Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2012 insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2012 insignia

1.4T fabrika verisi 5,6lt/100km
    InsigniaTEAM

Yorum

250 hp lik versiyon otomatik vites mi ? 0-100 7,5 saniye gözüküyor...Acaba bizim araçlar arkadan itiş olsa ve şanzımanı yeniden optimize edilse son hız ve hızlanma verileri ne olurdu?
      2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

normalini de 250hp yaptılarmı bilmiyorum ama 250hp için 4x4 yazmışlar
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          normalini de 250hp yaptılarmı bilmiyorum ama 250hp için 4x4 yazmışlar
          2.0 220 HP duruyor hala eskisi gibi, 4x4 sistemi yok onda burda belli oluyo, 250 HP EcoFlex için tüm seçeneklerde 4x4 sistemi var ama hemen üstünde 220 HP var onda yok 4x4 sistemi

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Bence 1.4 T 140 hp yi Passatlardaki 1.4 TSI mantığıyla getiriyorlar, sakin kullanımlarda gayet az yakar bence hem start stop da var, gerektiğinde de iyi bir hızlanma sağlar ama işte yine millet gaza yükleneceği için yine çok yakıyor olur
            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Arkadaşlar 1.4'ün motor ve s/s özelliği dışında, benzin tüketimini azaltacak şu özellikleri de var:
              -Küçük(225) ve yuvarlanma direnci düşük lastik
              -Full elektro-servo direksiyon

Ayrıca doğrudan püskürtmeli bir motor.

Bunlar 1.6T'de olsun, onun da ortalama tüketimi şimdiye göre en kötü 1,0-1,5L düşer.
              '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
              '15 BMW 118i LCI

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Fixx
                Arkadaşlar 1.4'ün motor ve s/s özelliği dışında, benzin tüketimini azaltacak şu özellikleri de var:
                -Küçük(225) ve yuvarlanma direnci düşük lastik
                -Full elektro-servo direksiyon

Ayrıca doğrudan püskürtmeli bir motor.

Bunlar 1.6T'de olsun, onun da ortalama tüketimi şimdiye göre en kötü 1,0-1,5L düşer.
                bence de mükemmel olur, bence bu araca fazla yaktıran özelliklerden birisi de lastiklerin genişliği kesinlikle, tamam araç güçlü ama lastik ne kadar büyükse o kadar yakar, aslında bu araçta bence hafifletmeye yönelik çalışmalara gidilse vectradaki gibi güzel olur, ama nelerden kısılacağını ben bilmiyorum 1.4 turbo güzel bir motor seçeneği performans aramayanlar için fakat 200 nm tork düşündürücü, bir de start stop koyarsa auto viteste koymalı değil mi? sanki her start stop olan araç oto gibi geliyor bana

Yorum

Start/Stop için vites tipi fark etmez, hepsinde olur, ki Insignia için 1.4 otomatik olmayacak, manuel olacak sanırım sadece.

Ayrıca konuşuldu mu bilmiyorum ama, aracın tasarımında en küçük bir değişiklik bile yapılmamış. Sadece yeni jant, renk, navi, motor ve Eye özelliği eklenmiş.
                  '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
                  '15 BMW 118i LCI

Yorum

Opel, yeni Insignia modelinde kaliteyi ön planda tutmuş. Jant seçeneklerinin yenilenmesi, yeni metalik renk alternatifleri, SD kart sietemi,ileri görüş kamerası, Nappa deri döşemeler gelen yeniliklerden bazıları.
                    2012 Insignia’da mevcut motor seçeneklerinin yanı sıra sınıfının en ekonomik modeli olmaya aday bir motor kullanılacak. 1.4 litrelik 140 beygir gücünde ve 200 Nm tork üretebilen motor ile performansdan çok fazla taviz verilmezken ekonomik kullanım şansı sunuluyor.

-çalıntıdır-
                    InsigniaTEAM

Yorum

sonuç olarak şu sıralar insignia almayı kafasına koymuş benim için bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum....2012'de 1.6 veya 1.4 dizel otomatik olacak mı? yoksa sadece 1.4 benzinlimi gelecek...bilgilendirmelerden dolayı şimdiden teşekkürler...

Yorum

Ekstradan 1.4 turbo motor geliyor dizellerde yeni versiyon yok.
                        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

ne zaman geliyorlar arkadaşlar ?

Yorum

İşleniyor...
                          X