ARkadaşlar arka kapılara ve en arka cama birebir uyumlu güneşlikler satılmaya başlanmış yetkili servislerde... gerçekten çok güzel aynen film gibi duruyor..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
CAM FİLMİ GİBİ GÜNEŞLİK...
Collapse
X
-
Ynt: CAM FİLMİ GİBİ GÜNEŞLİK...
fiyat için ankara opis ten fiyat alabilirsiniz.. Foto bende görmedim henüz ama astralar için yapılmışını gördüm gerçekten fabrikada takılmış gibi hiç boşluk yok, opis yetkilisi aynısının insignia için olanıda geldi demişti..F30 Sport+
Yorum
-
konuyu qüncelleyeyim
Cosmolarda zaten arka kapılarda perdeler var, ama arka camda perde yok.. Arka cama filmde rezitansa zarar verdiği için yaptırmayı düşünmüyorum. Insiqnia için birebir uyumlu arka cam qüneşliği hakkında bilqisi olan var mı?
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Hepsi burada da var bir bakın
http://www.hepsiburada.com/Liste/bod...ctid=otbod3371
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXInsigniaTEAM
Yorum
-
pardon ya aceleden diğer fotolara bakmamışım ihihi
ozaman bahsettiğim ürüne tekrar bakıyım, fiyatlarını karşılaştıralım. bu kadar pahalı değildi diye biliyorum. boştan yere dünya kadar fazla para verilmesin ihihiInsigniaTEAM
Yorum
-
düşündüğüm gibi yaptıran kişi bu fiyattan daha ucuza yaptırmış. ama şu şekilde
ürün yine bu ürün, ama siparişi verecekken farketmiş imalatçı firma ismi BOD (Balkan Oto Dizayn) kendi memleketindeki firma çıkmış (Aydın)
netten almak yerine firmaya giderek yerinde montaj yaptırmış, 120 TL yerine 100 TL'ye yaptırmış
toplu alımda 90'a düşerler gibi dedi.
montajda delme işlemi yokmuş.
isterseniz liste yapalım, firmayla görüşelim, bahsettiğim kişiyi de araya sokarız
yaptıran kişinin anlatımı;
Hatta ürünü taktıdıktan 20 dk sonra polis cevirmesine girdim polis en başta ohaa bu kadar koyu cammı olur dedi fakat beni onların kolayca sökülüp takılan bir perde olduğunu anlatıp arka camlardan 1 tanesini söktüğümde Polisin bile o kadar hoşuna gitti ki nereden aldığımı sordu ve "yolunuza devam edebilirsiz" cümlesi ile atladım aracıma yola çıktım.
Ürün özellikleri;
* Dışarıdan içerisi kesinlikle gözükmüyor (En koyu film gibi gözüküyor)
* İçeriden dışarısı çok net görüşü kesinlikle kaybetmiyorsunuz
* Trafik cezası yok
* tak çıkart olduğu için kullanımı ve montajında kesinlikle delme işlemi yok
* içerideki sıcaklık çok büyük oranda düşürebiliyorsunuz.InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AhmetGSports Tourer'ı seviyorum, arka taraf komple karartılmış cam
NB ve HB'ler için bu ürün gayet güzel görünüyor, özellikle rezistanslı arka cam için büyük avantaj.
neyse konu geyiğe dönmesin ihihi
isteyenler varsa liste yapalımInsigniaTEAM
Yorum
Yorum