geçişleri gayet güzel ve yerli yerinde.Bu sınıfta alman ve japon araçları hemen hemen aynı hissiyatı yaşatırlar ve tercihte motor ve performans algısı daha bir etkendir.Bu yüzden şundan daha iyi bundan daha kötü demek istemiyorum çünkü her markanın kendine has bir özelliği vardır mesela mazda şanzumanı,honda motoru v.b.İnsignia'nın ise genç yaşa hitap etmesi,kalitesi ve farklı görünümü dolduğunu söyleyebilirim.Afl ve Flexiride özelliklerine sahip deri koltuklu ve 2,5 lt motorlu bir İnsignia sahibi olsaydım belki Bmw 5 serisi ile dahi kıyas edebiliriz derdim ama 3.20 dizel bir Bmw ile kıyas edersem motor ve şanzuman hariç Bmw'den de daha iyi olduğunu da söyleyebilirim.
    Bu aracı alan arkadaşlara tavsiyem;
    -Boyuttan dolayı ilk bir kaç gün dikkat edin ve şansınızı fazla zorlamayın.
    -Park sistemi'ne alışana kadar park noktalarında dikkatli olun.
    -Büyük ebatlı lastiklerden ve ağırlıktan dolayı çukurlara dikkatli girin.
    -Gaza basmadan önce elektronik sistemlerin devreye girmesini bekleyin.
    -Sonrasına zamanla alışacak ve öğreneceksinizdir.

-Edition Elegance'ın hissettiğim bir eksikliği var mı;Yok!Fazlası araca daha da artılar kazandıracaktır elbette.
    -Flexi-ride ve afl far(cosmo paket) sistemi için düşüncem değiştimi:Belki 180 bg ve üzeri bir dizel olsaydı kesinlikle isterdim ama şu anki aracımın performansını yeterli gördüğüm için ve bu performansa Flexi-ride şasi ve Afl gereği duymadığım için cosmo almadığıma asla pişman değilim.Eskisi gibi virajlara 220 ve üzeri giriyor olsaydım her ikisini de almak isterdim.
    -4*4 bir dizel alsa mıydım?Karlı bir kış günü bir dağ yoluna girmediğim sürece bu soruya cevap vermek istemiyorum fakat normal havada ve ıslak yolda bu aracın hiç bir şekilde stabilitesini kaybedeceğini de düşünmüyorum.Ki,bu aksama,Esp dahi fazla iken Esp+ güvenlik konusunda yetecektir
    -OPC serisi bir dizel çıkana kadar fikrim değişir mi?Hayır.

2.0 CDTİ 130 Hp Edition-Elegance gayet yeterli,keyifli ve güzel bir araçtır ve benim gibi az beğenen birini dahi kandırmıştır..
    Sakıncası yoksa irmscher bodykit kaça malodu öğrenebilirmiyim bende düşünüyorumda.

Yorum

Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin inşallah ve konu ilk mesajınızda gayet acıklayıcı olmuş ve yeni almayı düşünen arkadaşlara ön fikir olacaktır...

Yorum

herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim..Izgara dahil ve dört ekzost çıkışı ile birlikte yaklaşık 4.500 TL verdim.İnanın arabanın görünümünü ve stabilitesini çok değiştiriyor.
        Opel-İnsignia 2.0 cdti Edition-Elegance
        Temmuz-2011
        Siyah

Yorum

herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim..Izgara dahil ve dört ekzost çıkışı ile birlikte yaklaşık 4.500 TL verdim.İnanın arabanın görünümünü ve stabilitesini çok değiştiriyor.
          4 ekzost çıkışı panjur da dahilse fiyat güzel peki bagaj üstü spoiler var mı fiyatta irmcherin yarım kanat modeli ?
          Birde jant olarak ne kullanacaksınız ?
          Sabırsızlıkla resim bekliyorum çok güzel olduğuna eminim

Yorum

inşaallah resimleri hafta sonu yüklerim,bağaj üstü spoiler taktırmadım çünkü mevcutların hepsi kaba duruyordu onun yerine sizin opc deki arka camdaki parça var.jant 18 inch orjinal janttı ve değiştirmedim çünkü güzel duruyordu.Kastyle(izmir)İrmscher'in ana bayiisi ve işçilikleri de on numara.
            Temmuz-2011
            Siyah

Yorum

inşaallah resimleri hafta sonu yüklerim,bağaj üstü spoiler taktırmadım çünkü mevcutların hepsi kaba duruyordu onun yerine sizin opc deki arka camdaki parça var.jant 18 inch orjinal janttı ve değiştirmedim çünkü güzel duruyordu.Kastyle(izmir)İrmscher'in ana bayiisi ve işçilikleri de on numara.
              peki 4500 lira içinde opc line bagaj çıtasıda var?
              Ön ve arka tampon ekleri,
              panjur,arka tampon difizörü,
              ve dörtlü ekzost ucu değil mi ?
              Bu arada spoiler konusunda tebrik ederim zevkinizden dolayı irmcherin spoileri çok kaba ve kesinlikle bizim araclara yakışmıyor gercekten iyi bir tercih yapmışsınız opc line cıtayı secmekle

Yorum

Hayırlı olsun,sevdiklerinizle kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah.Yalnız 4 eksoz ucu kötü olmuş,çok taciz eden olur. Kamuoyu daha OPC kitlere alışamadı,çıldırtacaksınız milleti,yapmayın böyle şeyler... ihihi
                İNSİGNİA COSMO (2010 M.) / 180 HP / DVD800 /PİANO BLACK/OLİMPİK BEYAZ.

Yorum

Aracınız hayırlı olsun. İzmir buluşmasında umarım canlı olarak görebiliriz aracınızı

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

Dizel araçta egzoz sesi nasıl acaba?

Yorum

Herkese tekrar teşekkür ederim.

Evet,yan marşpiyeller de dahil,tahmin ediyorum 6500 TL civarında yapıyorlar,bu 2. araç olduğu için özel bir indirim yaptılar diye düşünüyorum bir de chip için 600 tl'ye para kazanmadan yaparız dediler...

Eksoz sesini pek sevmem,dizelde de pek çıkmaz zaten.

Temmuz-2011
                      Siyah

Yorum

Kadir Bey aracınızı iyi günlerde kazasız belasız kullanın.
                        (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Kadir Abi, artık fotoğrafları bekliyoruz. Merak ettik Irmscher'i. Hiç olmazsa, yarın akşam katıl yahu

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
                            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Kadir Bey resimleri bekliyoruz.. Bende düşünüyorum benim içinde fikir olur en azından.

Yorum

Kadir bey, aracınızı güle güle kullanın, kazasız ve keyif dolu sürüşler...

Yorum

İşleniyor...
                                X