Güneş vurduğunda piano lake dekorlarda normalde görünmeyen kılcal çizikler gözüme çarpıyor. bunlar giderilebilir mi? giderilebilirse nasıl giderilir? herhangi bir deneyimi veya tavsiyesi olan var mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
piano lake dekorlardaki kılcal çizikler
Collapse
X
-
Ynt: piano lake dekorlardaki kılcal çizikler
Muhtemelen çok ince bi pasta atılabilir bizim içerde ki lakelerde boya olduğu için ,ben dvd800 e geri cam taktırırken bi parcası hafif derin çizilmişti söküp pasta yaptık baya gitti ama cizik çok derin olduğu için o parcayı siparişle değiştirdik ama ufak bişey olsa idi pasta kurtaracaktı bu nedenle kılcal ciziklere muhtemelen cok ince bi pasta ile müdahale edilebilir güzel bir pasta ve üstübü ile elle de yapılabilir kanaatindeyim...
Yorum
-
Piano black üzerinde bir miktar vernik var. Buraya pasta uygulanabilir. Ancak dikkat edilmesi gereken noktalar var. Boyadaki vernige göre çok daha hassas. Bu yüzden işlem düşük devirde çok kontrollü ugulanabilir. Tamamen vernigi alma riski var.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Dediğim cizikler sanki normalde yok gibi AMA sadece Gunes isiginda Ortaya çıkıyor. Sanki boyadaki harelenme gibi. Yani yüzeyinde çizik görünmüyor. Bu arada benim kulluk kapağı dediğiniz sekilde çizilmişti. Pasta ile düzeltmeyi denediler matlasti. Servise yenisini sipariş ettim. KDV dahil 200 tl. Dikkat edin yani cizdirmeyin, çok pahalı.ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH
Yorum
-
pasta değilde pb black hole glaze işi çözer kapatıcı özelliği ile parlaklıkta verir ben denedim ordan biliyorum))2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: myanmazDediğim cizikler sanki normalde yok gibi AMA sadece Gunes isiginda Ortaya çıkıyor. Sanki boyadaki harelenme gibi. Yani yüzeyinde çizik görünmüyor. Bu arada benim kulluk kapağı dediğiniz sekilde çizilmişti. Pasta ile düzeltmeyi denediler matlasti. Servise yenisini sipariş ettim. KDV dahil 200 tl. Dikkat edin yani cizdirmeyin, çok pahalı.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: myanmazDediğim cizikler sanki normalde yok gibi AMA sadece Gunes isiginda Ortaya çıkıyor. Sanki boyadaki harelenme gibi. Yani yüzeyinde çizik görünmüyor. Bu arada benim kulluk kapağı dediğiniz sekilde çizilmişti. Pasta ile düzeltmeyi denediler matlasti. Servise yenisini sipariş ettim. KDV dahil 200 tl. Dikkat edin yani cizdirmeyin, çok pahalı.ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cdd1907pasta değilde pb black hole glaze işi çözer kapatıcı özelliği ile parlaklıkta verir ben denedim ordan biliyorum))ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
Yorum
Yorum