Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2012 insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2012 insignia

lınkte yazılanlar dogru ıse dızellerde start stop ozelıgı gelıyormus. ayrıca navı 600 ..

sızce 2012 makyajlı kasa beklenmelı mı?
    yoksa temmuz ayında almalımıyım.

bılgısı olan arkadasalar var ıse 2012 modeler ne zamn satılmaya baslanır?

Ynt: 2012 insignia

2012 de makyajlanacak mı ya? daha gözümüz alışmadı buna ya start stop gelmesi ii olmuş, ayrıca 1.4 motor bence buna ii gider, çünkü 115 gitmiyo 180 çok yakıyo, arada bi benzinli lazımdı o da bu oldu ama işin enteresanı opel de bunları uygulayacak mı?

Yorum

kasada değişiklik yapıcaklarını düşünmüyorum çünkü daha 3 senelik aracın kasasını değiştirmek saçma olmaz mı sizcede?
      Beyaz tutkudur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Güneş
        kasada değişiklik yapıcaklarını düşünmüyorum çünkü daha 3 senelik aracın kasasını değiştirmek saçma olmaz mı sizcede?
        Kasada bı degısıklık olmaz. belkı sınyallerde farlarda bır ıkı kucuk oynama belkı on ızgarada ufak bı degısıklık okadar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vale
          Orjinal yazı sahibi: Güneş
          Kasada bı degısıklık olmaz. belkı sınyallerde farlarda bır ıkı kucuk oynama belkı on ızgarada ufak bı degısıklık okadar.
          Benim tahminim de bu yönde iç elktronik aksamlarda bi kaç değişiklik olabilir anaünitede ve stoplarda ledli stopa gecebilirler,
          ama bu önce ki kasayı pek etkileyeceğini sanmam şuan gercekleşebilecek en büyük değişiklik start stoplu 1.6 dizel turbo otomatik vites insignia piyasaya cıkması olur hatta bu konudada çalışmalara var aldığım duyumlara göre özellikle İstanbul kullanıcı kitlesinin talepleri doğrultusunda olursada en az 125 bg lik bi versiyon...

Yorum

Okurken bile heyecanlandım dizeli duyunca.bizden baska mazda6,a4,avensis de yok 1.6 dizel bildigim kadarıyla.c4,508,en son mondeo da kullandı 1.6 dizeli.darısı başımıza diyelim.

makyaj gelecekse ön tarafa bi sihirli el değsinde şu fotoraflarda şapşal gözükmesin güzelim makina
            bu arada bi insignia coupe bekleniyo mu?

Yorum

Makyajlanacağı ile ilgili duyumlar aldığım için 2012'leri bekliyorum şuanda. Bana bayinin verdiği bilgiye göre Eylül ayında fiyatlar ve yeni donanımlar (makyajları kastediyor) netleşecek. Fiyatta ciddi fark beklemiyor ama faiz oranlarının değişebileceğini ve vergilerde artış olacağını söyledi. Opel müşteri hizmetleri ise bilgi veremedi/vermedi. Bu nedenle ben 2012'leri sabırla ve ümitle bekliyorum. Umarım makyajlı çıkar da bukadar zaman sadece model yılı için beklememiş olurum.

Yorum

1.6 dizel kan gibi gelir walla

Yorum

1.6 dizel en az 125 bg olması gerekir bence de, çünkü kasa çok nazlı gidiyor, büyük olması sebebiyle, en azından da 300 Nm tork vermesi gerek ve buna 1500 devirde başlaması lazım... arka stoplara led çok iyi gider, nitekim arka stopların ortadakinden geç yanması çok güzel bişey değil, hepsinin frene aynı anda tepki vermesi daha hoş durur...
                  Orjinal yazı sahibi: yigity

makyaj gelecekse ön tarafa bi sihirli el değsinde şu fotoraflarda şapşal gözükmesin güzelim makina
                  bence ön tarafı gayet güzel ya sen niye böyle söyledin ki kardeşim ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                    1.6 dizel en az 125 bg olması gerekir bence de, çünkü kasa çok nazlı gidiyor, büyük olması sebebiyle, en azından da 300 Nm tork vermesi gerek ve buna 1500 devirde başlaması lazım... arka stoplara led çok iyi gider, nitekim arka stopların ortadakinden geç yanması çok güzel bişey değil, hepsinin frene aynı anda tepki vermesi daha hoş durur...
                    Orjinal yazı sahibi: yigity

bence ön tarafı gayet güzel ya sen niye böyle söyledin ki kardeşim ?
                    +1

Yorum

Benim 2.el ilanlara bakmamdan kaynaklanıyo galiba,öle kötü fotolar çıkıyo ki ortaya bu araba o degil diyorum,yoksa bende kötü demiyorum.mesela baksanıza suna

Yorum

adam kötü çekmiş kesinlikle, yoksa gayet şık benim imzamda aynı aracın teknik grisi var ya da http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=3650.0 'den resimler

Yorum

makyaj bence on tarafta olmalı. arka taraf gayet guzel. yan aynalada led ve on izgara kalın (meercedesdekı gıbı) farların ust tarafı daha genıs olursa super olur ama tabı benımkı sadece beklentı. genelde dedıgımın tam tersını yaparlar. guzelım arabanın arkasını bozmasınlar ihihi

Yorum

bence hic dokunmasınlar böyle iyi
                            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Aslında önde biraz makyaj iyi olurdu. Hele sis farlarında ciddi bir makyaj lazım Izgarada da ufak rütuşlar fena olmazdı. Ben garaja arabayı parkederken hep arkası dışa gelecek şekilde park ediyordum Arka, yan ve iç tasarımı mükemmel ama önde biraz oynansa tamamen kusursuz olurdu. Bir de Opel'den şahsi ricam, şu arka stopları koyu yapın be abilerim tmr

Yorum

İşleniyor...
                              X