Duyuru

Collapse
No announcement yet.

180 km sonrası ve 15 bin + Ortalama yakıt

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 180 km sonrası ve 15 bin + Ortalama yakıt

İnsignia turbo icin
    4.vites 200
    5.vites 230
    Yeterlidir kadranda
    Ama 180 den sonra kesiliyor demek haksizlik
    yakit tuketiminin 12 lerde dolasmasi da balata siyirmasi olabilir gibi geliyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
      buda ömür'ün gelişmiş hali) yeni nesil ömür= çağrı)
      Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Cagri dogru soyluyor gokhan haha

Gökhan abi sevgiler....
      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
        buda ömür'ün gelişmiş hali) yeni nesil ömür= çağrı)
        Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Cagri dogru soyluyor gokhan haha

Gökhan abi sevgiler....
        ))
        F30 Sport+

Yorum

Arkadaşlar selam,

Bugun arkas oto Çengelköy servisine gittim, arabanın hızlanması hakkında bilgi alıyım dedim, Usta araba 180 km hızlara çıkıyorsa baskı balatada sorun olmayacağını araba bugune kadar fazla hızlı sururmedıgı ıcın normal oldugunu hızlı surunce motorun açılacağını bildirdi. Pek mantıklı gelmedi ama bana cuma gunu arabayı gostermek ıcın randevu aldım.
          1.6 180 bg cosmo Dvd+navi- Beyaz

Yorum

Kendi açınızdan anlamanın en iyi yolu servise gidip şitketin test aracını sürmeniz.
            Ondan sonra da kendi aracınızla teste çıkmanız-...
            Özellikle hafif yokuşlarda sorun oluyor ise ve denildiği gibi belli bir hızın üzerin çıkmıyorsa. Belki şanzıman veya Baskı balata sorunu olaiblir.
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrekorkmaz
              Arkadaşar selam,

Bugun Tekirdağ dönüşü biraz zorluyım dedim beyaz prensi ama 180 km hız sonrası tatmin edici olmuyor, Yavaş hızlanıyor,Aynı kalkışta ağırlık sorunu gibi 180 km sonrası motorun kucuk olmasının dezavantajını yaşatıyor. Bana katılan var mı acaba? Dipnot ( kapışmamamıza rağmen Bmw 5.20"e yetişmekte bile zorlandım

15 bin km"i devirdim, bakım yaptırmaya gerek yok diye biliyorum ama ekstra birşey yaptırmaya gerek var mı? 10 bin bakımını yaptırmıştım.

Ayrıca ortalama yakıtı şehir içi 8-9 görenler varmış okuyorum ama bunu nasıl başarıyorlar banada bir anlatsalar çünkü bana imkansız geliyor- 11-12 arasından dustugumu hatırlamıyorum en baba sehırler arası yolda 8.9 gordum.

araç 1.6 turbo değilmi, ilk bakım 15000 km de, niçin 10000 kmde yaptırdınız merak ettim?

Yorum

220 kmyi çok rahat görüyor hatta 6.vitese atın otoyolda araba direk 200de))) sizin araçta bir sorun olabilir makineye bağlatın derim serviste ayrıca bakım yıllık geldiği içinmi 10.000de soktunuz çünkü bizim arabalar 15.000 kmde bir bakımları
                2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Evet yıllık olarak 10 bin bakımını yaptırdım, ayrıca balatalar çizilmişti onu değişmiştim garantiden.
                  1.6 180 bg cosmo Dvd+navi- Beyaz

Yorum

İşleniyor...
                  X