Duyuru

Collapse
No announcement yet.

i-phone 4

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• i-phone 4

arkadaşlar birşey danışıacağım..uzaktan bir arkadaşım suriyeden i-phone 4 getirmiş ( iş amacı ile gitmişti )..kutusu hiç açılmamış , yani alırsam apple kutusunun jelatinini ilk ben yırtacağım..16 gb..kutunun içinden usb , şarz aleti , cd , kitapcık vs falan çıkıyor..

850 dolar siyah

900 dolar beyaz için söyledi..elinde 7-8 tane var..acaba fiyatı uygun mu ? almaya değer mi ? ürün sadece faturasız..aklıma kaldı , hastasıyım bu telefonların

not : zorlarsam indirim yaptırabilirim diye düşünüyorum
    Hırs ile azim aynı şey değildir.

Ynt: i-phone 4

turkcell de siyahı 1900tl beyazı 2000 tl
    2.0 CDTI 160hp Cosmo+flexride şasi+ Beyaz

Yorum

Vallahi kesinlikle deger ancak factory sim unlock olmasi lazim yoksa simi kirdiramazsin ve kullanmazsin...

Yorum

Amerikda 680 dolar .

Yorum

Böyle işlere girmeyin derim. Piyasada ve yurt dışında çok fazla takliti var. Ayırt etmek neredeyse imkansız. Adamlar Android sisteme iOS 4 görüntüsü verip satıyorlar ki bu nedenle aşina olmayan gözlerin telefonu açsa bile ayırt etmesi neredeyse imkansız. Hele dışından asla ayıramazsınız. Çıkarıp piline de bakamazsınız ortada pil yok. Sonuç= Aman ha... Dikkat...

Yorum

Turkcell de siyahı 1672 tl kontratlı.Kontratı iptal ettiğinde ödeyeceğin rakam da bu.250-300 tl için değmez bence

Yorum

ersin bey ürün orjinal ürün çünkü bunu getiren arkadaşım..ve applestore'dan alınma..yani ürünün orjinalliği konusunda bir sıkıntım yok..hatta arkadaş kendiside kullanıyor bugün appstoredan atv tv izleme uygulaması indirdik..bana fiyatlarda 50'şer dolar daha indirim yaptı

@trabzon61 kardeşim bütün simleri kullanabiliyorsun..sadece pasaport kayıtı lazımmış okadar

Yorum

Yukarda da yazdım gereksiz riske girmenin mantığı yok.Çünkü aradaki farka değmez.Gidip kontratlı bir paket al uğraşma bence

Yorum

@krm kardeşim turkcelle sordum..kontratta konuşma paketi vs hariç..çok az bir konuşma paketi ile alabiliyorsun..eğer kontrat iptal ettirirsen geri kalan parayı + sana tanımış oldukları aylık indirimin farkınıda ödüyorsun..

blackberry kullanıcısıydım , kontratımı iptal ettirmek istedim..blackberry 1300dü aldığımda..türkcellde kampanya ile 1500 e geldi ( internet + konuşma falan ) ..iptalini istedim 1950 gibi bi fiyat çıkardılar

Yorum

@krm ben yarın gidip bi turkcell'e bakıyım tavsiyen üzerine

Yorum

Bende yeni aldığım için söylüyorum.Kesilen fatura 1.672 tl.Çıkmak isteğimde bu faturayı ödeyeceğim söylendi.He bu arada bulabilirsen vadofonda daha uygun ayrıca avea da kampanya yapmış.Oralarada bi sor istersen.
                      Bende senin gibi çok araştırdım tanıdık falan baktım olacak gibi değil gidip turkcel den aldım.He bu arada turkcell in özel iphone müşteri temsilcisi bile var.Gene söylüyorum aradaki rakam için değmez.

Yorum

Ben eşim için Fransada Apple store dan bir arkadaşıma aldırdım. Sim kilitsiz, beyaz .. Vergi iadelerini alınca bana 1170 tl mal oldu.
                        Suriyeden gelen telefon için 900 usd bence pahalı. Yaklaşık 1450 tl ediyor. Almaya değmez.
                        2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Darxoul
                          ersin bey ürün orjinal ürün çünkü bunu getiren arkadaşım..ve applestore'dan alınma..yani ürünün orjinalliği konusunda bir sıkıntım yok..hatta arkadaş kendiside kullanıyor bugün appstoredan atv tv izleme uygulaması indirdik..bana fiyatlarda 50'şer dolar daha indirim yaptı

@trabzon61 kardeşim bütün simleri kullanabiliyorsun..sadece pasaport kayıtı lazımmış okadar
                          Orjinalse OK. Ama bence gene de AVEA kampanyasına bir bakın derim.

Ben Turkcell'e her ay 179 ödüyorum burda 155 aynı paket. Üstelik 500'er fazla dakika ve SMS. GB aynı. Ama operatör önemli derseniz birşey diyemem.

Yorum

İşleniyor...
                          X