jantlar nasıl olmuş sizce?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
jantlar hakkında yorumlarınız nedir.
Collapse
X
-
Ynt: jantlar hakkında yorumlarınız nedir.
Lastikleri yeni aldım deyince jant boyunu değiştiremeyeceğinizi varsaymıştım ama jant boyunu büyütme imkanınız varsa zaten 20" bakın bence. 21" nasıl olur bilmiyorum ama fabrika max 20" jant taktığı için 20" bir jant ve uygun lastikler tabiki çok havalı olacaktır. Ama bilmiyorum lastikleri ve jantları elden çıkarabilecek misiniz veya depoya atmaya kıyabilecek misiniz? Benim depomda 18" kış lastiklerim duruyor. Yeni insigniam da inşallah 20" olacağı için içim yanıyor. İki milyara yakın da para vermiştim Gerçi daha satılığa çıkarmadım ama gene de baya koymuştu.
Yorum
-
orjinal jant dışına çıkıldığında özellikle de iddialı tasarımı varsa stock halinden +1 yada +2" daha büyük jant almalı ve yay takılmalı bence. yoksa eskisinden daha kötü gösteriyor arabayı
camdaki logo işinize yarıyor mu? bizde de varda şimdilik pek faydasını göremedim ihihi işe yarıyorsa nerelerde faydalı oluyor?InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09arkadaşlar sabahtan beri jant arıyorum bende, jantları değiştirmek istiyorum fakat ölçü dışına çıkmadan yani 18" inç olarak, opc nin içi siyah boyalı 18 inç olanını buldum, bide boyasızı var....
bu jantlardan sizce hangisi, yorumlarınız benim için önemlidir....
'11 Insignia | Edition + Elegance | 1.6T | Olimpik Beyazhttp://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0
Yorum
Yorum