Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tek Cümle İle Neden İnsignia?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Tek Cümle İle Neden İnsignia?

İNSİGNİA NEDEN ALINIR ?

Arkadaşlar bilindiği üzere Sitemize İnsignia sahibi olmak isteyen yada tercihleri arasında insignia bulunan bir sürü Ziyeretci arkadaşımız bilgi edinmek amacı ile ziyerette bulunuyor ve İnsignia'yı neden Tercih etmeliyim sorusuna cevap arıyor;
    Sitemizde Aracımızın tanıtımı konusunda gayet başarılıyız ama konu konu olması nedeni ile tek bir konuda her kullanıcının kendine özgü İnsignia favorisini açıklaması cok daha etkili ve bilgilendirici olacaktır kanaatindeyim.
    Bizler bu konuda Aramıza yeni katılacak olan arkadaşlarımız için bu konu altında İnsignia sahipleri olarak herkesin kendine göre birer cümle ile insignia neden alınır sorusuna cevap verelim hadi bakalım dökülsün inciler

.

Ynt: Tek Cümle İle Neden İnsignia?

Çünkü Bir BMW'nin , Bir MERCEDESİN yada herhangi fiyat bakımından ve isminin ün yapmış bizim daha önümüzde olan bir otomobil firmasının ürettiği aracın yanında fiyatı onlardan makul olmasına rağmen onlara kafa tutabilmesi ,donanım olarak çok artısının olması ve onlardan çoğu zaman daha çok beğeni toplayabilmesi...

Yorum

Mercedes,Audi ve Bmw çok kaliteli ve uzun ömürlü malzemelerden oluşan fakat donanım olarak zayıf/normal fiyat,orta/yüksek fiyat,full/çok pahalı araçlar üretmektedir.Premium sınıf olmayan üreticiler ise ömrü daha kısa,nisbeten daha az kaliteli fakat full araçları/normal fiyat stratejisiyle üretmektedir.Günümüz hızlı tüketim günü olduğu için ve bir aracı 20 yıl ve üzeri kullanma ihtimalimiz zayıf olduğu için,Premium sınıftaki d segment araçların (Audi a4 hariç)c segment'e daha yakın oluşlarından dolayı İnsignia,Accord,Passat v.s gibi araçlar daha revaçtadır.

Neden insignia..?

2011 superb-Yeti,2008 Legend-2011 Accord,2009 3.20D veya A4 1.8 T,2008 3.20d coupe hatta bir ara Kuga ve Tiguan arasında kararsız kaldım hepsiyle deneme sürüşü yaptım ve deneme sürüşü yapmadan 2.0 cdti 130 hp siyah bir insignia aldım 1 veya 4 temmuzda neden aldığımı inşaallah anlama fırsatım olacak,şu an yalnızca aramızdaki elektrikten diyebiliyorum..)
      Opel-İnsignia 2.0 cdti Edition-Elegance
      Temmuz-2011
      Siyah

Yorum

Kısaca akülerimiz uydu da diyebiliriz..)
        Opel-İnsignia 2.0 cdti Edition-Elegance
        Temmuz-2011
        Siyah

Yorum

Bizimkisi ilk goruste ask bayinin kapisindan girdim ve iste bu dedim

Yorum

asaleti yeter.
            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

fiyat/donanım/performans/kalite/tasarım oranı tatmin edici
              InsigniaTEAM

Yorum

Farklı lık
                ekli tek kelime oldu
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Tek cümle ile ancak böyle anlatabiliyorum
                  Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

orta sınıf fiyatına, premium bir araç..
                    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

araba parasına uçak almak gibi birşey

Yorum

sadece görüntüsü yeter
                        2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

dinamizm ile ağırbaşlılığın ve konforun buluştuğu tek araç... bir genç de bir iş adamı da bu aracı kullanabilir... motor seçenekleri bakımından, görüntüsünün hakkını veren, 20lik ayakkabıları olan tek D segmenti otomobil... sınıfında ilk gelişmiş özellikleri sunan araç (şerit takip sistemi, levha tanıma sistemi, navigasyon, afl farlar... bunlar insignia çıktığında 5 serisinde opsiyoneldi hatta navi yoktu onda... 5 serisi E segmenti yani bir üst sınıf araç...) düşük vergi avantajlı en güçlü motora sahip D segmenti araç, LPG uygulaması yapılabilen aynı zamanda... çok yenilikçi ve sıradışı tasarım... ''2009 YILININ OTOMOBİLİ''... AFL farlar görüntüsü ve fonksiyonelliği çok gelişmiş bir sistem... Mercedes'i bilmem ama BMW 3 serisinin pabucunu kesinlikle dama atar... Coupe görünümlü sedanların en asili, en geniş iç hacmi sunanı...

Yorum

Bugune kadar tek aşık oldugum arac

Yorum

fiyatına göre alınabilecek en iyi araç....

Yorum

İşleniyor...
                              X