Duyuru

Collapse
No announcement yet.

CAM FİLMİ GİBİ GÜNEŞLİK...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• CAM FİLMİ GİBİ GÜNEŞLİK...

ARkadaşlar arka kapılara ve en arka cama birebir uyumlu güneşlikler satılmaya başlanmış yetkili servislerde... gerçekten çok güzel aynen film gibi duruyor..
    F30 Sport+

Ynt: CAM FİLMİ GİBİ GÜNEŞLİK...

ben erzincanda yaşıyorum servis yok intenet sitesindede göremedim...mümkünse fiata ve fotoları koyabilirmisin...şimdiden teşekkürler...

Yorum

fiyat için ankara opis ten fiyat alabilirsiniz.. Foto bende görmedim henüz ama astralar için yapılmışını gördüm gerçekten fabrikada takılmış gibi hiç boşluk yok, opis yetkilisi aynısının insignia için olanıda geldi demişti..
      F30 Sport+

Yorum

konuyu qüncelleyeyim
        Cosmolarda zaten arka kapılarda perdeler var, ama arka camda perde yok.. Arka cama filmde rezitansa zarar verdiği için yaptırmayı düşünmüyorum. Insiqnia için birebir uyumlu arka cam qüneşliği hakkında bilqisi olan var mı?

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

yeni astralarda gördüm gayet şık ama pek kullanışlı değil... film daha iyi sanki..
          F30 Sport+

Yorum

film iyi ama olurda ilerde sökmeye kalksan rezitans diye bişey kalmıyo

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Hepsi burada da var bir bakın
              http://www.hepsiburada.com/Liste/bod...ctid=otbod3371

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                bunun arka cam için olanı da var, ama Insignia'ya uyarmı bilmiyorum, şimdi zamanım yok, en kısa zamanda foto koymaya çalışıcam.
                InsigniaTEAM

Yorum

Bu üründe arka camda var Çağrı

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

pardon ya aceleden diğer fotolara bakmamışım ihihi
                    ozaman bahsettiğim ürüne tekrar bakıyım, fiyatlarını karşılaştıralım. bu kadar pahalı değildi diye biliyorum. boştan yere dünya kadar fazla para verilmesin ihihi
                    InsigniaTEAM

Yorum

düşündüğüm gibi yaptıran kişi bu fiyattan daha ucuza yaptırmış. ama şu şekilde
                      ürün yine bu ürün, ama siparişi verecekken farketmiş imalatçı firma ismi BOD (Balkan Oto Dizayn) kendi memleketindeki firma çıkmış (Aydın)
                      netten almak yerine firmaya giderek yerinde montaj yaptırmış, 120 TL yerine 100 TL'ye yaptırmış
                      toplu alımda 90'a düşerler gibi dedi.
                      montajda delme işlemi yokmuş.

isterseniz liste yapalım, firmayla görüşelim, bahsettiğim kişiyi de araya sokarız

yaptıran kişinin anlatımı;

Hatta ürünü taktıdıktan 20 dk sonra polis cevirmesine girdim polis en başta ohaa bu kadar koyu cammı olur dedi fakat beni onların kolayca sökülüp takılan bir perde olduğunu anlatıp arka camlardan 1 tanesini söktüğümde Polisin bile o kadar hoşuna gitti ki nereden aldığımı sordu ve "yolunuza devam edebilirsiz" cümlesi ile atladım aracıma yola çıktım.
                      Ürün özellikleri;
                      * Dışarıdan içerisi kesinlikle gözükmüyor (En koyu film gibi gözüküyor)
                      * İçeriden dışarısı çok net görüşü kesinlikle kaybetmiyorsunuz
                      * Trafik cezası yok
                      * tak çıkart olduğu için kullanımı ve montajında kesinlikle delme işlemi yok
                      * içerideki sıcaklık çok büyük oranda düşürebiliyorsunuz.
                      InsigniaTEAM

Yorum

Sports Tourer'ı seviyorum, arka taraf komple karartılmış cam
                        NB ve HB'ler için bu ürün gayet güzel görünüyor, özellikle rezistanslı arka cam için büyük avantaj.

Yorum

rezistansa zararı yoksa lsiteye ilk beni yaz
                          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: AhmetG
                            Sports Tourer'ı seviyorum, arka taraf komple karartılmış cam
                            NB ve HB'ler için bu ürün gayet güzel görünüyor, özellikle rezistanslı arka cam için büyük avantaj.
                            abi hoşgeldin çoktandır yoktun Abant buluşmasını da kaçırdın.
                            neyse konu geyiğe dönmesin ihihi

isteyenler varsa liste yapalım
                            InsigniaTEAM

Yorum

ben uzun süre önce GM nin orijinal güneşliklreini aldım harika ancak fiyat bu kadar uygun değildi 380 TL verdim çok kullanışlı tavsiye derim

Yorum

İşleniyor...
                              X